Tarot karta dana: simbolika sudbine za 3. oktobar 2018. godine

Tarot karta dana - Četvorka štapova!

Tarot karta dana za 3. oktobar 2018. godine - Četvorka štapova - ukazuje na dobre promene i stabilnost. Bićete ponosni na sebe zbog uspeha koji ste postigli, ali nemojte previše da se opuštate, čekaju vas nedovršeni zadaci iz prošlosti. Moguće je da ćete promeniti radno mesto ili ćete se preseliti, ali svaka promena donosi nove mogućnosti.

Saznajte koja tri znaka su zločesta deca kada je humor u pitanjuSaznajte koja tri znaka su zločesta deca kada je humor u pitanjuStrastveni i živopisni pripadnici vatrenih znakova vole da se igraju, a humor je za njih najzabavnija društvena igra odraslih.

Uspeh koji ste postigli treba da se održava, pa nastavite vredno da radite na poslu kako biste zadržali trenutnu poziciju. Ako ste u vezi, moguće je da vas očekuje venčanje ili početak zajedničkog života. Usamljene duše treba da budu spremne za novu ljubavi, jer će se srodna duša uskoro pojaviti. Dobra finansijska situacija nije puka sreća, već rezultat vašeg napornog rada. Sledite svoj instikt!

Izvor: Lovesensa

procitajte.jpg

Ljubavni horoskop za danas: šta će se promeniti kada Pluton otkrije velike ljubavne tajne

 

Kvadrat Merkura i Meseca donosi tenziju u ljubavnom životu, ali vas podstiče da napokon priznate sebi greške i sagledate realno probleme koje vas odavno muče, piše Lovesensa. Ovo je period velikih promena na ljubavnom planu, a evo šta neke znakove očekuje...

Horoskop - koje će nam se želje ostvariti u narednih 40 dana: evo šta treba uraditi, a šta izbegavati dok traje retrogradna Venera u ŠkorpijiHoroskop - koje će nam se želje ostvariti u narednih 40 dana: evo šta treba uraditi, a šta izbegavati dok traje retrogradna Venera u ŠkorpijiOd 6. oktobra do 16. novembra, Venera je retrogradna u Škorpiji (ako se u obzir uzme i senka, retrogradno razdoblje u celini…

Dragi Bikovi, Pluton će isplesti mrežu tajni i spletki u vašem romantičnom odnosu. Moguće je da ćete prekršiti neko obećanje, zaboraviti važan datum ili razočarati partnera. Međutim, sukobi oko ovih sitnica učiniće da na površinu isplivaju i neke veće tajne.

Srce Lava je često zaključano i nepristupačno, ali to neće doneti dobar ishod. Hladnoća i nadmen stav neće učiniti da partner počne da vam poklanja više pažnje, već daje potpuno drugačiji ishod. Ako ste loše raspoloženi, bolje je da o tome ovoreno razgovarate sa partnerom. Ponekad mali sukobi mogu ozbiljno narušiti odnos.

Nedeljni horoskop do 7. oktobra 2018. godine: kada novu ljubav kroji stara simpatijaNedeljni horoskop do 7. oktobra 2018. godine: kada novu ljubav kroji stara simpatijaNedeljni horoskop otkriva kome će otkrivanje laži promeniti život, a ko će ponovo osetiti sladak ukus ljubavi! Saznajte šta vaš…

Dragi Ovnovi, postajete više posvećeni vezi i napokon pokazujete svoju romantičnu stranu. Partneru se dopada ova promena i lako pronalazite kompromis u svakom sukobu. Vreme je da vaš odnos postane stabilniji. Nemojte da se iznenadite kada naiđe talas dobrih promena. Uživajte u divnim romantičnim trenucima.

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.