Tarot karta dana: simbolika sudbine za 23. oktobar 2018. godine

Tarot karta dana - Šestica diskova!

Tarot karta dana za 23. oktobar 2018. godine - Šestica diskova - pozitivna i optimistična karta. Simbolizuje pobedu, nagradu, finansijski razvoj i nove poslovne poduhvate. Sve što se od danas menja, menjaće se u pozitivnom smeru. osetićete lepotu raznolikosti koju život pruža i očekuje vas ponos i radost, naročito kad pogledate šta ste sve uradili.

Veliki horoskop za vladavinu Škorpije: šta očekuje vaš znak u ljubavi, poslu i zdravlju (do 23. novembra 2018. godine)Veliki horoskop za vladavinu Škorpije: šta očekuje vaš znak u ljubavi, poslu i zdravlju (do 23. novembra 2018. godine)Veliki mesečni horoskop za ljubav, posao i zdravlje - evo šta nam do 23. novembra donosi vldavina tajanstvene Škorpije!

Ako tražite posao, moguće je da ćete dobiti ponudu o kojoj ste sanjali. Na poslu očekujte promene na bolje, a sada je pravo vreme da tražite povišicu. Na ljubavnom planu vlada harmonija i osećate veliku bliskost sa partnerom. Dolazi do kraja finansijskih problema, ali važno je da izvučete pouku iz prethodnih propusta. Na polju zdravlja je sve u redu.

Izvor: Lovesensa

 procitajte-jos5

Šta nam anđeli poručuju za ovu nedelju: znakovi i upozorenja anđela do 29. oktobra 2018. godine 

 

Anđeoska karta za početak nedelje - Pažnja - ova karta ukazuje na zbunjenost i teška osećanja. Ako trenutno imate životnu situaciju koju je teško rešiti, potreban vam je vođa ili tražite odgovore, anđeli će pomoći da pronađete pravi put. Univerzum šalje odgovore, samo treba da obratite pažnju na znakove i sve će vam postati kristalno jasno. Zapamtite, sve što vam se događa u životu donosi novu, važnu lekciju, a od vas zavisi hoćete li iskustvo iskoristiti na pravi način.

Mesečna anđeoska prognoza za oktobar 2018. godine: jedna anđeoska poruka otkriće tajne vaše dušeMesečna anđeoska prognoza za oktobar 2018. godine: jedna anđeoska poruka otkriće tajne vaše dušeKoji anđeo nas vodi životnim putem do kraja oktobra 2018. godine...

Anđeoska karta za sredinu nedelje - Rosseta - podseća nas na čistoću dečije duše. Da li je u vama i dalje jedna mala devojčica ili dečak? Ako jeste, probudite je u sebi, pokušajte da živite bezbrižno i nevino, baš poput deteta. Anđeli vas podsećaju koliko imate potencijala za duhovni razvoj. Naučite kako ponovo da se smejete, pronađite u sebi srećno dete, nastavite da sanjate snove. Ova karta će posebno pomoći osobama koje imaju decu, jer će im ona pruužiti snagu za dobre promene. Sa decom se i mi razvijamo, duhovno rastemo, jačamo, zato su ona najveća blagodat koju ste dobili. Učite od svoje dece!

Ako tražite pomoć anđela, ovih 6 stvari treba da znate: kako da se povežete sa svojim anđelom čuvaromAko tražite pomoć anđela, ovih 6 stvari treba da znate: kako da se povežete sa svojim anđelom čuvarom"Videla sam kako se nerazumevanja i porodične razmirice rastapaju nakon zahteva za anđeoskim posredovanjem. Kad imamo osećaj da…

Anđeoska karta za kraj nedelje - Odnos sa srodnom dušom - ukazuje na pomoć srodne duše. Anđeli vas podsećaju da je sada potrebno da živite u harmoniji sa svojom srodnom dušom, jer delite zajedničku karmu i lako se zajedničkom snagom možete rešiti karmičkih dugova. Srodna duša nije samo ljubavni partner, već i blizak prijatelj, član poodice ili kolega. Susret sa srodnom dušom je nešto neobjašnjivo, nematerijalno, a kada se zagledate u njene/njegove oči, znaćete da je to osoba koja u svom srcu ima posebno mesto za vas. Osvrnite se oko sebe, srodna duša je u vašoj blizini. Zajedničkom energijom lako ćete rešiti probleme, a podrška je presudna u borbi protiv životnih izazova.

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.