Tarot karta dana: simbolika sudbine za 26. oktobar 2017. godine

Tarot karta dana: Kralj štapova!

Tarot karta za 26. oktobar 2017. godine - Kralj štapova - ukazuje na moćnu energiju i preuzimanje rizika za sreću. Kao kralj koji hrabro sa svojim podancima upravlja i osvaja teritorije, tako ćete i vi danas upravljati svojim ambicijama i otvarati vrata uspeha. Danas ste željni avantura, pa izbegnite da provedete prosečan dan kod kuće, već prihvatite svaki izazov koji život nudi.

besplatna natalna karta.jpg

Ego je danas vaš neprijatelj. Ako očekujete od partnera da vas zasipa pažnjom, a ne dajete ništa zauzvrat, onda ste na putu da srušite imperiju ljubavi. Danas osećate da treba da doprinesete ljudima koje volite materijalno, a onima koji su vas povredili spremate osvetu. Razmislite hladne glave, jer karma nas uvek podseća i naplaćuje vaša dela, a novac nikada nije uspeo da kupi ljubav.

Izvor: Lovesensa

procitajte.jpg

RITUAL ZA ČIŠĆENJE ENERGETSKOG POLJA: evo kako Arhanđel Mihajlo pomaže da zauvek odbacimo negativnu energiju

 

Arhanđel Mihajlo nam pomaže da se sa lakoćom preseku toksične energetske veze sa osobama ili događajima i mestima koji su doprineli stvaranju bolnog iskustva. Vežbu je najbolje sprovoditi u stajaćem položaju. Pozivanje Arhanđela Mihajla možete učiniti svojim rečima, a evo i predloga:

Pozitivna psihologija za oslobađanje od prošlosti: ova motivaciona kartica daje snagu za srećnu budućnost...

Molim sada Arhanđela Mihajla da svojim srebrnobelim, svetlosnim mačem, preseče sve disfunkcionalne i toksične energetske niti, koje su do sada stvorene u mom životu (možete navesti i neko specifično iskustvo), kako bih sada bila ispunjena energijom isceljujuće svetlosti, koja donosi samo najbolje; kako meni, tako i svima koji su povezani sa mnom.

Desnu ruku podignite iznad temena glave i potom je spuštajte lagano sa prednje strane tela, na odstojanju od nekih 15 cm, sve do stopala. Taj pokret ruke deluje kao da lagano milujete svoje energetsko polje i možete ga ponoviti koliko god puta želite, kad god osetite neku formu napetosti u određenom delu tela. Možete i kružiti, kako sa prednje, tako i sa zadnje strane. Bitna je namera sa kojom to činite.

Izvor: Lovesensa

procitajte.jpg

RITUAL ZA PREKID FINANSIJSKIH BRIGA: Kako da prizovete obilje

 

Vežba: Najbolji način da osvestimo i prizovemo izobilje, jeste da aktiviramo maštu. Zamislite iznos, količinu novca koju biste voleli da imate. Ne razmišljajte odakle i kako bi vam došlo, već u svojoj glavi krenite da trošite taj novac na vama omiljene stvari i uživajte u osećanjima koja se pri tome stvaraju. Vežbu možete raditi iznova koliko god vam to prija.

Afirmacija: U meni se nalazi stalno obnovljivi izvor izobilja, koji mi dostavlja sve što mi je potrebno, u za mene savršenom trenutku. U stanju pozitivnog iščekivanja najboljeg, dopuštam bogatstvu moje duše da se materijalizuje upravo sada.

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.