Tarot karta dana: simbolika sudbine za 29. avgust 2018. godine

Tarot karta dana - Pravda!

Tarot karta dana za 29. avgust 2018. godine - Pravda - ovo je karta izbora, svetle i tamne energije, dobrog i rizičnog... Sami birate, da li ćete poslušati svoju dobru stranu ili ćete krenuti lakšim, ali rizičnim putem. Ali, ne zaboravite na moćnu karmu, jer sve što uradite biće naplaćeno u budućnosti. Budite iskreni prema sebi i spremite se za važne promene.

Ako primetite ove znakove, intuicija vas na nešto upozorava: evo kada treba da poslušate moćno šesto čuloAko primetite ove znakove, intuicija vas na nešto upozorava: evo kada treba da poslušate moćno šesto čuloAko osetite neki od ovih znakova, poruka je uvek ista – stani i slušaj. Evo na koje znakove intuicije treba da obratite pažnju!

Na poslu sve ide po planu, iako vam situacija možda tako ne izgleda. Pokušajte da pronađete ravnotežu između privatnog i poslovnog života. Da li ste sigurni u svoja osećanja? Dobro razmislite da li ćete prekinuti trenutnu ljubavnu vezu ili ćete ipak da se potrudite i vratite ljubav na stari put... Očekuje vas iznenadan dobitak novca!

Izvor: Lovesena

procitajte.jpg

Dnevna doza dobrog horoskopa: iskrena ljubav je ponovo rođena 

 

Opozicija Meseca i Venere učiniće da budete praktični i vešti, ali i osećajni i spremni svakome da pomognete i privučete dobru karmu, piše Lovesensa. Danas se otkrivaju mnoge tajne, a ovaj znak Zodijaka prati velika sreća...

Ljubavni horoskop za septembar 2018. godine: mesečni horoskop romansi i strastiLjubavni horoskop za septembar 2018. godine: mesečni horoskop romansi i strastiMesečni horoskop otkriva ko će se zaljubiti, a ko će napokon prekinuti negativan odnos koji mu crpi energiju! Šta vaš znak…

Rođeni u znaku Strelca, partner danas nečeće ostati imun na vaš prirodni šarm. Ponovo osećate one romantične varnice, a atmosfera u vašoj vezi je kao na početku ljubavi. Partner sprema romantično iznenađenje, a zbog njegove pažnje danas nećete skidati osmeh sa lica. Maksimalno uživajte u ljubavi.

Iako vam se čini da je vaš razvoj na poslu spor, sve se razvija u pravom smeru. Ako se bavite marketingom, komunikacijama ili nekim umetničkim poslom, danas iskoristite maštu i kretavnost kako biste osigurali uspeh. Uskoro vas čeka period velikih pobeda na polju karijere.

Izvor: Lovesensa

Ljubavni horoskop za danas: ovako odbijate magiju ljubavi

 Mesec u znaku Ovna u kvadratu je sa Plutonom u znaku Jarca, što ukazuje da nas očekuju nagle promene raspoloženja, pojavljuju se greške iz prošlosti, a rizične tajne postaju glavna tema, piše Lovesesna. Evo kako će ovaj aspekt uticati na ljubavni život...

Ljubavni horoskop za septembar 2018. godine: mesečni horoskop romansi i strastiLjubavni horoskop za septembar 2018. godine: mesečni horoskop romansi i strastiMesečni horoskop otkriva ko će se zaljubiti, a ko će napokon prekinuti negativan odnos koji mu crpi energiju! Šta vaš znak…

Dragi Rakovi, u vezi osćate duh slobode. Partner vas ne kontroliše i ne pritiska, a naročito mu se dopda to što imate nešto posebno, nešto apsolutno drugačije od njega. Iako nemate zajedničke prijatelje, iste snove i poslovne ambicije, zajedno čuvate nešto najvrednije - vašu ljubav. Vi ste definitivno dokaz da se suprotnosti privlače.

Horoskop - ova Mesečeva magija dešava se samo jednom godišnje, a naročito utiče na žene: astro prognoza za pun Mesec u Ribama (do 25. septembra 2018.)Horoskop - ova Mesečeva magija dešava se samo jednom godišnje, a naročito utiče na žene: astro prognoza za pun Mesec u Ribama (do 25. septembra 2018.)Horoskop za pun Mesec u znaku Riba - evo šta nam astrolozi predviđaju do 25. septembra 2018. godine!

Ribe prave veliku grešku u ljubavi! Opozicija Meseca i Venere donosi romantična rivalstva i borbu za ljubav. Ali, čak iako predstave sebe u najboljem svetlu, njihovi previsoki kriterijumi i želja za savršenstvom odbiće magiju ljubavi. Imali ste šansu, a propustili ste je jer ni sami još niste sigurni šta očekujete od patnera i romantične veze. Naučite da slušate glas svog srca!

Dragi Strelčevi, vreme je da izađete iz školjke iluzija i počnete da razmišljate o romantičnoj budućnosti. Očekuju vas neverovatne romantične ponude, a ukoliko ne budete želeli previše, dobićete ljubav iz snova.

Izvor: Lovesena

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.