Tarot karta dana: simbolika sudbine za 27. februar 2018. godine

Tarot karta dana: Vitez diskova!

Tarot karta dana za 27. februar 2018. godine - Vitez diskova - ukazuje na razvoj i napredak. Napokon ćete rešiti konflikte iz prošlosti, a imate hrabrostu da zakoračite napred i suočite se sa svakim životnim izazovom. Ova karta predstavlja ratnika koji hrabro i brzo ide u borbu, a tako ćete i vi danas objektivno sagledati realnost i želećete što pre stignete do ličnog cilja.

slikalink-ljubavni-horoskop-2018

Na poslu vas očekuje napredak, a ako planirate pokretanje svog posla ovo je savršen dan da detaljno isplanirate i započnete taj proces. Morate da shvatite da su nesuglasice sasvim normalna pojava u svakom ljubavnom odnosu, pa nemojte dozvoliti da vam ljubav nestane zbog sitnih i beznačajnih problema. Ova karta predviđa povoljan finansijski period, ali savetuje i ostavljanje loših navika po zdravlje i predlaže detoksikaciju organizma.

Izvor: Lovesensa

procitajte.jpg

Ljubavni godišnji horoskop za vodene znake Zodijaka

 

Ljubavni godišnji horoskop za vatrene znake Zodijaka: evo šta Ovna, Lava i Strelca očekuje na Dan zaljubljenih 2018. godine...

Ljubavni godišnji horoskop za zemljane znake Zodijaka: evo šta Bika, Devicu, i Jarca očekuje na Dan zaljubljenih 2018. godine...

Ljubavni godišnji horoskop za vazdušne znake Zodijaka: evo šta Vodolije, Blizance i Vagu očekuje na Dan zaljubljenih 2018. godine

RAK

Nova ljubav

Velike promene su pred vama. Pluton u sedmoj kući promeniće vaše stavove o vezi i braku. Tražićete više dubine i intenziteta u odnosu, ali ukoliko postoje neke nerešene napetosti u vašem braku vreme je da zasučete rukave. Vašom astrološkom kućom partnerstva šetaće se i Saturn, veliki učitelj zodijaka, koji upućuje na preuzimanje veće odgovornosti i podmirivanje neraščišćenih računa. Ne nađete li dovoljno motivacije da se uskladite sa vašim partnerom, vrlo je moguće da će da dođe do privremenog razdvajanja. Ali oni koji prežive ove uticaje i iskušenja koja će biti najintenzivnija u martu, aprilu i od 13. jula do 11. avgusta, koliko će delovati pomračenje Sunca u vašem znaku, postaće bliži i jači nego ikad. U vreme retrogradnog kretanja Saturna od 18. aprila do 6. septembra nemojte da dopustite strahovima i nepoverenju da vas distanciraju od voljene osobe.

Horoskop za povratak stare ljubavi: evo kako da ponovo osvojite njegovo srce

Neke zahtevne okolnosti olakšaće vam tranzit Jupitera vašom kućom ljubavi. Budiće optimizam, želju za novim iskustvima i obogatiće vaš društveni život. Ovaj tranzit može naročito da razveseli samce ovoga znaka koji bi mogli da se zaljube i sa Saturnom u Jarcu uđu u ozbiljnu vezu s osobom koja će možda biti mlađa od njih ili koju će poznavati od ranije. Otvoreni ste za primanje ljubavi, za roditeljsku ulogu, a veza koja će vam se dogoditi otkriće vam mnogo o vama.

Na Dan zaljubljenih: Ukoliko se nadate čestitki od osobe koju još niste zaboravili, bolje je da se usmerite na osobe i aktivnosti koje vas usrećuju. Iluzije znaju da budu razočaravajuće.

ŠKORPIJA

Novi početak

Jupiter će veći deo godine provesti u vašem zodijačkom prostoru, a njegovi optimistični blagoslovi mogu biti brojni, u zavisnosti od toga šta ćete vi birati i stvarati. On obično najavljuje novi početak, priliku za svež start, novu ljubav, trudnoću, pa i ulazak u brak, sve zavisi od toga u kakvoj ste trenutno situaciji i koji su vam prioriteti. Postavite sebi cilj i krenite prema njemu. Mnogi će ljudi ući u vaš život, što je dobra vest za samce, koji bi u ovoj godini mogli da upoznaju osobu koja će im pokazati koliko vrede i obogatiti im život novim iskustvima i spoznajama. Saturn i Pluton daju vam fokus, izoštravaju snagu vašeg uma, sad jasnije vidite šta imate i šta biste hteli da imate u svom životu.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.