Tarot karta dana: simbolika sudbine za 29. maj 2018. godine

Tarot karta dana - Kralj štapova!

Tarot karta dana za 29. maj 2018. godine - Kralj štapova - ukazuje na energiju ratnika i moć samoostvarenja. Kao kralj koji ne želi da sa balkona posmatra bitku, već se hrabro bori za svoje carstvo, tako ćete i vi uspeti da odbranite svoje principe i da se izborite za mesto u kraljevstvu uspeha. Danas ćete biti ponosni na sebe, a optimizam i nada ponovo se bude u svakom srcu.

slikalink_zamolite_andjela_za_ljubav.jpg

Na poslovnom planu sve se razvija kako ste zamislili, a vaš trud neće proći nezapaženo. Najvažnije je da se dobro organizujete i napravite balans između privatnog i poslovnog života. Jedna starija muška osoba pomoći će da ostvarite uspeh. Ako ste usamljeni, moguće je da će vam pažnju privući osoba koja je starija od vas i koja zna šta želi od partnera i ljubavi. Posvetite se meditaciji!

Izvor: Lovesensa

procitajte.jpg

5 situacija u kojima najsnažnije žene odustaju: evo šta treba da uradite kada za problem ne postoji rešenje

  

Upornost i ulaganje truda bez obzira na ishod jeste za pohvalu, ali ponekad jednostavno moramo naučiti reći: "Dosta je!"

Ako ovako trošite novac, bićete srećniji: ovo nikada nemojte da radite kad kupujete materijalne stvari

Možda se ponosite time što ste snažna žena koja nikada ne odustaje uprkos okolnostima koje su protiv vas, ali u određenim situacijama to bi ipak trebalo da uradite - za svoje dobro.

Kada…

1. … shvatite da neće biti bolje.

Bez obzira na to radi li se o neprijatnoj situaciji na poslu ili u ljubavnom odnosu, pre ili kasnije dođe trenutak u kojem osvestimo činjenicu da za naš problem jednostavno nema rešenja. Snažne žene u tim trenucima često pokušavaju promeniti nepromenjivo, ali takvim ponašanjem zapravo sebi nanose štetu. Moramo prestati da uveravamo same sebe da će možda biti drugačije kada nam i intuicija govori da se to nikada neće dogoditi. U takvim situacijama moramo se "predati".

2. … zbog svega pati vaše zdravlje.

Čak i kada se stopostotno dajemo u pozitivnim situacijama, to nas iscrpljuje. Isto ponašanje u negativnim situacijama ima još veći uticaj na naše psihičko i fizičko zdravlje. Kada se psihički ili fizički osećate izmoreno zbog truda koji ulažete u rešavanje određenog problema i kada vaše telo jasno pokazuje da mu je dosta, tada je vreme za odustajanje jer ništa nije vredno ugrožavanja vlastitog zdravlja.

3. … shvatite da vaš trud nikada neće biti nagrađen.

Kada je u pitanju posao, teško se odlučujemo na rizik. Želimo zadržati svoje radno mesto pod svaku cenu, čak i kada osećamo da se naš rad ne ceni. Međutim, to ne znači da nestaje naša želja za napredovanjem i usavršavanjem. Ako ste primetili da vaš trud i zalaganje nikada neće biti nagrađeni ili često neko drugi preuzima zasluge za vaš uspeh, možda biste ipak trebali rizikovati i otići sa tog radnog mesta. Jedno je sigurno – ako ostanete tu gde jeste, vaše nezadovoljstvo samo će rasti.

Kako da pobedite strah od neuspeha i uspeha: prestanite da sumnjate u sebe već danas

4. … se vaši prioriteti promene.

S vremenom se puno toga menja, pa tako i naši ciljevi. Ako određena stvar više nije vaš prioritet, ne morate osećati dužnost da ne odustajete od nje. Posvetite se onome što stvarno želite jer u tome leži ključ dugoročnog zadovoljstva.

5. … jednostavno niste srećni.

Kada vam je osmeh teško izmamiti na lice, vreme je za preispitivanje svih aspekata vlastitog života. Zavirite u sebe i probajte da shvatite šta (ili ko) koči vašu sreću. Možda koren problema nije samo u tome, nego i u činjenici da ne znate u pravo vreme odustati od pogrešnih stvari ili ljudi.

Izvor: Zadovoljna

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.