Tarot karta dana: simbolika sudbine za 28. novembar 2018. godine

Tarot karta dana - Dvojka mačeva!

Tarot karta dana za 28. novembar 2018. godine - Dvojka mačeva - ukazuje na oštećenu ravnotežu na mnogim aspektima života. Ovo je karta neodlučnosti, negiranja problema i konflikata. Niste spremni da se suočite sa životnim izazovima, a neke velike odluke bolje je da odložite za srećnije dane. Moguće je da imate problem u komunikaciji i odnosu sa drugima, pa su na tom polju neophopdne velike promene.

Horoskop do 13. decembra 2018. godine: otvorite dušu dok je tranzitni Merkur u ŠkorpijiHoroskop do 13. decembra 2018. godine: otvorite dušu dok je tranzitni Merkur u ŠkorpijiPričajte o svemu što vam smeta, što vam je nedovoljno poznato i što pritiska dušu. Strah ne živi u vreme tranzitnog Merkura u…

Na poslu vas čeka veliki uspeh i dobar peokret, ali samo ako sve zadatke uradite temeljno. Sada je pravo vreme da na polju karijere rešite probleme iz prošlosti i ispunite neke stare nedostatke, kako vam dobra šansa za poslovni uspeh ne bi umakla zbog ranijih propusta.

Ako ste u romantičnoj vezi, očekuje vas harmoničan ljubavni odnos. Partner će razumeti vaše želje i strahove i zajendno ćete doći do važnih rešenja. Njegova podrška vam puno znači, ali ne oslanjajte se na njega baš zbog svake sitnice, važno je da malo budete nezavisni. Usamljena srca treba da prestanu da žale zbog nedostatka ljubavi, jer tako privlače samo loše energetske vibracije.

Dnevna doza dobrog horoskopa: koga prate tajanstveni zaljubljeni poglediDnevna doza dobrog horoskopa: koga prate tajanstveni zaljubljeni poglediDnevni horoskop - čak i kada pomislite da odustanete od konačnog cilja, magija Meseca biće na vašoj strani!

Na polju finansija očekuju vas problemi koje ćete ignorisati, a to samo može pogoršati situaciju. Dobro razmislite o načinu na koji trošite novac i pokušajte da ga promenite.

Stres i negativne emocije loše utiču na zdravlje duše i tela - pronađite lični balans!

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.