Tarot karta dana: simbolika sudbine za 26. jul 2018. godine

Tarot karta dana - Kralj!

Tarot karta dana za 26. jul 2018. godine - Kralj - ukazuje na razumnost, uspeh i moć. Za razliku od kraljice koja odlučuje srcem, kralj odlučuje hladnim umom. Zato će danas mnogi doneti odlične odluke za budućnost. Sledi period u kojem treba da ojačate samokontrolu jer će vam život servirati velike izazove.

Dnevna doza dobrog horoskopa: zbog njega ćete ponovo poverovati u pravu ljubavDnevna doza dobrog horoskopa: zbog njega ćete ponovo poverovati u pravu ljubavDnevni horoskop otkriva tajnu flerta i zaljubljivanja, a dok ovaj znak bude lebdeo na oblacima romantične sreće, očekuje ga i…

Na poslu vas očekuje uspešan period, ali samo ako se dobro organizujete. Ako nikako ne možete da nađete posao, razmislite o svom negativnom stavu i pokušajte da ga promenite. Moguće je da će vas privući neka osoba koja je starija od vas, a neki će očajavati zbog neuzvražćene ljubavi. Međutim, sve se u životu menja, pa ako pokažete pravu prirodu i otvorite srce, možda vam se dogodi i romansa kakvu niste očekivali. Budite disciplinovani u trošenju novca!

Izvor: Lovesensa

procitajte.jpg

Ljubavni horoskop za danas: ovom romantičnom iskušenju nemoguće je odoleti

 

Trigon Venere i Meseca ukazuje na ljubav i ljubaznost, a mnogi znakovi će važne odluke donositi srcem, piše Lovesensa. Očekujte dan pun avantura i novih iskustava, a evo šta nas očekuje na polju ljubavi!

Horoskop - očekuje nas pomračenje Meseca, a ovo treba da izbegavate: evo kakvu sudinu donosi pun Mesec u Vodoliji

Venera i Pluton stvaraju magičan vrtlog strasti za rođene u znaku Ovna! Nećete moći da skinete pogled sa partnera, a oboje znate da za vašu ljubav ne postoje granice i jedva čekate da otkrijete kakva romantična iznenađenja donosi budućnost. Puno toga ste naučili u prošlosti i više nećete ponavljati greške.

Dragi Lavovi, ako uskoro putujete, očekujte da će vam jedan misteriozan stranac ukrasti srce. Ovom ljubavnom iskušenju nećete odoleti, a doživećete romantičnu avanturu koja će na vas ostaviti neverovatan utisak. U jednom trenutku pomislićete da je ovo samo prolazna letnja ljubav, ako budete iskreni, moguće je da je ovo divan početak jedne lepe veze na daljinu.

Ako ste primetili ove znakove, suđena vam je večna ljubav: proverite da li je trenutni partner vaša srodna dušaAko ste primetili ove znakove, suđena vam je večna ljubav: proverite da li je trenutni partner vaša srodna dušaDa li ste upoznali svoju srodnu dušu? Ako se ovih 8 znakova pojavljuje u vašoj vezi, onda ste imali veliku sreću...

Mudre Device, tačno znate šta ispunjava partnera i kako da ga osvojite i pomognete da zaboravi na probleme. Sve negativno se briše kada ste zajedno i samo ostaju divna romantična osećanja koja greju dušu. Uživate u tome da ga još bolje upoznajete i menjate njegove loše strane. Iako vam deluje da je njegovo srce ponekad od leda, uskoro će se opustiti i otkriće romantičnu stranu koja vas neće ostaviti ravnodušnom.

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.