Tarot karta dana: simbolika sudbine za 25. decembar 2018. godine

Tarot karta dana - Kralj diskova!

Tarot karta dana za 25 decembar 2018. godine - Kralj diskova - ukazuje na samopouzdanje i odlučnost. Za razliku od kraljice koja je nežna, popustljiva i vođena osećanjima, kralja kroz život vodi snaga uma. Ova karta ukazuje da ćete lako donositi dobre odluke, brzo ćete delovati u svakom izazovu i sigurnu pobedu imate u suočavanju sa svakim problemom.

Na polju karijere očekuje vas uspeh, a vaš trud neće proći nezapaženo. Čuvajte se muških kolega, jer jedan od njih može biti kamen spoticanja. Oni koji traže posao treba da razmisle o svojim nedostacima i kvalitetima.

Nedeljni horoskop do 31. decembra 2018. godine: Vagu očekuje tajna ljubav, a Vodoliju manji dobitakNedeljni horoskop do 31. decembra 2018. godine: Vagu očekuje tajna ljubav, a Vodoliju manji dobitakNedeljni horoskop za ljubav, posao i novac - saznajte šta očekuje vaš znak Zodijaka!

Ova karta je dobar znak kada je u pitnju ljubav. Ako ste usamljeni, moguće je da ćete uskoro upoznati nekoga ko će vas oboriti s nogu, ali važno je da ne glumite, jer ćete mu se dopasti baš onakvi kakvi jeste. Budite prirodni i otvoreno pokažite svoja osećanja. Za one koji su u vezi sledi lep period, jer će odnos sa partnerom postati dublji i otvoreniji. Važno je da partneru uvek kažete sve što vam je na duši, jer skrivanje loših emocija i guranje problema pod tepih neće doneti ništa dobro.

Horoskop - 3 znaka koja očekuju teškoće u vladavini Jarca (do 20. januara 2019.)Horoskop - 3 znaka koja očekuju teškoće u vladavini Jarca (do 20. januara 2019.)U vladavini Jarca očekuje nas puno izazova i moraćemo da izađemo iz zone komfora ako želimo sreću, a evo koje znakove očekuje…

Na polju finansija treba da budete racionalni i disciplinovani, a uskoro vas očekuje dobitak. Nemojte rizikovati kada je u pitanju novac.

Na polju zdravlja neophodna je disciplina i usvajanje zdravih navika. Obratite pažnju na ishranu. Što se tiče duhovnog rasta, važno je da otvorite dušu i oslobodite osećanja. kako biste postigli željeni balans, treba istinski da osetite i sreću i tugu.

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.