Tarot karta dana: simbolika sudbine za 5. oktobar 2017. godine

Tarot karta dana: Desetka mačeva!

"U krugu života ne postoje ni pobeda ni poraz. Postoje samo promene!"

Tarot karta za 5. oktobar 2017. godine - Desetka mačeva - ukazuje na kraj jednog perioda života. Danas će se okončati ljubavna veza ili ćete promeniti posao. Za trenutak će vam izgledati da je svaka nada izgubljena, ali istovremeno imate osećaj da vam ova promena donosi nešto dobro.

besplatna natalna karta.jpg

Danas su moguće selidbe i useljenja, ali nastavićete da stagnirate na poslovnom planu. Ukoliko dođe do iznenadnih padova, važno je da budete pribrani i spremni da se suočite sa svakim problemom. Ovo je stresan period, pa pokušajte da proneđete mir okruženi pozitivnim ljudima i odvojite vreme za aktivnosti koje vas opuštaju.

Izvor: Lovesensa

procitajte.jpg

 

Mesečni horoskop romansi i strasti: ljubavni horoskop za oktobar 2017. godine

 

OVAN

Nakon skoro godinu dana boravka u kući parova Ovna, Jupiter ide dalje. Stvari će se polako poslagati na svoje mesto i sve se vraća u normalu. Ali za sada još uvek ima prostora za akciju - i to za puno akcije! Jupiter, Sunce i Merkur su u kući parova Ovna u prvoj dekadi oktobra 2017. godine. Sunce tu ostaje do 23. oktobra, a Merkur do 17. oktobra. U kuću parova Ovna 14. oktobra stiže Venera, a Mars 22. oktobra. U vašoj kući parova je dosta gužve, a većim delom oktobra vladar te kuće, Venera, je u konjunkciji s Marsom. Biće izazova, promena, napetosti koje dolaze izvan, čak i sukoba. Sve je to uzbudljivo, ali i zamarajuće. Najviše harmonije i sreće u ljubavi imaćete u periodu od 14. do 22. oktobra.

HOROSKOP OTKRIVA PUT SUDBINE SVAKOG ZNAKA U ZODIJAKU: evo kako tranzitni Mesec u vašem znaku i polju predviđa budućnost...

BIK

Oktobar 2017. godine donosi novosti, jako dobre novosti! 10. oktobra Jupiter, Velika Sreća, trijumfalno ulazi u kuću parova Bika, gdje ostaje do novembra 2018. godine. Pred vama je period od godine dana u kojem će vaš ljubavni život cvetati i imaćete više sreće. Prvi znakovi povoljnog Jupiterovog utjecaja mogu se pokazati već u zadnjoj dekadi oktobra. Tada sjajna konjunkcija Sunce - Jupiter u kući parova Bika donosi intenzivnu aktivnost na ljubavnom polju, strast, romantiku i pustolovine.

BLIZANCI

Jupiter u oktobru 2017. godine napušta kuću erotike Blizanaca u kojoj je boravio više od godine dana, od septembra prošle godine. Ipak, ta kuća je i ovaj mesec aktivna, budući da kroz nju prolaze Sunce, Merkur, Venera i Mars. To znači da imate isti apetit i potrebu za ljubavi i ljubavnim iskustvima. Pred vama je puno mogućnosti, ali okolnosti mogu biti promenjive i mogu stvarati dosta nemira. Pazite, iskušenja su pred vama tokom oktobra. Nisu sve prilike zaista prilike! Ako izbor bude pogrešan, Saturn, smešten u kući parova Blizanaca (i bez podrške Jupitera koju je do sada imao), delovaće i daćw vam mira tek kada ode u drugu kuću, a to je krajem godine.

RAK

Jupiter, Velika Sreća, ulazi u 5. kuću Raka 10. oktobra 2017. godine. Tu ostaje godinu i mesec dana. Ovo je kuća užitka, strasti, pustolovine i adrenalina. Vaša seksualna moć doseže nove dimenzije i srce vam je puno čežnje za romantikom. Težite ljubavi i zvezde će vam omogućiti da iskusite ljubav.

Svi koji imaju mesta za ljubav u svom srcu živeće ljubavnu priču zahvaljujući uticaju ovih tranzita. Peta kuća govori o slobodnoj ljubavi, oslobođenoj od obaveza, slobodno pokazivanje osećaja i strasti. Ova konfiguracija postaje jako aktivna u drugoj dekadi oktobra, zahvaljujući prekrasnoj konjunkciji Sunce - Jupiter.

LAV

Ljubav nije jača strana Lavova tokom oktobra 2017. godine, posebno kroz prve dve dekade. Vladar kuće parova, Saturn, pravi napet aspekt s Marsom, planetom strasti i sukoba ili raznih nezgoda. To znači da stvari neće uvek teći onako kako bi hteli i ako pokušate pogurati ili požuriti situaciju, možda ćete sve samo pogoršati. Neki problemi mogu biti povezani s novcem ili drugim vrednostima, možda i s decom. Najbolje bi bilo da obuzdate svoj ego i da naučite pregovarati kako bi našli sredinu i najbolje rešenje za obje strane. Tokom oktobra najbolji saveznik vam je dijalog.

HOROSKOP ZA ODLUKE KOJE MENJAJU ŽIVOT: evo šta nam donosi Mars u znaku Device (do 22. oktobra 2017. godine)...

DEVICA

Uz Marsa i Veneru u Devici prvi deo oktobra 2017. godine je strastven i vruć, pun romantike. Ljubav i želje dolaze u prvi plan, a sve ostalo u životu pada u pozadinu ili se vrti oko tog. Prisustvo Venere i Marsa u vašem znaku govori o emotivnom događaju koji vodi prema donošenju određenih odluka. Venera izlazi iz Device 14. oktobra 2017. godine i utiče na odluke u ljubavnom životu. Odluke ćete donositi na temelju praktičnih pitanja. Može se tu raditi o novcu, vrednostima, investiranju i slično. Jupiter, vladar kuće parova Device, ulazi u vašu treću kuću 10. oktobra 2017. godine i predviđa period od godine dana u kojem će doći do značajnih promena i napretka u vašem ljubavnom životu, zatim stvarima vezanim za intelektualne ciljeve, putovanja i komunikaciju.

VAGA

Ljubavni život tokom prvog dela oktobra ne donosi vam previše zadovoljstva. Venera, planeta ljubavi i Mars, vladar kuće parova Vage, smešteni su u neaktivnom području vaše karte, onom kojeg je nemoguće pokrenuti i povremeno može doći do zavaravanja. Neće biti iznenađenje ako naletite na nešto uzrujavajuće i frustrirajuće, na tajnu ili čak zabranjenu ljubav. Sredinom meseca stvari se mogu promeniti. Venera ulazi u Vagu 14. oktobra 2017. godine. Bićete šarmantniji i imaćete veću moć zavođenja, ulepšašete stvari oko sebe i sve će delovati harmoničnije i senzualnije. I Mars ulazi u Vagu 22. oktobra, pa su zadnji dani oktobra zaista povoljni za ljubav i strast.

ŠKORPIJA

Oktobar 2017. godine donosi važan događaj: Jupiter, vladar kuće ljubavi i erotike Škorpiju ulazi u Škorpiju 10. oktobra i tu ostaje sve do novembra 2018. godine. Ta pozicija govori o većem libidu, pojačanim osećanjima i veća je mogućnost da ćete se zljubiti.

U nekim slučajeva je veća mogućnost trudnoće kao i interes za decu. Kako god bilo, ljubav i seksualnost i sve što ima veze s tim biće vaš glavni fokus. Za sada su stvari nekako mračne. Venera, vladar kuće veza Škorpije je dinamična i strastvena u prvom delu meseca, ali kasnije prelazi u neaktivan deo i raspoloženje više neće biti isto.

STRELAC

Oktobar 2017. godine je velikodušan kada se radi o pitanjima srca. Venera, planeta ljubavi i Mars, vladar kuće erotike Strelca su u jakoj poziciji koja omogućuje slobodu delovanja. Merkur, vladar kuće veza, se nalazi u povoljnoj kući u prvoj polovini meseca i u konjunkciji je s planetom benefikom u drugoj polovici meseca. Pogled na celokupnu sliku oktobra nije smirenost i harmonija, nego možemo reći da se radi o dinamičnom mesecu koji donosi izazove i može pokrenuti promene. Ono što treba da zapamtite je da što god se događalo, na ovaj ili onaj način, na kraju će se sve završiti povoljno za vas. S druge strane, ističe se društveno okruženje, ono vidljivo što se može ispreplesti s karijerom ili će vam pomoći ako prisustvujete događanjima s puno ljudi.

JARAC

U prvom delu oktobra 2017. godine, Venera, vladar kuće ljubavi i seksualnosti Jarca dovoljno je blizu Marsu i zahvaća njegovu vruću energiju i strast. Goruća želja može biti povezana s putovanjem, s osobom u daljini, studiranjem, kulturološkim ili duhovnim vrednostima. U drugom delu meseca privatni i profesionalni interesi se mogu ispreplesti. Značajan događaj u oktobru je ulazak Jupitera u 11. kuću Jarca, u srećnu kuću koja voli društvo i kroz odraz kuće ljubavi (smeštene na 180 stepeni) može doneti nove ljubavne prilike.

Veliki horoskop za vladavinu Vage: šta očekuje vaš znak na polju ljubavi, posla i zdravlja (do 22. oktobra 2017. godine)...

VODOLIJA

Prvi deo oktobra 2017. godine je problematičniji kada se radi o ljubavnom životu: Venera, planeta ljubavi, je zajedno sa Marsom u nepovoljnoj kući i pravi kvadrat sa Saturnom, vladarem Vodolije. Sunce, vladar kuće parova Vodolije, je u slabom položaju i zaista ne može popraviti situaciju. Ne može to učiniti ni Merkur, vladar kuće strasti, budući da nije tako jak u prvom delu mjeseca. Stvari će se dosta sporo kretati i postoji mogućnost da u vašem ljubavnom životu iskru problemi. Ali, nakon 17. oktobra 2017. godine vi ćete zakoračiti u novu fazu: Merkur prelazi u drugi znak i nakon tog pravi konjunkciju s Jupiterom, Velikom Srećom, a 23. oktobra dolazi i Sunce. To znači da u zadnjem delu meseca možete očekivati srećne trenutke.

RIBE

S Venerom i Marsom u kući parova Riba, u prvom delu oktobra, vaši osećaji i impulsi biće snažni i svu pažnju ćete usmeriti prema voljenoj osobi. Ali zadovoljstvo neće biti u jednakoj meri kao i vaš trud, zbog prisutnog kvadrata koji otežava situaciju; zastoji, odgode i neugodnosti. Merkur, vladar kuće parova Riba, isto nije u dobroj poziciji u prvom delu meseca. Situacija se poboljšava nakon 17. oktobra 2017. godine kada Merkur ulazi u drugi znak. Značajna konjunkcija Merkura s Jupiterom, Velikom Srećom, dogodiće se 18. oktobra 2017. godine i donosi vam srećan i značajan događaj vezano za vaš ljubavni život. Dobre vesti možete očekivati i 20. oktobra, budući da je Mesec, vladar kuće ljubavi Riba, u konjunkciji s Merkurom i Jupiterom.

Izvort: Tarot horoskop

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.