Tarot karta dana: simbolika sudbine za 29. januar 2019. godine

Tarot karta dana - Desetka mačeva!

Tarot karta dana za 29. januar 2019. godine - Desetka mačeva - ukazuje na veliku promenu, stanje neodlučnosti i iscrpljenosti. Mučiće vas nesanica, konstantno razmišljanje usled nastalih promena i osećaj nemoći. U ovom periodu možete očekivati finansijski krah, rizične promene na poslu ili prekid nekog odnosa. Iako će vam u početku teško pasti, ove promene otvaraju vrata novih mogućnosti, novog rođenja. U vašem životu počeće da se pojavljuju bolje i srećnije stvari, a napokon ste slobodni da im se prepusitite.

Ukoliko na poslu bude rizičnih promena, važno je da ostanete pribrani. Budite spremni na svaku situaciju i ne odustajte od svojih ambicija. Nemojte da se razočarate ukoliko ishod bude negativan, jer će se uskoro stvari promeniti na bolje.

Dnevni horoskop za utorak, 29. januar 2019. godine: Vaga ima finansijske probleme, a Strelca pokreću romantični snoviDnevni horoskop za utorak, 29. januar 2019. godine: Vaga ima finansijske probleme, a Strelca pokreću romantični snoviDnevni horoskop prediđa dan prepun šansi, ali i rizičnih poteza! Evo koji znakovi će uprkos negativnim vibracijama uspeti da…

Sedmica diskova ukazuje na kraj toksičnih ljubavnih odnosa. Ukoliko i dalje želite da sačuvate vezu, važno je da prihvatite probleme i posvetite se njihovom rešavanju. Sačuvajte srce, jer su moguće neiskrene izjave ljubavi.

Uprkos svim turbulencijama koje nam sudbina iznenada servra, važno je da uvek sačuvate pozitivan stav. Optimizam i osmeh na licu su krupan korak ka novom, boljem životu!

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.