Tarot karta dana: simbolika sudbine za 29. novembar 2018. godine

Tarot karta dana - Trojka mačeva!

Tarot karta dana za 29. novembar 2018. godine - Trojka mačeva - ukazuje na strah i negativna osećanja. Ovo je karta nepoverenja, povratka u prošlost i perioda u kojem intucija treba da ima veliki uticaj na vaš život.

Moguće je da će se otkriti neke stare tajne i pojaviti potisnuta i neraščišćena osećanja, ali ako svakom izazovu pristupite spremni na delovanje i čistog srca, uspećete da držite situaciju pod kontrolom. Moguće je da ćete u ovom periodu izgubiti poverenje u neke bliske ljude, ali zapamtite - ponekad se neki gubitak dogodi zato što nam Univerzum želi dobro.

Dnevna doza dobrog horoskopa: ovom znaku snaga Univerzuma daje vetar u leđaDnevna doza dobrog horoskopa: ovom znaku snaga Univerzuma daje vetar u leđaDnevni horoskop - planete vam daju šansu da se ponovo povežete sa energijom ljubavi, a ovaj znak će u tome uspeti!

Na poslu ćete biti zbunjeni, neodlučni i nećete znati koja sredstva i put da izbaberete. Budite strpljivi jer će period stresa brzo proći. Ne dozvolite da vas posao opterećuje i kreira vaš život, već vi kreirajte i usmeravajte njega.

Stres predstavlja veliki rizik kada je u pitanju ljubav, zato se potrudite da negativne emocije ne prenesete na partnera. Pažljivo birajte reči, jer svaka u ovom periodu može biti otrovna strela koja značajno narušava romantični odnos. Ne zaboravite ko ste zaista i da je ljubav vaš ceo svet. Partner će vas razumeti, ali važno je da promenite pristup.

Ljubavni horoskop za danas: budite hrabri i otvorite vrata života za novu ljubavLjubavni horoskop za danas: budite hrabri i otvorite vrata života za novu ljubavLjubavni horoskop otkriva koji znak će morati da bude hrabar, iskren i odlučan ako želi da mu ljubav ponovo pokaže svoje…

Očekuju vas sitni problemi sa finansijama, ali brza rešenja i rizična ulaganja mogu samo izazvati nove brige.

Ova karta podstiče da se osvestite kada je u pitanju zdravlje, tako će mnogi prekinuti sa lošim navikama. Osećate da ste duhovno slabi i nemoćni, ali situacija nije tako loša kao što vama trenutno izgleda. Čitajte, meditirajte i prepustite se i pozitivnim i negativnim emocijama, jer samo tako ćete uspeti da postavite temelje za obnavljanje energetskih vibracija. Ne zaboravite da vas Univerzum uvek čuva.

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.