Tarot karta dana: simbolika sudbine za 27. novembar 2018. godine

Tarot karta dana - Osmica štapova!

Tarot karta dana za 27. novembar 2018. godine - Osmica štapova - ukazuje na velike promene i planiranje budućnosti, Već dugo imate osećaj da stagnirate, ali danas se put sudbine menja. Bićete spremni da ponesete najveći teret, odreknete se zadovoljstva, vredno radite, sve samo da biste se približili životnom cilju. Važno je da sve radite temeljno, ne brzajte. Možda jeste željni naglih promena, ali presudno je to što ste se aktivirali, a strpljenje i trud uskoro će biti vredno nagrađeni.

OVAN - VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2019. GODINUOVAN - VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2019. GODINUVeliki godišnji horoskop za Ovna- astro prognoze za ljubav, posao, novac i zdravlje u 2019. godini!

Na poslu vlada neizvesnost jer čekate da se donese odluka koja je važna za vašu budućnost. Vi na tu odluku ne možete uticati, uradili ste sve što ste mogli i sada je važno da nastavite da se razvijate. Univerzum šalje jasnu poruku - odluka će biti dobra za vas.

Nakon godina romantićnog lutanja, osećate da ste spremni za ozbiljnu vezu. Imate potrebu da vaša ljubav bude stabilna i iskrena, ali nemojte previše da opterećujete partnera. Dajte mu do znanja šta želite i pustite da vas na svoj način iznenadi divnom pažnjom.

Nedeljni horoskop do 2. decembra 2018. godine: vreme je da zauvek zatvorite kapiju negativnih uspomenaNedeljni horoskop do 2. decembra 2018. godine: vreme je da zauvek zatvorite kapiju negativnih uspomenaNedeljni horoskop - Bika očekuje romantičan susret sa Jarcem, a Raku pristiže novac...

Finansijska situacija nije baš povoljna, ali karta podseća da je strpljenje važan korak do rešenja problema.

Zdravlje ćete obezbediti kad pronađete unutrašnji mir. Sledi period velikih iskušenja, a najbolje ćete uspeti da se suočite sa stresnim situacijama i važnim odlukama ako budete redovno meditirali.

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.