Tarot karta dana: simbolika sudbine za 29. oktobar 2018. godine

Tarot karta dana - Petica mačeva!

Tarot karta dana za 29. oktobar 2018. godine - Petica mačeva - ukazuje na egoizam i manjak osećaja za druge. Danas će na površinu isplivate vaše lično nezadovoljstvo. Moguće je da ćete imati sukob sa bliskim ljudima, ali dobro birajte reči, jer neke stvari je kasnije teško ispraviti. Vatreni temperament je pojačan, a ne dozvolite da vas toksični komentari okruženja uznemire i podstaknu na raspravu.

Veliki godišnji horoskop za 2019. godinu: astro prognoze za ljubav, posao i zdravljeVeliki godišnji horoskop za 2019. godinu: astro prognoze za ljubav, posao i zdravljeDevicu očekuju problemi na poslu, a Ribe će imati najviše sreće u 2019. godini - proverite šta očekuje vaš znak Zodijaka!

Ako želite promene, ne krivite situaciju i okruženje, već nešto što pre preduzmite, naročito kada je u pitanju posao. Vreme je da naučite sebe strpljenju i praštanju. Očekuju vas sukobi sa partnerom, a ne zaboravite da ljubav nije borba između sva ega. Za svaku dilemu potražite odgovor u svom srcu. Zapamtite, bolji dani uskoro dolaze.

Izvor: Lovesensa

procitajte-jos4

Dnevna doza dobrog horoskopa: kada svaka želja postane najlepša stvarnost 

 

Dnevni horoskop - konjukcija Merkura i Jupitera čini da sve što danas isplanirate donese dobit, piše Lovesensa. Ovo je savršen dan za kreiranje budućnosti, a evo koji znak prati velika sreća...

Dragi Lavovi, magija Meseca prati vas na putu ostvarenja ljubavnih želja, pa vas očekuje period nežnosti i romantične pažnje. Toliko ste povezani sa pertnerom da znate šta misli, osećate njegova osećanja i razumete se pogledima. Vaša bliskost pokazuje da je vreme da razmišljate o zajedničkoj budućnosti i preduzmete neke važne korake kada je u pitanju vaša veza.

Iako usamljeni Lavovi nisu opterećeni pronalaskom partnera, jedan pogled će probuditi njihovo nežno srce. Moguće je da ćete preko prijatelja upoznati zanimljivu osobu. Ako želite da ta romansa bude uspešna, važno je da obuzdate ego, odstranite strah i pokažete da ste vatreni, ali ipak nežni, osećajni i puni razumevanja. Nedelja na poslu donosi uspeh, dinamičnost i dobre ponude. Nakon što završite važne poslovne zadatke imaćete vremena i da se posvetite biznis idejama koje vam u budućnosti mogu doneti zaradu i uspeh.

Izvor: Lovesensa

Horoskop do 2. decembra 2018. godine: šta nam donose čudesni putevi Venere  

Period retrogradne Venere nekako uvek u nama budi sumnje, dileme, strahove i pitanja. I, svi mi, kao da očekujemo nešto. Kao da dišemo i koračamo samo da bismo dočekali to nešto. A ne znamo šta čekamo, ka čemu idemo i postoji li neki krajnji cilj. Možda ćemo sada biti mudriji. Možda ćemo sada postati svesni koliko smo srećni jer nas je ljubav odabrala.

I, neka vas ne zaplaše neki odavno usvojeni stavovi o retrogradnoj Veneri. Neće sve veze pucati, neće se svima neko iz prošlosti javiti, i nećemo sve naredne nedelje provesti živeći u prošlosti. Sve ovo se može desiti. I sve ovo se ne mora desiti. Ne zaboravimo da smo početak i kraj svega. Ukoliko u našim natalnim kartama ne postoji ništa što će aspektovati ova retrogradna Venera, onda i ne možemo očekivati neke velike promene.

One su najveće zavodnice u Zodijaku: žene rođene u ova 3 znaka osvajaju srcaOne su najveće zavodnice u Zodijaku: žene rođene u ova 3 znaka osvajaju srcaNjihova harizma osvaja i ledena srca - evo ko su najzavodljivije žene u Zodijaku!

Obzirom da je Venera u Škorpiji retrogradna od 5. oktobra, a da će se 31. oktobra vratiti u Vagu, da bi 16. novembra krenula direktno znakom Vage, a 2. decembra će se ponovo vratiti u Škorpiju, sve do 7. januara kada konačno napušta Škorpiju i prelazi u Strelca. Svi oni koji su u znaku ili podznaku, ili imaju Veneru (posebno retrogradnu) u navedenim znacima, mogu očekivati zemljotrese u onim oblastima života za koje su verovali da su nedodirljivi, opet naravno, u skladu sa natalnim postavkama.

Mnogo je onih koji su navikli na svoje “teške” aspekte i ne doživljavaju ih kao takve. Osvestili su određene blokade, prihvatili su promene onda kada je bilo neophodno pružiti ruke ka njima, i danas žive svoj život najbolje što umeju. Budeći u drugima, nedovoljno hrabrima, ljubomoru i pitanje kako im sve to polazi “tako lako” za rukom. Jer najlakše je onima o kojima ne znamo ništa, čijim koracima nikada nismo koračali, a čiji uspeh potajno priželjkujemo. Međutim, takvi stavovi neće učiniti da naš cilj postane dostupniji.

Period retrogradne Venere može, i hoće, doneti svađe i nerazumevanja u ljubavi. Mislićemo da smo pametniji, da sve najbolje znamo i nećemo želeti da saslušamo drugu stranu. Opet, biće i onih koji će prećutati nešto što je odmah trebalo da bude rečeno, i time stvoriti probleme do kojih nije moralo da dođe.

Od 11. oktobra očekuje nas egzaktan aspekt kvadrata retrogradne Venere u Škorpiji i Marsa u Vodoliji. Imali smo već sredinom septembra ovaj aspekt, ali tada Venera nije bila retrogradna. Mnogi odnosi tada su hodali ivicama. Ivicama ljubavi, strpljenja, tolerancije i ponosa. I mnogi odnosi podigli su se iz pepela, preživeli su vatru koju smo sami upalili i dodatno je raspirivali.

Tada su mnogi shvatili koliko im je zapravo stalo, koliko su emocije koje osećaju jake, i koliko dišu ljubav. Mnogi su priznali sebi da su u jednom trenutku počeli da podrazumevaju nešto što je najvredniji dar koji nam život može dati. I mnogi su se već tada “opametili”. Naučili smo da budemo zahvalni na svakom novom danu i na svim darovima kojima nas nebo svakoga dana obasipa.

Oni koji su tada tvrdoglavo ćutali, pružili ruku inatu i povredili one do kojih im je stalo, u narednim danima ponovo će se naći na ivici onoga što je bilo, onoga što trenutno jeste i onoga što može biti. A odluka je uvek na nama. Strasti će se prividno stišati nekoliko dana kasnije, kada 15. oktobra tranzitni Merkur bude obrazovao egzaktnu konjunkciju sa retrogradnom Venerom u Škorpiji.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.