Tarot karta dana: simbolika sudbine za 23. januar 2019. godine

Tarot karta dana - Sedmica mačeva!

Tarot karta dana za 23. januar 2019. godine - Sedmica mačeva - ukazuje na pojačanu intuiciju i želju za kontrolom. Konstantno imate osećaj da će nešto poći po zlu, ali ne brinite, to vas intucija podseća na karmu koja motri na vas. Danas će svaka vaša greška biti zabeležena u sudbini i može se u budućnosti vratiti poput bumeranga, zato pazite koje odluke donosite i kakve aktivnosti preduzimate.

Ova karta ukazuje na zahtevne promene u životu koje od vas zahtevaju kontrolu. Ne dozvolite da vam to predstavlja teret, već se dobro organizujte.

Dnevna doza dobrog horoskopa: kome će zvezde osvetliti put do velikog uspehaDnevna doza dobrog horoskopa: kome će zvezde osvetliti put do velikog uspehaDnevni horoskop - ovaj znak je željan slobode i avanture, ali danas svoje srce ostavlja otvoreno za iskrenu i stabilnu ljubav...

Na poslu vas očekuje kontrola od strane poslodavca i danas izbegnite bilo kakve rasprave. Oni koji traže posao, dobiće važnu informaciju od bivših kolega ili prijatelja.

U ljubavi mora da postoji poverenje, pa ukoliko osećate neke sumnje treba što pre otvoreno da razgovarate sa partnerom. Ugrožavanje partnerove slobode i rasprave neće doneti ništa dobro.

Nemate baš racionalan odnos prema novcu, ali ova karta upozorava da danas izbegnete rizična ulaganja i pozajmice. Pokušajte da uštedite, sledi period iznenadnih troškova.

Okrenite se prirodi i u njoj pronađite moćna sredstva za isceljenje duše i tela.

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.