Tarot karta dana: simbolika sudbine za 22. novembar 2018. godine

Tarot karta dana - Desetka diskova!

Tarot karta dana za 22. novembar 2018. godine - Desetka diskova - jedna od najpozitivnijih karata. Ukazuje na veliku sreću, mir i rasterećenje. Težak i napet period je iza vas i uspeli ste ponovo da ostvarite unutrašnji mir i osetite sladak ukus ljubavi i sreće. Važno je da nastavite da verujete u srećnu budućnost, jer Univerzum misli i snove pretvara u stvarnost. U narednom periodu bićete zadovoljni sobom, ponosni i srećni, a očekuju vas i divni odnosi i osećanja kada je u pitanju ljubav, porodica i prijatelji.

Ljubavni horoskop za danas: zaplovite morem najlepših osećanjaLjubavni horoskop za danas: zaplovite morem najlepših osećanjaLjubavni horoskop predviđa flert, nove ljubavi i stabilnost u vezi , ali jedan znak će morati da izađe iz zone komfora!

Na poslu možete očekivati unapređenje i poboljšanje finansisjke situacije. Ovo je period promena, pa je moguće da ćete promeniti radno mesto i da ćete sa takvom odlukom biti i više nego zadovoljni. Puno truda ste uložili u svoju romantičnu vezu i sad možete samo da uživate u slatkim plodovima ljubavi. Na romantičnom planu sve se odvija savršeno, a moguće je da će usamljene duše upoznati zanimljivu osobu preko prijatelja. Napokon ste mirni i spokojni, a malo pozitivne energije prenesite i na druge.

Izvor: Lovesensa

procitajte-jos4 

 Dnevna doza dobrog horoskopa: ovaj znak odbija negativan uticaj punog Meseca

 

Dnevni horoskop - uskoro će našom sudbinom upravljati magija punog Meseca u znaku Blizanaca, pa je moguće da će mnogi znakovi izgubiti balans, piše Lovesensa. Mnoge tajne iz prošlosti skinuće nekim znakovima maske, ali jedan znak Zodijaka uspeće da se izbori protiv loše karme i privuče veliku sreću...

Horoskop - uskoro na nebu magija punog Meseca u Blizancima: evo koji znakovi treba da budu oprezni (23. novembar 2018.)Horoskop - uskoro na nebu magija punog Meseca u Blizancima: evo koji znakovi treba da budu oprezni (23. novembar 2018.)Pun Mesec simbolizuje kraj jednog ciklusa, a njegova magija u znaku Blizanaca učiniće da sve što poželite zavisi od dobre…

Dragi Lavovi, partner i vi ste raspoloženi da uradite nešto veliko za vaš romantičan odnos. Želite kvalitetan zajednički život i partner će učiniti sve kako biste ostvarili planove. Spremni ste da rizikujete kako bi se problemi iz prošlosti rešili, a nov početak doneće stabilnost i mir. Uprkos punom Mesecu, ponosni Lavovi danas će uspeti da kontrolišu svoju sudbinu.

Usamljeni Lavovi menjaju svoje želje i prirotete. Više vam nije stalo do zabave i avantura, već tragate za iskrenom ljubavi, za nekim ko će doneti svetlost i radost u vaše srce. Što više pozitivno razmišljate o ljubavi, sve je više privlačite. Moguće je da će se uskoro pojaviti osoba koja će znati da vam vrati osmeh na lice. Ne plašite se da pokažete osećanja, jer ova ljubav zaslužuje hrabrost.

Godišnji horoskop otkriva koga prati srećna zvezda: ove znakove očekuje lepši život u 2019. godiniGodišnji horoskop otkriva koga prati srećna zvezda: ove znakove očekuje lepši život u 2019. godiniGodišnji horoskop otkriva - evo ko će imati sreće na polju ljubav, posla i zdravlja u 2019. godini!

Ako čekate unapređenje, povećanje zarade ili povratak na stari položaj, moguće je da ćete dobiti potvrdan odgovor. Planete danas podržavaju i čuvaju leđa Lavovima koji su usmereni na razvoj karijere.

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.