Tarot karta dana: simbolika sudbine za 26. jun 2018. godine

Tarot karta dana - Trojka pehara!

Tarot karta dana za 26. jun 2018. godine - Trojka pehara - ukazuje na isceljenje, slavlje i uspeh. Ova karta pomaže da zaboravite sve loše iz prošlosti i da uživate u sadašnjem trenutku. Sve što započnete ići će vam od ruke, a taj čudesni osećaj slobode daće vam snagu da se izborite sa svakim životnim izazovom.

Zašto je Kleopatra toliko volela smaragd: ovaj čudesni kamen isceljuje dušu i telo od negativne energijeZašto je Kleopatra toliko volela smaragd: ovaj čudesni kamen isceljuje dušu i telo od negativne energijeSmaragd otvara srčanu čakru i umirujuće deluje na emocije - evo šta sve isceljuje ovaj čudesni dragi kamen!

Ne odustajte od traženja posla, jer sledi period koji donosi neverovatne ponude. Ako ste u vezi, moguće je da ćete poželeti da budete slobodniji i posvetite više vremena svojim željama. To ne znači da odustajete od partnera, već da želite da usavršite svoje unutrašnje biće, a partner će to razumeti. Usamljena srca čeznu za starim ljubavima. Idite na kratko putovanje, ugodite malo sebi, ali budite oprezni sa trošenjem novca.

Izvor: Lovesensa

procitajte.jpg

Horoskop za oslobađanje iz vrtloga požude: evo šta nam donosi retrogradni Mars u Vodoliji (do 13. avgusta 2018. godine)

 

Mars se trenutno nalazi na 9. stepenu znaka Vodolije, stao je i čeka da za koji dan krene u nazad (26. juna), da započne svoj retrogradni hod. Njegovo retrogradno kretanje dešava se svake druge godine, a prethodno je bilo tokom proleća/leta 2016. godine u znaku Škorpije.

Mali letnji horoskop za leto 2018. godine: evo šta nam donosi romantična Venera u direktnom hoduMali letnji horoskop za leto 2018. godine: evo šta nam donosi romantična Venera u direktnom hoduVenera će celog leta biti u direktnom hodu, a evo šta nam horoskop predviđa za ljubav, posao i zdravlje u letnjim mesecima 2018.…

Ovog puta, Mars je u poslednjem fiksnom znaku (Vodoliji), pa samim tim završava ciklus retrogradnosti kroz znake fiksnog kvaliteta. Fiksni znaci (Bik, Lav, Škorpija, Vodolija) karakteristični su po svojoj istrajnosti, čvrstini, ali i nefleksibilnosti. Svaka tranzitna aktivacija ovih znakova (kao što je sada slučaj), donosi promene koje imaju permanentan karakter i čiji je uticaj dalekosežan.

Mars će kroz svoje kretanje Vodolijom mnogo toga da menja, ali i da završava, da donese epilog i da na neke stvari stavi tačku. On je u ovom znaku borac za svoju slobodu, za svoje Ja, za svoj stav i svoj izbor. On ne trpi, ne pravi ustupke. Voli istinu i ka njoj stremi, uvek i u svakoj situaciji.Mars u Vodoliji predstavlja bunt, svaku našu akciju u kojoj se oslobađamo starih uverenja/stavova, nefunkcionalnih odnosa, disbalansa u bilo kom smislu. Mars u Vodoliji jeste radikalan, jer je sklon krajnostima i ekstremu.

Dovodiće do situacija u kojima izbor praktično ne postoji, gde suočavanje sa greškama i pogrešnim potezima predstavljaju neminovnost, ali i bučan alarm čiji zvuk iritira, kako bi se trgli i ušli u promenu, koja će se na kraju i pokazati kao jedino rešenje.

Retrogradni Mars (pogotovo u Vodoliji) vrlo lako ulazi stanja jake nervoze. Nestrpljiv je, impulsivan, netolerantan. Nema obzira prema ničemu i nikome, usled čega mnogima može doneti trenutke bitnih odluka, situacije u kojima je neophodno zauzeti se za sebe i boriti se za sopstvena načela.

Ideja Vodolije jeste zajedništvo i jednakost, ali ne po svaku cenu i ne na štetu nas samih. Svako trpljenje, primoravanje da nešto prihvatimo ili da se nečemu priklonimo, sada može izazvati jak revolt, odbacivanje svega što nam u nazad predstavlja smetnju i blokira put. Ovo je momenat kada se opiremo, kada jasno iskazujemo svoju volju i svoje potrebe. Borimo se za svoj cilj i svoje mesto.

Mars u Vodoliji imaće mnogo toga da kaže i na temu emotivnih i međuljudskih odnosa. Rušiće tamo gde partneri nisu ravnopravni, gde jedan daje i ulaže mnogo više od drugog. Osećaj zapostavljenosti, ali i dominacije druge strane, u periodu retrogradnosti Marsa može biti aktuelizovana, ali i pojačana.

Borba za prevlast u odnosu predstavljaće način da se ukaže na problem, ali i razlike koje mogu destabilizovati i mnoge čvrste veze. U poslovnim sferama, odnos nadređeni-podređeni dostiže kulminaciju, gde svaka vrsta nezadovoljstva i netrpeljivosti postaje veoma vidljiva.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.