Tarot karta dana: simbolika sudbine za 23. decembar 2017. godine

Tarot karta dana: Paž diskova!

Tarot karta za 23. decembar 2017. godine - Paž diskova - ukazuje na učenje i napredak. Energija ove karte donosi potrebu za fokusiranje na zakone sudbine i prirodne signale i nagone. Šta god da danas naučite , bez obzira da li se odnosi na vašu profesiju ili ne, doneće uspeh i finansijski dobitak. Koliko god vas sputavali i kritikovali, danas uzmite najbolje iz svog znanja i iskustva, jer je iznenadan napredak zapisan u zvezdama.

besplatna natalna karta.jpg

Ali, koliko god imate samopuzdanja, rokovi na poslu donose neprilike. Rešenje se krije u dobroj organizaciji. U ljubavnom odnosu nedostaje uzbuđenja, a najbolje što možete da uradite za svoju sreću jeste da iskoristite kreativnost i trud za poboljšanje romantične situacije.

Izvor: Lovesensa

 

 

procitajte.jpg

HOROSKOP ZA VIKEND: evo kakvu ljubav i tajne donosi Mesec u Ribama (do 25. decembra)

 

U petak, 22. decembra Mesec je u Vodoliji i stavlja naglasak na druge ljude - te u kvadratu s Jupiterom u Škorpiji. Taj je dan "dobar za učenje od drugih ljudi", kaže astrolog Gregory Scott. To je i dobar dan da osobi u koju imamo poverenja poverimo nešto vrlo intimno, neku svoju veliku tajnu, neke teške emocije, nešto što zasad nikome nismo rekli. Tajne koje se "nose sa sobom u grob" mogu nam naškoditi, zbog njih se doslovno možemo razboleti i izolovati od drugih ljudi, upozorava astrolog, ističući kako smo mi društvena bića kojima su drugi ljudi potrebni za opstanak i napredovanje.

HOROSKOP ZA JANUAR 2018. GODINE: ova 3 znaka očekuje neverovatna sreća u ljubavi

Poveravanjem nekome možemo se rešiti golemog tereta, otpustiti nešto pa osetiti olakšanje i povratiti svoj mir. Osim toga, u ranim jutarnjim satima sledećeg dana Merkur ponovno kreće napred, pa će i on pospešiti ovu komunikaciju. To je i još jedan način da se energija transformacije iskoristi kao gorivo: uzimajući nešto negativno i rešavajući se toga, možemo nastaviti dalje sa svojim životom transformišući ga u nešto bolje.

Mesec u subotu prelazi u Ribe, duhovan znak sklon žrtvovanju za druge ljude, znak koji nije pun ega, nego sluša druge, daje im sebe i nastoji im služiti. Mesec opisuje kako se osećamo u duši, a njegov ulazak u Ribe idealan je upravo za dane uoči praznika, kad provodimo mnogo vremena s drugim ljudima. Mesec u Ribama odličan je i za one koji će za praznike biti sami jer podiže veo između ovog sveta i ono spiritualnog te možemo osetiti duhovne vodiče oko sebe i znati da nismo sami.

VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2018: evo šta nam astrolozi predviđaju za ljubav, posao i zdravlje

"U stvarnosti zapravo nikad nismo sami, ali možemo se osećati usamljeno", kaže G. Scott. Ovaj je Mesec u sekstilu sa Saturnom i Suncem u Jarcu. Ne samo da ćemo preuzeti svoj deo odgovornosti vezane uz to čime možemo pridoneti vezama i situacijama nego smo istovremeno dovoljno nesebični da služimo drugima, ne osuđujemo, otpuštamo stvari, pustimo da prođe nešto što bi inače izazvalo sukob...

U nedelju, Mesec je i dalje u Ribama te je s nama njihova velikodušna, miroljubiva energija. Mesec je u trigonu s planetom sreće Jupiterom u Škorpijom, Venerom, planetom ljubavi i lepote, više ne juri za uzbuđenjima jer ulazi u znak Jarca, gde je kudikamo uzemljenija, ozbiljnija te živi ovde i sada. "To je savršena energija za praznike, niste previše usredsređeni na sebe, nego možete uživati u društvu drugih ljudi", kaže astrolog.

Izvor: Sensa klub

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.