Tarot karta dana: simbolika sudbine za 29. decembar 2017. godine

Tarot karta dana: As štapova!

Tarot karta za 29. decembar 2017. godine - As štapova - ukazuje na praćenje svojih principa i želje. Staza želja je oslobođena uticaja toksičnog okruženja, prepreka i vaše nesigurnosti, samo se čeka trenutak kada ćete kročiti na nju. Ova karta simbol je rađanja, novog početka. Danas treba da pravite planove za budućnost, donosite ključne odluke iili započnete vlastiti biznis, jer sve što uradite ići će vam od ruke.

besplatna natalna karta.jpg

As štapova predviđa dobitak koji ne mora da bude u obliku novca. Možda ćete dobiti lep poklon ili će vam Univerzum poslati zanimljivo i prijatno iznenađenje. Za usamljene postoji velika šansa da se u toku dana zaljube ili primete osobu koja odgovara njihovom gledištu savršenog partnera. Oslobodite se, uživajte u kraju ove magične godine i sa radošču u srcu dočekajte narednu.

Izvor: Lovesensa

procitajte.jpg

Dnevna doza dobrog horoskopa: ovaj znak očekuje nezaboravno romantično iskustvo

Opozicija Meseca i Marsa donosi konflikte, tenziju i stresne situacije, ali dnevni horoskop predviđa da će ovaj znak uspeti da odbije negativan uticaj planeta, piše Lovesensa.

KINESKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2018. GODINU: evo šta nam donosi godina Psa

Rođeni u znaku Ovna napokon su odlučili da zauvek raskrste sa negativnim ljubavnim uspomenama iz prošlosti i da započnu novo životno poglavlje. Zvezde vam daju moć da donesete ispravne odluke po pitanju osobe koja već duže vreme želi da započnete romantičnu vezu. Vaše srce je sada slobodno od mračnih lanaca prošlosti, a napokon imate snage i volje da se prepustite novim, lepšim i uzbudljivijim ljubavima.

Na poslu će se mnogi planovi odložiti ili pokvariti, ali to nije razlog da izgubite kontrolu. Moguće je da ćete danas do kasno raditi, ali svaki dodatan napor doneće vam dobro u budućnosti.

procitajte.jpg

KAKO DA SAČUVATE AURU OD NEGATIVNE ENERGIJE: ovaj jednostavan položaj ruku i nogu stvara energetski štit

Negativne i pozitivne energije su deo trodimenzionalnog sveta. Ali, kada je energija koja prevladava oko vas negativna, to će iscrpiti pozitivnu energiju i učiniti da se ne osećate dobro.

Kako su povezani aura, negativne emocije, mentalna energija i naš organizam

Iz tog razloga prekomerna izloženost negativnoj energiji može vas čak učiniti mentalno nestabilnima i fizički slabim. Zato je izuzetno važno zaštititi auru i ne dopustiti da oštre i niske vibracije utiču na vas.

Evo 5 načina da se zaštitite od negativnih energija:

1. Zatvorite Auru

U normalnim uslovima, vaša aura će se proširiti do jednog metra. To je glavni izvor hvatanja bilo koje strane energije, te je zbog toga u zatvorenoj prostoriji, u kojoj postoji šansa da negativna energija dotakne auru, preporučljivo zatvoriti auru, piše Conscious reminder.

To možete učiniti tako što ćete prekrstiti ruke i noge dok sedite. Ili možete narediti auri da se priljubi uz vas.

2. Upoznajte svoje okruženje

Važno je da znate okolinu; to će vam olakšati zaštitu vaše aure. Mnogo je lakše zaštititi auru kada je izvor poznat.

Takođe, skratite svoj boravak na mestima gde prevladava negativna energija.

3. Ne reagirajte na negativnost

Tokom žestoke rasprave, nemojte reagovati na negativne misli drugih. Umesto toga zadržite svoje pozitivne misli.

Kako negovati svoje energetsko polje: 5 načina da redovno jačate svoju auru

Izborom da ne reagujete na negativnu energiju, možete se spasiti od njenog uticaja.

4. Meditirajte i vežbajte svakodnevno

Telesna i mentalna kondicija je potrebna kako bi se sprečila pojava negativnosti. To se može postići redovnom vežbom i meditacijom.

Vežba će očistiti krv, a meditacija će očistiti auru.

5. Izgradite energetski štit oko vas

To je imaginarni štit koji stvara vaš mozak kako bi vas zaštitio od negativnosti. Naredite vašem umu da napravi štit koji će odbijati negativnu energiju.

Ovaj štit mora biti propusan kako bi vam omogućio slanje energije, ali bi trebao ograničiti svaki unos energije.

Izvor: Atma

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.