Tarot karta dana: simbolika sudbine za 25. jul 2018. godine

Tarot karta dana - Sedmica pehara!

Tarot karta dana za 25. jul 2018. godine - Semica pehara - ukazuje nanerealna očekivanja i zbunjenost. Univerzum savetuje da danas ništa ne treba da menjate, već iskoristite ono što već imate, već stečena znanja i sposobnosti. Nemojte da se opterećujete i trošite energiju na ono na šta ne možete da utičete. U životu ne možete imati kontrolu nad svim događajima, a sudbinu je teško ukrotiti.

Proverite da li imate snažnu vezu sa osobom iz prošlog života: ovo su znakovi da ste duhovno povezaniProverite da li imate snažnu vezu sa osobom iz prošlog života: ovo su znakovi da ste duhovno povezaniObećanja iz prošlih života su vrlo složena, ali ako ih uočite uz pomoć ovih očiglednih znakova, otkrićete da ste povezani sa…

Na polju ljubavi očekuju vas velike nedoumice, a moguće je da će osećanja prema partneru biti poljuljana. Nemojte da donosite nagle zajključke. Ako na poslu poštujete pravila, posao će vam ići od ruke. Ne upuštajte se u rizična ulaganja novca.

Izvor: Lovesensa

procitajte.jpg

Dnevna doza dobrog horoskopa: kada se usamljenost pretvori u neverovatne romantične igrice

 

Dnevni horoskop - konjukcija Meseca i Saturna u Jarcu donosi nezadovoljstvo trenutnom životnom situacijom i neispunjena očekivanja, piše Lovesensa. Moguće je da će u ovom periodu biti puno sukoba, nepoverenja i raskida ljubavnih veza. Međutim, jedan znak Zodijaka uspeće svojom moćnom aurom da prkosi zvezdama!

Kineski horoskop za jul 2018. godine

Dragi Ovnovi, danas ste prezadovoljni bračnim i porodičnim odnosima. Prevazišli ste teškoće iz prošlosti i sada možete zajedno da živite srećno pod istim krovom. Strast vas je često navodila na pogrešan put, ali sada ste shvatili šta vas zapravo čini srećnim. Uživajte u ljubavi, a uskoro nećete moći da skinete osmeh sa lica!

Usamljeni Ovnovi pretvoriće samoću u pravo ljubavno uživanje. Željni ste igrica, a nedavno ste upoznali osobu koju nećete tako lako pustiti. Već ste isplanirali kako da započnete divnu letnju romansu, a vaš magičan flert, zaljubljen pogled i iskren osmeh neće ostaviti njegovo srce prazno i ravnodušno. Umorni ste i letargični, pa vam je što pre potreban odmor od posla. Teško se fokusirate i pravite greške koje se teško ispravljaju. Zapitajte se, da li je ovo posao koji vas ispunjava i da li zaslužujete nešto bolje? Vreme je za odmor, a zatim hrabro krenite u promene.

Proverite da li imate snažnu vezu sa osobom iz prošlog života: ovo su znakovi da ste duhovno povezani

Svi smo se bar jednom našli u situaciji da smo upoznali neku osobu i odmah osetili duboku povezanost sa njom, ponekad do te mere da znamo tačno šta će ona reći sledećeg trenutka ili osećamo kao da je poznajemo oduvek. Da, to najčešće znači da smo je poznavali u nekom od prošlih života ili u više njih.

Takvu vrstu povezanosti iz prošlog života lako je uočiti, ali što je s drugim dušama koje smo sretali u prošlim životima i s kojima smo razmenili neka obećanja, ali to nije tako očigledno? Kako da ih prepoznamo?

Saznajte koji je vaš ljubavni stil: Eros, Manija ili Pragma - otkrijte kakvi ste kada se zaljubiteSaznajte koji je vaš ljubavni stil: Eros, Manija ili Pragma - otkrijte kakvi ste kada se zaljubiteDa bi se razlučile suptilne nijanse među različitim stilovima u ljubavi, potrebni su "oštro oko" i dugotrajna praksa! Saznajte…

Pre svega treba razumeti da su često duše sa kojima imamo najdublju povezanost i sa kojima smo izabrali da učimo i rastemo, one koje nas uče najdubljim lekcijama. Te lekcije nisu uvek lagane. To što se poznajemo iz prošlog života ne znači da ćemo u ovom biti u ljubavi niti da će priča imati srećan kraj. Vi ili druga osoba, ili oboje, možda niste naučili lekciju ranije ili ste je na nivou duše zaboravili. U tom slučaju nastavićete da se srećete poput studenata koji izlaze na ispit dok ga ne polože.

Takođe, moguće je da imate sa tom osobom zajedničku temu na kojoj ste izabrali da radite tokom ovog života i imamo nekoliko "srodnih duša" u najširem smislu reči, dakle ne samo u ljubavnom. Srodna duša je neko sa kim smo izabrali da budemo bliski u nekoliko života i ko nam pomaže da naučimo određenu lekciju.

Znajući sve to, koje znakove treba tražiti u našim najizazovnijim odnosima, koji pokazuju da sa nekim imamo snažnu vezu iz prošlog života?

Učite li nešto o sebi, o odnosu sa drugim ljudima ili svom ponašanju u njemu? Ako tu postoji neki izazov, pozitivan ili negativan, to je jedan od znakova važne duhovne povezanosti. Što je izazov veći i što ste više napredovali na niivou duše, to je broj života koje ste proveli sa tom osobom veći. To važi za negativna iskustva jednako kao i za pozitivna, jer često više naučimo iz poraza nego iz uspeha.

Možda ne osećate da poznajete osobu od pre, ali vam je situacija u kojoj se s njom nalazite vrlo poznata? Da li se istorija ponavlja? Svi dolazimo u ovaj život sa "spiskom" stvari koje smo odlučili da naučimo. S nekima se susrećemo prvi put, a neke ponavljamo. Ako imate situaciju koja se ponavlja, ali ovaj put sa potpuno novom osobom, to je još jedan znak duboke povezanosti iz prošlog života. Budući da niste naučili lekciju pre, pojavio se novi "učitelj".

Kada počnete da shvatate da ste zajednička crta u tome vi, a ne druga osoba, počećete da otpuštate tu lekciju i vaša situacija sa tom osobom transformisaće se – ili će ta osoba napustiti vaš život i vi više nećete imati lekcije te vrste ili će se vaš odnos nastaviti, ali na potpuno drugačijem nivou.

Ako vam neko pomaže na neki način, bez očekivanja da mu uzvratite, to je siguran znak da vam neko kome ste vi pomogli u prošlom životu, vraća uslugu. To može biti poslovni mentor ili učitelj ili neko ko vam ponudi nešto što vam jako treba, upravo kad vam to treba.

Proverite da li sami sabotirate svoje izlečenje: 4 dokaza da stojite sebi na putu isceljenja i srećeProverite da li sami sabotirate svoje izlečenje: 4 dokaza da stojite sebi na putu isceljenja i srećeSvaka samosabotaža rođena je iz uverenja da smo "manje-od", da nismo dovoljno dobri, da ne zaslužujemo ljubav i obilje...

Da li dugujete nekome nešto ili ta osoba vama, ili vam je ostavila nešto? To može biti bilo šta, knjiga, novac, dijete ili kuća. Ako vi ili ta osoba to nećete uzeti nazad u ovom životu, to je takođe znak povezanosti iz prošlog života.

Obećanja iz prošlih života su vrlo složena, ali ako ih uočite uz pomoć ovih očiglednih znakova, otkrićete da ste povezani sa ljudima za koje nikad ne biste rekli da su vam toliko važni...

Izvor: Sensa.hr

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.