Tarot karta dana: simbolika sudbine za 30. avgust 2018. godine

Tarot karta dana - Šestica štapova!

Tarot karta dana za 30. avgust 2018. godine - Šestica štapova - ukazuje na pobedu i dobre vesti. Napor koji ste do sada ulagali napokon će se isplatiti. Vreme konstantnih borbi sa problemima je iza vas, a sada sledi period dobrih promena. Uživajte, zaslužili ste!

Ako tražite posao, uskoro ćete dobiti fantastičnu ponudu iz snova. Oni koji su zadovoljni poslom, stalno se trude i usavršavaju, očekuje ih napredovanje ili piovećanje zarade. Moguće je da ćete upoznati osobu u koju ćete se lako i brzo zaljubiti. Nemojte da se opterećujete planiranjem budućnosti, već se prepustite talasu nežnih osećanja. Finansijska situacija je stabilna, ali vas očekuju veliki troškovi ako nastavite da trošite novac na stvari koje vam nisu potrebne.

Izvor: Lovesensa

procitajte.jpg

Dnevna doza dobrog horoskopa: kada će se otvoriti kapija velikog uspeha

  

Dnevni horoskop - opozicija Venere i Meseca ukazuje na osećajnost i romantične snove! Očekuju vas divne promene na polju ljubavi, a ovaj znak će najviše uživati u darovima zvezda, piše Lovesensa.

Mesečni horoskop za posao i novac: astro prognoza za avgust 2018. godineMesečni horoskop za posao i novac: astro prognoza za avgust 2018. godineMesečni horoskop predviđa ko će promeniti psoao, a koga čeka odličan priliv novca! Evo šta nas očekuje na polju karijere i obilja…

Drage Device, vreme je za pauzu! Nakon turbulentnog i stresnog perioda, danas ćete uživati u društvu partnera. Idite zajedno u kupovinu, šetnju, izlet, jer ukoliko ceo dan provedete zajedno, ljubavna bliskost ponovo će se useliti u vašu vezu. Nemojte skrivati osećanja, bez obzira da li su pozitivna ili negativna, jer će partner sve razumeti i biće uz vas. Ovo je savršen dan da gradite odnos pun poverenja i ljubav. Izbegnite rasprave i zamke prošlosti, već uživajte u darovima koje zvezde šalju.

Univerzum vas hrabri i podseća da ste na poslu dali sve od sebe, a samo je pitanje vremena kada će se vrata velikog uspeha otvoriti. Očekuju vas mirni dani bez napetosti i stresa, a to je savršena prilika za usavršavanje. Previše ste okupirani poslom, ne zaboravite da je odmor neophodan.

Izvor: Lovesensa

Ljubavni horoskop za danas: magičan plan za najlepšu romantičnu budućnost

 

Opozicija Meseca i Venere donosi izazove i velike odluke, naročito na polju ljubavi, piše Lovesensa. Međutim, intuicija će slati jasne poruke, mudrost će upravljati vašim delima, a srce će znati kako iskreno i stvarno da voli...

Dragi Bikovi, sreća se vraća u vaš ljubavni život! Mars u znaku Vodolije pomaže da pnovo postanete bliski sa partnerom, sprečava negativne misli i pomaže da otpustite loša iskustva iz prošlosti. Očekuje vas romantično veče u kojem ćete priznati svoje emocije, a uzbuđenje raste, sve dok se ne prepustite vatri romantičnih strasti.

Mesečni horoskop za posao i novac: astro prognoza za avgust 2018. godineMesečni horoskop za posao i novac: astro prognoza za avgust 2018. godineMesečni horoskop predviđa ko će promeniti psoao, a koga čeka odličan priliv novca! Evo šta nas očekuje na polju karijere i obilja…

Rođenima u znaku Blizanaca hitno je potreban mentalni detoks! Ako mislite da vam je suđeno večno da ostanete usamljeni, pravite veliku grešku i sabortirate ljubavnu sreću. Kakve su nam misli, takve životne događje privlačimo. Dan provedite u tišini, meditaciji i slušanju poruka svog srca. Vreme je da se očistite od negativnosti i pripremite dušu za novu ljubav koja će se iznenada pojaviti i obojiti vaš svet snova.

Ako vidite brojeve 11:11, ovo treba odmah da uradite: kako nas upozorava neverovatan niz anđeoskih brojevaAko vidite brojeve 11:11, ovo treba odmah da uradite: kako nas upozorava neverovatan niz anđeoskih brojevaPrema numerologiji, broj 11 je glavni broj koji označava intuiciju, pronicljivost i prosvetljenje. Kada su u paru, brojevi 11:11…

Drage Ribe, brod vaših romantičnih želja dugo je plovio morem ljubavi, a sada je pronašao luku iskrenih osećanja. Trigon Meseaca i Merkura pomaže da otvorite srce i potpuno se prepustite čarima ljubavi sa novim partnerom. Ne dozvolite da vam okruženje pokvari snove i planove, već uhvatite partnera za ruku i budite spremni da stvorite savršenu zajedničku budućnost, baš kao iz bajke.

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.