Tarot karta dana: simbolika sudbine za 3. septembar 2018. godine

Tarot karta dana - Sedmica mačeva!

Tarot karta dana za 3. septembar 2018. godine - Sedmica mačeva - kontrola i kršenje pravila. Danas je svaka vaša greška zabeležena u zapisniku moćne karme, zato pazite kakve odluke donosite i kako se ophodite prema drugima. Ovo je karta velikih izazova i testova, budite na oprezu i verujte instiktu.

Horoskop za moćnu intuiciju: ova 3 horoskopska znaka imaju razvijeno šesto čuloHoroskop za moćnu intuiciju: ova 3 horoskopska znaka imaju razvijeno šesto čuloDa li vaš znak Zodijaka prati moćna intuicija kroz život - proverite!

Na poslu budite odgovorni i pažljivo obavljajte sve zadatke, jer će se svaka greška primetiti. Ako tražite novi posao, moguće je da ćete dobiti ponudu ili će vam pomoći neko od bivših kolega. U ljubavi je poverenje poljuljano i imaćete velike siumnje. Nemojte da potiskujete negativne emocije, vć otvoreno razgovarajte sa partnerom o onome što vas trenutno muči. Pokušajte da uštedite novac, sledi period većih troškova.

Izvor: Lovesensa

procitajte.jpg

Mesečni horoskop za septembar 2018. godine: astro prognoze za zdravlje i raspoloženje

 

OVAN

Ovog meseca ćete se bolje osećati nego prethodnih meseci. Prve dve dekade meseca povoljne su za reorganizaciju u privatnom životu, ali nemojte da se iscrpljujete, jer se puno toga događa u vašem profesionalnom životu. Uspeh uveliko zavisi od odmora, zdravog tela, bistrog uma i dobre organizacije.

Savet: Nemojte trošiti na luksuzne predmete i rešite dugove! Nepromišljen potez uzeće značajnu svotu novca, možda čak i novac koji bi mogli dobiti kao poklon.

Mesečni horoskop za posao i novac: astro prognoza za avgust 2018. godineMesečni horoskop za posao i novac: astro prognoza za avgust 2018. godineMesečni horoskop predviđa ko će promeniti psoao, a koga čeka odličan priliv novca! Evo šta nas očekuje na polju karijere i obilja…

BIK

Prolazak Urana kroz Bika i aspekt koji pravi tokom septembra rujna, pokreće vas i gura prema promjenama. Strah od promjena može donijeti stres i loše prehrambene navike, a to donosi neravnotežu. Oni koji imaju poteškoća s mjehurom ili jetrom trebali bi se više čuvati.

Savet: Odnosi sa drugima mogu teći iz jedne krajnosti u drugu. Postavite se diplomatski, posebno kada ne znate šta tačno tražite!

BLIZANCI

Veliki trigon u zemljanim znakovima aktivira psihološke kuće koje imaju veze sa korenima emocija, nesvesnim i podsvešću. To znači da ćete tokom septembra imati unutrašnju snagu i potrebnu uravnoteženost kako bi se suočili s društvenim, poslovnim i finansijskim problemima. Isto tako, u dobroj ste formi. U zadnjoj dekadi meseca bilo bi dobro da više vežbate, da budete aktivniji, jer će vam to pomoći razbistriti misli.

Savet:

Budite strpljivi i postavite se diplomatski i puno toga rešićete uz smirenost. Iskoristite prilike koje će vam se ukazati u septembru i popravite životni stil. Nemojte preterivati sa trošenjem novca!

RAK

Tokom septembra imaćete puno energije. Astrološki sklop planeta vas stimuliše i važno je da energiju koju imate usmerite prema konstruktivnim ciljevima, da umanjite stres, a tako i sklonost nezgodama. Izbegavajte nezdravu hranu, energetska pića i možda će vam najviše goditi lagana dijeta.

Savet: Pažljivo koristite novac kako bi izbegli ekstremno neprijatne situacije i probleme sa zakonom! Nemojte zaboraviti da budete taktični i strpljivi!

LAV

Tokom septembra 2018. godine Saturn, planeta koja vlada kućom zdravlja Lava, kreće direktnim hodom i pravi harmonične aspekte.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.