Tarot karta dana: simbolika sudbine za 5. decembar 2018. godine

Tarot karta dana - As mačeva!

Tarot karta dana za 5. decembar 2018. godine - As mačeva - ukazuje na prevazilaženje teškoća i veliki trud zarad pozitivne transformacije. Na putu do ispunjenja životnih snova nalaze se velike prepreke, ali u vama se krije snaga i moć koja će pomoći da se ovoga puta lako izborite sa životnim izazovma. Važno je da svaki potez dobro isplanirate, oslonite se na svoje veštine, a zbog promena koje napravite bićete srećni i ponosni na sebe.

Dnevni horoskop za sredu, 5.decembar 2018. godine: Devicu stižu dugovi iz prošlosti, a Ribu prati dobra energijaDnevni horoskop za sredu, 5.decembar 2018. godine: Devicu stižu dugovi iz prošlosti, a Ribu prati dobra energijaŠkorpije rešavaju probleme u krugu porodice, a Vodoliju čekaju promene na polju ljubavi! Šta vašem znaku predviđa dnevni…

Na polju karijere As mačeva ukazuje na mogućnost promene radnog mesta. Na poslu vlada napeta atmosfera, a moguće je da neke kolege šire negativnu energiju i loše utiču na vaš poslovni plan. Pokušajte da odbranite svoju dušu od toksičnog okruženja.

Na polju finansija situacija je stabilna, ali ova karta upozorava da nikako ne rizikujemo kada je u pitanju novac. Ako ste dobili ponudu za neko investiranje koje vam izgleda isplativo, ipak sačekajte bolji položaj zvezda.

Šta nam anđeli poručuju za ovu nedelju: znakovi i upozorenja anđela do 11. decembra 2018. godineŠta nam anđeli poručuju za ovu nedelju: znakovi i upozorenja anđela do 11. decembra 2018. godineSmernice i poruke anđela za nedelju od 4. do 11. decembra 2018. godine - prihvatite darove koje vam šalje Univerzum...

Na polju ljubavi slede drastične promene. Mnogi parovi će želeti da promene odnos sa partnerom i ozbiljno razgovaraju, dok će nekei shvatiti da je zaista došao kraj. Ako ste usamljeni, očekuju vas lepe vesti - nova ljubav je pred vratima vašeg života.

Zdravlje je stabilno, ali sada je pravo vreme da prekinete sa lošim navikama. Oslobodite se pravila i ustaljenih obrazaca, prihvatite pristup životu koji vam odgovara i kreirajte život po svojim merama i vrednostima.

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.