Tarot karta dana: simbolika sudbine za 4. septembar 2018. godine

Tarot karta dana - Osmica pehara!

Tarot karta dana za 4. septembar 2018. godine - Osmica pehara - karta nagona, strahova i potrebe za promenom. Verovatno imate posećaj kao da se sudbina poigrava sa vama i da stagniarate na putu ka sreći i uspehu, ali moć je samo u vašim rukama. Vi birate kojim putem ćete krenuti, pa ukoliko je promena neophodna, uradite sve za nju ovde i sada.

Na poslu vlada negativna atmosfera. Niste sigurni da li je to posao za vas i više vas ne ispunjava. Razmislite da li je vreme za promenu. Ako želite da sačuvate harmoniju u ljubavi, onda otvoreno razgovarajte sa partnerom o svemu što vas muči. Nemojte ignorisati finansijske probleme. Iako ste pod stresom, potrudite se da zadržite pozitivan strav!

Izvor: Lovesensa

procitajte.jpg

Dnevna doza dobrog horoskopa: kome srećne zvezde donose divnu novu ljubav

 

Dnevni horoskop - sekstil Urana i Meseca pomaže da donesete velike i dobre odluke, a kvalitetna komunikacija vodi vas ka pobedi, piše Lovesensa. Ovo je dan ispravljanja grešaka iz prošlosti i rešavanju sukba u porodičnim odnosima, a ovaj znak će uspeti da dodirne zvezdu sreće...

Nedeljni horoskop od 2. do 9. septembra 2018. godine: sedmica privlačenja novca i povratak stare ljubaviNedeljni horoskop od 2. do 9. septembra 2018. godine: sedmica privlačenja novca i povratak stare ljubaviNedeljni horoskop otkriva ko treba da izbegne rasprave sa partnerom, ko će ponovo poželeti da pronađe sreću sa starom ljubavi, a…

Drage Device, iako ste potpuno drugačiji od svog partnera, vama je suđena večna ljubav. Ovo je odličan period da se veza razvija, a spremni ste da srušite sve granice kako biste pobegli od rutine i monotonije. Međusobno se dopunjujete i donosite različite radosti - pred vama je lepa romantična budućnost.

Venera u znaku Vage usamljenim Devicama donosi poznanstvo sa
zanimljivom osobom, a moguće je da će se roditi nova ljubav. Napokon će neko probuditi vaše uspavano srce - vreme je da ponovo iskreno volite! Vaše poslovne sposobnosti rastu i na polju karijere očekuju vas odlični rezultati. Obratite više pažnje na teške zadatke na poslu, motivisani ste, a svaka ideja će se isplatiti.

Izvor: Lovesensa

Koje bolesti uzrokuje rasprava sa partnerom: evo kako ljubavni sukobi utiču na telo i zdravlje

  

Svađa sa partnerom može da bude okidač za snažan, fizički bol - pokazala je studija sprovedena na Univerzitetu Nortvestern u Ilinoisu.

Istraživanje naučnika je trajalo dve decenije, tokom kojeg su na pet godina pozivali bračne parove da izađu ispred kamera. Dok su se ispitanici raspravljali sa svojom drugom polovinom, stručnjaci su proučavali njihove izraze lica, analizirali ton glasa i govor tela. Zatim su ih ispitivali o njihovom zdravstvenom stanju.

Fizički simptomi koji ukazuju na depresiju: kako negativne emocije utiču na organizamFizički simptomi koji ukazuju na depresiju: kako negativne emocije utiču na organizamPonekad je depresiju lakše prepoznati preko fizičkih simptoma, a evo koje promene u funkcionisanju organizma uzrokuje depresija!

Studija je pokazala da je čak 80 odsto muškaraca koji su se tokom rasprave sa partnerkom ljutili razvilo simptome kardiovaskularnih bolesti - bol u grudima, ubrzan rad srca, kratak udah. Naučnici su zaključili da tokom prepiranja raste krvni pritisak i povećava se broj otkucaja srca, što tokom godina ostavlja posledice na zdravlje i povećava rizik od kardiovaskularnih problema.

Kako voleti i živeti srećno posle razvoda: šta je potrebno da drugi brak bude uspešanKako voleti i živeti srećno posle razvoda: šta je potrebno da drugi brak bude uspešanDrugi brak je trijumf nade nad iskustvom - evo kako da ponovo volite i živite srećno posle razvoda!

Muškarci koji tokom prepirki izbegavaju kontakt očima i navodno ne primećuju partnerku osećaju napetost u mišićima i bolove u leđima. Gotovo polovina ispitanih imala je ove simptome, za razliku od onih koji su emocionalno otvoreniji.

Kako da rešite konflikt sa partnerom - pročitajte OVDE!

Izvor: Novosti

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.