Tarot karta dana: simbolika sudbine za 26. februar 2018. godine

Tarot karta dana: Vitez mačeva!

Tarot karta dana za 26. februar 2018. godine - Vitez mačeva - ukazuje na hrabru borbu i suočavanje sa istinom. Kao ratnik koji želi da odbrani svog vladara i zemlju, tako ćete i vi danas braniti svoje principe, ambicije i ideale od toksičnog okruženja. Spremni ste da pogledate istinu u oči i da se suočite sa svakim problemom.

slikalink-ljubavni-horoskop-2018

Moguće je da će na poslu neko od kolega raditi protiv vas ili će želeti da vas ometa na putu uspeha. Ali, ne obazirite se na otrovne strelice, već se potrudite da date sve od sebe, jer tada niko neće moći da vam pronađe ili podmetne grešku. Partner vas pritiska da brzo donesete određene odluke, ali ne žurite, već otvoreno iskažite svoja osećanja i želje. Finansijska situacija je dobra, a očekuju vas i dodatni prihodi.

Izvor: Lovesensa

procitajte.jpg

Nedeljni horoskop od 25. februara do 4. marta 2018: sedmica izazova i ljubavnih zanosa

OVAN (21. 3 - 20.4)

Posao Napet aspekt između Neptuna i vašeg vladaoca Marsa, planeta akcije i zabluda, upozorava da bi trebalo da budete oprezniji prilikom poslovnih dogovora, naročito ako sarađujete sa strancima. Krajem nedelje, uspeh očekuje umetnike i sportiste. Poslušajte savet jedne Vodolije.

Ljubav Naglašena pozicija Venere, vladaoca vašeg astrološkog polja ljubavi, donosi vam mogućnost ulaska u romansu s umetnikom ili lekarom. U drugoj polovini perioda, očekuju vas nova poznanstva i susret s nekim vazdušnim znakom. Ukoliko ste u braku ili dužoj vezi, partner pokušava da vam nametne svoju volju. Oko 2. marta, vašu pažnju može da privuče neki Blizanac.

Zdravlje Podložnost infekcijama.

BIK (21. 4 - 21.5)

Posao Zbog pozicije Venere, planete novca, jača vaša pozicija na poslu, naročito ako ste prisutni u javnosti, što vam donosi i mogućnost uvećanja prihoda. Trebalo bi da poslušate savet jednog Raka u vezi sa poslom sa strancima. U vreme punog Meseca, oko 2. marta, možete da očekujete ponudu za neki paralelni posao.

Ljubav Vaš vladalac, Venera, simbol ljubavi u izazovnom aspektu s Neptunom, simbolom ljubavnog zanosa, nagoveštava mogućnost strastvenog susreta sa atraktivnom osobom koju poznajete preko posla. Krajem perioda, izbegavajte osobe koje nose uniformu na radu i rasprave sa partnerom, naročito ako ste u braku ili dužoj vezi.

Zdravlje Provodite više vremena sa prijateljima.

BLIZANCI (22. 5 - 21.6)

Posao Zbog pozicije vašeg vladaoca Merkura, planete biznisa, izbegavajte sklapanje dogovora i potpisivanje važnih ugovora. Sredinom perioda bićete pritisnuti obavezama i rokovima na poslu, ali možete da očekujete priliv novca. U vreme punog Meseca, oko 2. marta, veće su šanse da započnete dogovor sa strancima.

Ljubav Spoj vašeg vladaoca Merkura i Venere, simbola ljubavi i komunikacija, može da vam donese poznanstvo s nekom mlađom osobom preko društvene mreže ili interneta. Aspekti Marsa u polju ljubavi donose vam mogućnost susreta sa Strelcem. Povedite računa o odnosu prema bračnom ili dugogodišnjem partneru, naročito ukoliko se radi o nekom Ovnu.

Zdravlje Podložnost povredama.

RAK (21. 6 - 22.7)

Posao Početkom perioda, budite oprezniji prilikom dogovora o novim poslovima. Povedite više računa o tome šta i kome pričate i izbegavajte nepotrebne troškove. U vreme punog Meseca, oko 2. marta, očekuje vas profesionalna i finansijska satisfakcija, posebno ako ste zbog posla prisutni u javnosti.

Ljubav Pozicija Marsa, simbola akcije i seksualnosti, najavljuje susret sa zanimljivom osobom preko društvene mreže ili interneta. Na nekom javnom mestu, sredinom nedelje, možete da upoznate nekoga ko se bavi nekim kreativnim zanimanjem. Krajem perioda partnerovo ponašanje može da probudi vašu sumnju u njegovu vernost, naročito ukoliko se radi o nekom zemljanom znaku.

Zdravlje Ojačajte imunitet.

NEDELJNI HOROSKOP ZA ZNAKE: LAV, DEVICA, VAGA, ŠKORPIJA čeka vas na sledećoj strani - KLIKNITE OVDE!

  • 1 od 2

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.