Tarot karta dana: simbolika sudbine za 5. jul 2018. godine

Tarot karta dana - Kraljica štapova!

Tarot karta dana za 5. jul 2018. godine - Kraljica štapova - ukazuje na moćnu energiju i snažne emocije. Ova karta označava rađanje novih ideja i pobedu emocija nad razumom. Vreme je da započnete velike promene, ali ostajete posvećeni domu i porodici.

Mesečni horoskop za posao i novac: finansijske astro prognoze za jul 2018. godineMesečni horoskop za posao i novac: finansijske astro prognoze za jul 2018. godineMesečni horoskop otkriva kakva nas finansijska situacija očekuje u julu 2018. godine!

Bićete vrlo privlačni i osvajaćete srca, a oni koji su u vezi učiniće sve kako bi odnos posao bolji, bez sukoba i laži. Moguće je da u ovom periodu nećete želeti da se zaljubite, već ćete ceniti slobodu i nezavisnost. Međutim, ljubav ne bira, pa možda vam se baš u ovom periodu useli u vaše srce. Ovo je karta finansijskog prosperiteta, pa mnoge očekuje povećanje zarade i dobre investicije.

Izvor: Lovesensa

procitajte.jpg

Ponekad je najbolje da zauvek odete i zaboravite: ova priča pomaže da donesete najbolje životne odluke

 Ti imaš pravo da napustiš svaku situaciju u kojoj ne vidiš sebe. Ti imaš pravo da odeš iz bilo koje životne priče koja ti se ne sviđa.

Ti imaš pravo da odeš iz grada koji guši tvoju svetlost i ne dozvoljava da svetliš jače.

Ti imaš pravo da uzmeš svoje torbe i počneš ponovo negde, na drugom mestu, ti imaš pravo da promeniš svoj život.

Ti imaš pravo da napustiš posao koji mrziš, čak i ako ceo svet kaže da to ne činiš. Ti imaš pravo da tražiš ono što će da te motiviše da ustaješ svakodnevno iz kreveta do kraja života.

Priča o drvetu želja: evo kako da testirate svoju snagu voljePriča o drvetu želja: evo kako da testirate svoju snagu voljeKada stojite pod svemogućim drvetom želja svoje snage volje, pripazite da želite dobre stvari i nemojte usmeravati svoju punu…

Ti imaš pravo da odeš od nekoga koga voliš, a ko se loše odnosi prema tebi. Ti imaš pravo da staviš sebe na prvo mesto i odeš, ako pokušavaš iznova i iznova, a ništa se ne menja.

Ti imaš pravo da odeš od loših prijatelja, ti imaš pravo da se okružiš ljubavlju, ljudima koji te podržavaju i pomažu. Ti imaš pravo da uzmeš energiju koja ti je potrebna u životu.

Ti imaš pravo da oprostiš sebi velike i male greške, ti imaš pravo da budeš dobar prema sebi, pogledaš se u ogledalo i sviđaš se sebi.

Ti imaš pravo da se oslobodiš sopstvenih očekivanja.

Ponekad mislimo da je odlazak nešto loše, kao da znači predati se i opustiti ruke. Ali ponekad je odlazak najbolje što možete učiniti za sebe.

Kako da za samo 10 minuta postanete srećnija osoba: ovako se privlači talas euforijeKako da za samo 10 minuta postanete srećnija osoba: ovako se privlači talas euforijeNaučno istraživanje koje će vas motivisati - evo kako da postanete euforični i pozitivni za samo 10 minuta!

To vam omogućava da promenite vektor svog života, počnete ispočetka, otkrijete sebe i svet. Ponekad odlazak znači spasenje sebe od zaglavljivanja na pogrešnom mestu sa pogrešnim ljudima.

Otići znači otvoriti vrata promenama, rastu, mogućnostima i oslobađanju.

Uvek imate mogućnost da odete dok ne nađete svoje mesto i to što vas čini srećnim.

Čak imate pravo da ostavite svoju prošlu verziju sebe iza sebe i stvorite novu.

Izvor: Beba Mur

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.