Tarot karta dana: simbolika sudbine za 3. decembar 2018. godine

Tarot karta dana - Četvorka pehara!

Tarot karta dana za 3. decembar 2018. godine - Četvorka pehara - ukazuje na nemoć, zbubnjenost i odlaganje. Moguće je da ćete se osećati melanholično i da ćete pomisliti kako vaš trud ne donosi dobre rezultate, ali varate se. Ovo je karta buđenja koja jasno pokazuje da plakanjem nad vlastitom sudbinom nećete dobiti pozitivne promene. vreme je da se aktivirate i uzmete život u svoje ruke.

Trtenutni posao poečinje da bude dosadan, ništa se ne menja i niste motivisani, ali važno je da se strpite jer će se uskoro otvoriti kapija srećnih mogućnosti. Imate sve što vam je potrebno za samoispunjenje, naučite da budete zahvalni, jer je zahvalnost osnovna zapovest i pravilo srećnog života.

Nedeljni horoskop: otkrivaju se ljubavne tajne iz prošlostiNedeljni horoskop: otkrivaju se ljubavne tajne iz prošlostiHoroskop otkriva kakve tajne donosi retrogradni Merkur i kako će Venera u znaku Škorpije uticati na ljubavne snove!

Vaša ljubavna veza nalazi se na raskrsnici velikih odluka, ali ne donosite nagle zaključke. Razmislite da li ste svojom hladnoćom uzrokovali ovu distanciranost i kako možete da promenite situaciju na bolje. Dozvolite svom srcu da voli i otvoreno razgovarajte sa partnerom o svakom problemu.

Na finansijskom planu očekujete više nego što sada imate, a nezadovoljstvo vas ne motiviše već donosi više briga. Planirajte kako ćete da se razvijate na polju finansija i napravite dobru strategiju u trošenju novca kako biste izbegli nove probleme.

Burmanski horoskop: evo kako dan rođenja otkriva puteve vaše sudbineBurmanski horoskop: evo kako dan rođenja otkriva puteve vaše sudbineDan u nedelji kada ste se rodili otkriva tajne vaše ličnosti, budućnosti i namere sudbine - saznajte koja ste životinja u…

Na polju zdravlja je sve dobro, ali važno je da se oslobodite negativnih misli. Izađite iz rizične zamke samosažaljenja i suočite se sa svim lepotama i izazovima koje vam život donosi. Meditacijom i jačanjem samopouzdanja vratite svojoj duši čistotu.

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.