Tarot karta dana: simbolika sudbine za 26. septembar 2017. godine

Tarot karta dana: Ljubavnici!

"Najveća lepota u životu je pronaći nekoga ko zna sve tvoje mane, greške i slabosti, i još uvek misli kako si najveći dar!"

Tarot karta za 26. septembar 2017. godine - Ljubavnici - ukazuje na naivnost, romantiku i nežnost. Simbol ove karte su Adam i Eva, pa danas pazite da ne ugrozite finansijsku situaciju, porodične odnose ili budućnost zbog ljubavi. Teške odluke su pred vama, ali ne smete užitak staviti ispred posla i životnih ciljeva.

besplatna natalna karta.jpg

Ova karta podstiče romantiku i otvara put ka vratima ljubavi. Usamljena srca će napokon dobiti željeni kolačić sreće, dok će se zauzeti naći pred velikim izborom - stabilna ljubav ili strastna avantura. Ne prepuštajte se slepo nečijem osmehu, već pustite da vas srce vodi, a razum kontroliše.

Izvor: Lovesensa

 

procitajte.jpg

Paolo Koeljo otkriva tajnu prave ljubavi: kako da pronađemo srodnu dušu i privučemo ljubav u svoj život

 

Mi smo večni jer smo Božje delo. Zato i prolazimo kroz mnoge živote i mnoge smrti, izranjamo s nepoznatog mesta i odlazimo na drugo, takođe nepoznato. I kada ljudi razmišljaju o reinkarnaciji, uvek se suoče s teškim pitanjem: ako je u početku bilo tako malo ljudskih stvorenja na licu Zemlje, odakle dolaze sve te nove duše?

Paolo Koeljo: kada su pobede opasne...

Odgovor je jednostavan. U određenim inkarnacijama se delimo. Poput kristala i zvezda, poput stanica i biljaka, i naše se duše dele. Naša duša pretvara se u dve, pa nove dve se dele u još dve, i tako se kroz nekoliko naraštaja rasprostranimo po velikom delu Zemlje... na mušku i žensku polovinu.

Deo smo onoga što alhemičari nazivaju ''Duša sveta''. Zaista, kad bi "Duša sveta" samo nastavila da se deli, rasla bi, ali bi bila sve slabija. Tako da, kako se delimo, tako se i ujedinjujemo. A to ujedinjenje se zove LJUBAV. Jer kad se jedna duša podeli, uvek se deli na mušku i žensku polovinu.

U svakom životu imamo tajanstvenu obavezu da nađemo barem jednu od tih drugih Polovina. Najveća ljubav, koja ih je i razdvojila, obezbeđuje se ljubavlju koja ih ponovo ujedinjuje.

Paolo Koeljo: ZA i PROTIV emocionalne nezavisnosti...

Kako mogu znati ko je moja druga polovina? Izlaganjem riziku, riziku od neuspeha, prevare i razočaranja, ali nikad odustajanjem od potrage za ljubavlju. Ko ne odustane od potrage, na kraju pobeđuje.

Izvor: Sensa klub

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.