Tarot karta dana: simbolika sudbine za 5. novembar 2018. godine

Tarot karta dana - Desetka štapova!

Tarot karta dana za 5. novembar 2018. godine - Desetka štapova - ukazuje na umor, iscrpljenost i nedostatak energije. Ovo je karta uspeha, ali dobro razmislite, koliko vas zapravo taj uspeh košta... Previše "tereta" imate na svojim leđima, a polako gubite energiju i zapostavljate privatan život zbog karijere. Neophodan je odmor, jer ćete samo tako vratiti izgubljeni balans.

Dnevna doza dobrog horoskopa: kome magična Venera vraća veru u ljubavDnevna doza dobrog horoskopa: kome magična Venera vraća veru u ljubavDnevni horoskop - ljubavna sreća je na strani jednog znaka Zodijaka, a evo kako će uspeti da privuče poslovni uspeh uprkos…

Na poslu se događaju brze i velike promene i verovatno imate više posla nego obično. Pokušajte da podelite odgovornost sa kolegema i ne brinite, nećete tako ugroziti svoj položaj. Na ljubavnom planu očekuje vas nezadovoljstvo i potištenost partnera. Posvetite se više voljenoj osobi. Ne ignorišite finanasijske probleme, već probudite neverovatnu kreativnu energiju i rešenje će se iznenada pojaviti. Pokušajte da izbegnete stres, jer svaka briga koju sada imate lako će se rešiti u narednom periodu.

Izvor: Lovesensa

procitajte-jos5

Veliki godišnji horoskop za 2019. godinu: astro prognoze za ljubav, posao i zdravlje 

 

Ovan - Godina puna uspona i padova

2019. godina za Ovnove će biti godina uspona i padova, pomešanih osećanja i rezultata. Tokom prvih meseci bićete anksiozni, čak i besni, uprkos tome što će vam se dešavati i neke lepe stvari. Između vas i članova vaše porodice pojaviće se distanca, naročito kada je u pitanju muški deo rodbine - otac ili brat.

Savetuje se da budete oprezni i s pažnjom posmatrate sve što se dešava oko vas. Izvesni su i finansijski problemi, a vi ćete biti ubeđeni da vam se život potpuno urušava na svim poljima, predviđa godišnji horoskop za 2019. godinu. Ipak, i pored svega, na momente ćete osećati snagu i samopouzdanje, zahvaljujući kojim ćete uspevati da idete bar pomalo napred. Postoji mogućnost da se situacija na poslu značajno poboljša - da pronađete sjajan novi posao ili da veoma napredujete na starom.

Horoskop - Mesec u natalnoj karti otkriva tajne srca: evo koliko su ljubomorni Bik, Devica i JaracHoroskop - Mesec u natalnoj karti otkriva tajne srca: evo koliko su ljubomorni Bik, Devica i JaracU zavisnosti od toga u kom znaku se nalazi Mesec u vašoj natalnoj karti možete odrediti šta je to što vam daje osećaj sigurnosti…

Krajem godine, godišnji horoskop za 2019. za Ovna predviđa finu novčanu dobit i sjajan period za ulaganje ili kupovinu neke nekretnine. Ukoliko je bilo problema sa zdravljem, očekuje se da se oni srede do leta 2019, ali bi trebalo da se pozabavite vežbanjem i zdravijom ishranom, ako želite da ostanete zdravi i izgledate lepo.

U drugoj polovini godine, godišnji horoskop za 2019. za Ovna predviđa mogućnost ostvarenja svih želja. Pripremite se - moguć je veliki novčani izdatak koji će imati veze sa porodicom, poput putovanja ili neke svečanosti. Kako se godina bude približavala kraju, osećaćete sve više mira i pozitivnosti iznutra, što će vam konačno doneti olakšanje od briga. Tada ćete osetiti potrebu da rešite sve nesuglasice sa bliskim osobama, u čemu ćete i uspeti. Imaćete i veliku želju da putujete što više, a mnogi Ovnovi želeće i da se presele u drugi grad, ili čak državu zbog bolje plaćenog posla.

Bik - Fenomenalna godina čeka na vas

Sudeći prema astrologiji, ova godina će biti veoma uzbudljiva za Bikove, jer će biti ispunjena iznenađenjima i čudesnim događajima! Godišnji horoskop 2019 za Bika predviđa i mnogo sjajnih šansi za napredovanje u karijeri i ostvarivanje većih profita! Studenti će imati šansu za usavršavanje i početak karijere u inostranstvu.

Bikovi koji već imaju ostvarene karijere uspevaće da izvrše sve svoje obaveze na vreme, a biće toliko kreativni da će predlagati samo dobre, kreativne ideje za razvoj čitave kompanije. Porodični život biće ispunjen ljubavlju i lepim odnosima sa svim članovima uže i šire porodice. Ipak, ovo je i vreme kada ćete definitivno morati da odredite svoje prioritete, napravite dugoročnije planove i malo više radite na sebi.

Bikovima se savetuje da ne žure i da ne pokleknu pred željama, jer bi neprestano samougađanje moglo da učini da previdite mnoge stvari koje se oko vas dešavaju i upadnete u probleme lične ili finansijske prirode. Bićete zainteresovani da obogatite svoj društveni život, idete na zabave, i uradite sve to, ali u nekoj normalnoj meri.

Položaj planeta Bikovima će doneti odličan uticaj na sva životna polja, ali i stvaranje novih veza, pa je slobodnim pripadnicima ovih znaka moguć brak. Što se tiče zauzetih Bikova, ova godina biće godina harmonije i ljubavi. Zdravlje će takođe biti na zavidnom nivou, iako ne bi bilo loše da malo više pazite na izbor hrane i da konačno odaberete sport kojem ćete biti verni i redovno ga praktikovati.

Blizanci - Jedan savet je za vas ključan

Blizanci, pripremite se - kada počne 2019, naći ćete se na meti na radnom mestu. Ljudi će dolaziti po ono što imate i daće sve od sebe da vam to i uzmu.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.