Tarot karta dana: simbolika sudbine za 26. decembar 2018. godine

Tarot karta dana - Dvojka štapova!

Tarot karta dana za 26. decembar 2018. godine - Dvojka štapova - ukazuje na ravnotežu i pronalazak balansa u ljubavi. Ovo je period kada morate shvatiti svrhu primanja i davanja, pa pomozite onima kojima je pomoć zaista potrebna. Na ovaj način stvarate dobru karmu. Unesite red u svoje planove i ostvarenje ciljeva. Važno je da se bolje organizujete, tako ćete biti spokojni.

Na poslu se ambicije polako ostvaruju, ali pazite da ne izgubite koncentraciju ako se pojavi neka nova prepreka. Oni koji traže posao moguće je da će danas imati veliku sreću.

Numerološka prognoza za 2019. godinu: kako će nam se život promeniti u godini mistične trojkeNumerološka prognoza za 2019. godinu: kako će nam se život promeniti u godini mistične trojkeGodišnja numerologija - 2019. godina je obeležena energičnim brojem 3, a evo kako će to uticati na našu sudbinu i odluke!

Na polju ljubavi očekuje vas iznenađenje, jer osoba koju poznajete gaji divna osećanja prema vama. Ne sudite na prvi pogled već pružite ljubavi šansu. Oni koji su u vezi napokon će ostvariti potrebnu ravnotežu u ljubavnom odnosu. Sada ste u svakom smislu jednaki sa partnerom.

Na polju finansija očekuje vas znatno blja situacija, ali važno je da pronađete način kako da ovo blagostanje očuvate.

Na polju zdravlja je sve u redu, a shvatićete da zbog mnogih tegoba brinete bespotrebno. Važno je da uskladite duh, telo i um, tada ćete u svom organizmu uspostaviti savršenu harmoniju.

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.