Tarot karta dana: simbolika sudbine za 23. avgust 2018. godine

Tarot karta dana - Dvojka pehara!

Tarot karta dana za 23. avgust 2018. godine - Dvojka pehara - ukazuje na praštanje, zahvalnost i darove kosmosa. Ovo je karta raskidanja sa lošim iskustvima iz prošlosti, zaboravljanja sukoba, uvreda i rešavanje problema u odnosima. Simbol je za nova prijateljstva, pomoć, poverenje i bliskost. Sve što danas započnete u dogovoru sa nekim doneće odlične rezultate. Pratite glas intuicije!

Horoskop otkriva: šta svaki znak Zodijaka treba da uradi da bi pronašao ljubavHoroskop otkriva: šta svaki znak Zodijaka treba da uradi da bi pronašao ljubavHoroskop otkriva tajne ljubavi - šta vaš znak Zodijaka treba da promeni kako bi ostvario romantičnu sreću!

Poslovna situacija je vrlo povoljna, a imaćete podršku kolega i nadređenih u realizaciji svojih ideja. Ako tražite posao, moguće je da ćete dobiti odličnu paonudu. Ljubav je danas vaša zvezda vodilja. Oni koji su u vezi shvatiće da je ovo romansa koja može da donese veliku sreću u budućnosti, dok će usamljeni romantičnim vizualizacijama uskoro privući ljubav u svoj život. Napokon možete malo da se opustite po pitanju finansija, jer ste rešili najveće probleme koji su vas mučili u prethodnom periodu.

Izvor: Lovesensa

procitajte.jpg

Dnevna doza dobrog horoskopa: očekuje vas velika i lepa životna promena

  

Dnevni horoskop - Kvadrat Meseca u Vodoliji i Urana u znaku Bika donosi velika životna iskušenja, testiranje strpljenja i probleme koji će u vama probuditi snagu, piše Lovesensa. Ali, jedan znak Zodijaka uspeće da izbegne negativne vibracije svemira...

Njihova harizma je neodoljiva: žene rođene u ovom znaku imaju neverovatnu moćNjihova harizma je neodoljiva: žene rođene u ovom znaku imaju neverovatnu moćŽene u ovom znaku Zodijaka zavode i šarmiraju, a njihov savršen smisao za humor nikoga ne ostavlja ravnodušnim!

Drage Škorpije, očekuje vas dan pun ljubavi i lepih novosti! Pozitivan uticaj trigona Jupitera i Neptuna smanajuje negativan uticaj rizičnih kvadrata na nebu i podstiče vas da partneru predložite zajednički život, bez straha od odbijanja. Očekuje vas velika i lepa životna promena!

Veliki mesečni horoskop za septembar 2018. godine: detaljne astro prognoze za ljubav, posao i zdravljeVeliki mesečni horoskop za septembar 2018. godine: detaljne astro prognoze za ljubav, posao i zdravljeMesečni horoskop za septembar 2018. godine - Devicu očekuje veliki uspeh i priliv novca, dok Vodoliju čeka tenzija i problem u…

Usamljene Škorpije suočile su se sa velikom ljubavnom krizom, ali ovo je horoskopski znak mudrosti i snage, pa iz svake nevolje izađu jači i spremniji da osvoje svet. Danas se ponovo vraćate u magičan svet ljubavnih snova, spremni ste da ponovo volite i jedva čekate da upoznate osobu kojoj ćete pokloniti svoje srce. Iako je situacija na poslu napeta i problemi se gomilaju, vaš optimizam pomaže da se aktivirate i reagujete na svaku nevolju odmah. Na kraju dana bićete zadovoljni sa onim što ste uradili, a uspeh je zagarantovan.

Izvor: Lovesensa

Ljubavni horoskop za danas: prestanite da živite u prošlosti

Konjukcija Marsa i Meseca ukazuje na period tenzije, impulsivnosti i teških odluka, a mnogi će započeti sukob i naglo reagovati na kritike, piše Lovesensa. Evo kako će se ovaj aspekt odraziti na ljubavni život...

Dragi Strelčevi, napokon ste prestali da ignorišete probleme i svesni ste da je vaša romantična veza na tankom ledu. Iako je partner često neodgovoran i ne pruža dovoljno pažnje, i u vašim postupcima postoje greške koje svakodnevno narušavaju odnos. Imate potrebu da stalno kontrolišete i ispravljate partnera, a razmislite, da li to radite zbog nezadovoljstva poslom kojim se bavite ili zbog problema koji ste imali sa prijateljicom. Otpustite negativne emocije, bar jednom uživajte u romantičnom trenutku, bez prebacivanja i podsećanja na loša iskustva iz prošlosti.

Nedeljni horoskop od 20. do 26. avgusta 2018. godine: kome će energija obilja promeniti životne planoveNedeljni horoskop od 20. do 26. avgusta 2018. godine: kome će energija obilja promeniti životne planoveNedeljni horoskop predviđa veliku sreću na polju novca, ali u ljubavi vas očekuju rizične avanture i hladni odnosi!

Vage i dalje ne mogu da otpuste prošlost, iako su pronašli novu ljubav. Prestanite da se prisećate lepih uspomena stare ljubavi, ne šaljite mu poruke, ne živite u prošlosti! Svesni ste da je prethodna veza bila promašaj, onda na nju zaboravite i prepustite se novim avanturama. Budite hrabri i spremni za promene, a onda će vas Univerzum podsetiti kako izgleda sreća.

Device zaboravljaju sve teškoće, obaveze i žele da provedu dan sa partnerom. U prethodnom periodu upali ste u rutinu, ali zajendičkim snagama uspeli ste da vratite romantičnu magiju i energiju koja vas je povezala. Uživajte u plodovima svog truda, jer strast posle svake bure postaje jača, a ljubav nežnije i lepša.

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.