Tarot karta dana: simbolika sudbine za 22. jun 2018. godine

Tarot karta dana - As diskova!

Tarot karta dana za 21. jun 2018. godine - As diskova - ukazuje na napredak i pozitivne promene. Ova karta vas podseća da je težak životni period iza vas i da vas čeka nova i bolja životna faza. Možda je pravo vreme da rizikujete i promenite posao ili da započnete vlastiti biznis. Očekuje vas finansijsko blagostanje, ali pazite kako trošite novac da biste izbegli dugove.

Karta predviđa mogućnost skorog zaljubljivanja. Osetićete da ste s nekim tako jako energetski povezani i moguće je da ćete započeti ozbiljnu romantičnu vezu. Ako ste u vezi, prepustite se osećanjima i pokažite partneru koliko vam je stalo do njega.

Izvor: Lovesensa

procitajte.jpg

Ljubavni horoskop za danas: problemi će proći, ljubav će nastaviti da živi 

 

Opozicija Urana i Meseca donosi sudbonosne preokrete i promenu osećanja, a evo koji će znakovi danas privući najlepšu čaroliju ljubavi, piše Lovesensa.

Drage Ribe, Sunce u znaku Raka, a to znači da treba da iskoristite šansu i poboljšate svoj ljubavni život. Već dugo u odnosu sa partnerom vlada tenzija umesto romantične energije. Zato je ovaj petak savršen dan da se ponovo zbližite i želite jedno drugo. Večeras partneru priredite romantično iznenađenje zbog kojeg neće lako moći da vas izbaci iz glave.

Mali letnji horoskop za leto 2018. godine: evo šta nam donosi romantična Venera u direktnom hoduMali letnji horoskop za leto 2018. godine: evo šta nam donosi romantična Venera u direktnom hoduVenera će celog leta biti u direktnom hodu, a evo šta nam horoskop predviđa za ljubav, posao i zdravlje u letnjim mesecima 2018.…

Sudbina sprema nešto posebno za zaljubljene Blizance. Postoji velika šansa da baš danas započnete vatrenu ljubavnu priču. Spremni ste da pređete svaku granicu, zaboravite na prošlost i ne želite da razmišljate o tome šta vam donosi budućnost. Za vas je nova simpatija apsolutni stranac, ali njegov šarm, intelekt i izgled ostavio je trag na vašoj duši, pa nećete moći lako da ga izbacite iz glave.

Veliki horoskop za vladavinu Raka: šta očekuje vaš znak na polju ljubavi, posla i zdravlja (do 21. jula 2018. godine)Veliki horoskop za vladavinu Raka: šta očekuje vaš znak na polju ljubavi, posla i zdravlja (do 21. jula 2018. godine)Mesečni horoskop za vladavinu Raka - evo šta nam položaj Sunca u Raku donosi do 21. jula 2018. godine!

Rođene u znaku Škorpije danas očekuje tanak led na polju ljubavi. Neko iz vaše porodice neće videti dobro u vašoj trenutnoj vezi. Nemojte razgovarati ni sa kim o ljubavnim problemima, osim sa partnerom. U teškim periodu punom otrovnih strelica, još više ćete se zbližiti ako budete bili iskreni. Svi problemi će proći, a vaša ljubav će nastaviti da živi.

Izvor: Lovesensa

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.