Tarot karta dana: simbolika sudbine za 22. januar 2019. godine

Tarot karta dana - Umerenost!

Tarot karta dana za 22. januar 2019. godine - Umerenost - ukazuje na spoj ženske i muške energije, sklad uma i tela. Iako ponekad mislimo da je nemoguće spojiti nespojivo, baš to donosi uspeh u ovom periodu. Ova karta će u vama pomiriti sukobljene strane, pomoći pri rešenju dilema, a njabolje će uticati na rođene u znaku Vodolije.

Vreme je da se oslobodite tenzije, već se posvetite konekciji sa dragim ljudima, porodicom, prijateljima. Neverovatna harmonija ispuniće vašu dušu, a u narednom periodu možete da ostvarite puno želja uz malo truda. Na poslu postavite visoke ciljeve, verujte u sebe i uskoro ćete osetiti sladak ukus uspeha.

Dnevni horoskop za utorak, 22. januar 2019. godine: uzbudljiv dan za Devicu, a Ribe prati dobra energijaDnevni horoskop za utorak, 22. januar 2019. godine: uzbudljiv dan za Devicu, a Ribe prati dobra energijaDnevni horoskop - evo koji znakovi ovog utorka dobijaju krila, spremni da polete ka apsolutnoj sreći i slobodi!

Ako imate probleme u ljubavi, razmislite da li se problem krije u vama. Još uvek nosite teret iz prošlosti, oprostite sebi. Zauvek se oslobodite starog emotivnog tereta i pokažite partneru da ste spremni da rizikujete zarad srećne zajendičke budućnosti.

Posvetite se meditaciji, slušajte intuiciju i primetite misteriozne znakove na putu ličnog ostvarenja - Univerzum je uz vas!

Izvor: Lovesensa

procitajte-jos2

Nedeljni horoskop za ljubav: evo šta očekuje slobodna i zauzeta srca do 27. januara 

 

OVAN

Ovnovi će ove nedelje uspeti da poboljšaju komunikaciju sa osobom sa kojom su u vezi i moći će da reše nesporazume koji su ih opterećivali u prehodnom periodu. Neki slobodni pripadnici znaka mogli bi da upoznaju zanimljivu osobu preko posla i požele da prodube odnos.

BIK

Bikovi ove nedelje mogu osećati prilično zadovoljstvo svojom ljubavnom situacijom, bilo da su u vezi, ili da tek pokušavaju da osvoje nekoga. Zauzeti će ponovo da osete privrženost prema osobi sa kojom su u vezi, dok bi slobodni mogli da se upuste u novu vezu.

Nedeljna anđeoska prognoza: poruka i upozorenja anđela do 29. januara 2019. godineNedeljna anđeoska prognoza: poruka i upozorenja anđela do 29. januara 2019. godineNedeljna anđeoska prognoza od 22. do 29. januara - očekujte veliku pomoć Univerzuma!

BLIZANCI

Blizanci ove nedelje mogu osećati nerazumevanje u svojoj emotivnoj vezi, pa neće biti preterano zadovoljni svojom emotivnom situacijom. Nekima može pomoći druženje sa bliskim prijateljima, kao i njihov savet. Nova poznanstva takođe su moguća preko prijatelja.

RAK

Rakovi će ove nedelje svoju emotivnu situaciju sagledavati na pozitivniji način i biće im lakše da sa partnerom uspostave normalnu komunikaciju, što će nekima pomoći da reše eventualne nesporazume. Slobodni pripadnici znaka biće otvoreniji za nove kontakte.

LAV

Lavovi ove nedelje mogu racionalnije da razmišljaju i procene svoju emotivnu situaciju. Nesporazumi koje su neki mogli imati u vezi lakše će se rešiti, a odnos sa partnerom poboljšati. Slobodni pripadnici znaka mogli bi preko posla da upoznaju neku interesantnu osobu.

DEVICA

Device ove nedelje mogu biti u nekom svom svetu, pa će im u emotivnim odnosima nedostajati razumevanja. Slobodne Device mogu biti sklone preteranoj idealizaciji osobe koja im se dopada, dok bi neki pripadnici znaka mogli da se upuste u tajnu vezu.

VAGA

Vage će ove nedelje osećati manju tenziju u emotivnoj vezi, pa će u odnosima sa partnerom biti pozitivnog pomaka. Slobodni pripadnici znaka mogli bi imati neko poznanstvo preko posla, ili mogu započeti novu ljubavnu vezu koja bi mogla da postane vrlo ozbiljna.

ŠKORPIJA

Škorpije ove nedelje ulaze u mnogo povoljniji ljubavni period, pa bi mnogi mogli da ostvare svoje ljubavne želje, bilo da upoznaju osobu koja im se dopada, ili da započnu novu ljubavnu vezu. Zauzeti pripadnici znaka u vezi će osećati više pozitivnih emocija i stabilnosti.

STRELAC

Strelčevi ove nedelje mogu osećati nerazumevanje u emotivnim odnosima, a sa partnerom su mogući nesporazumi. Neki bi mogli imati tajni susret. Slobodni pripadnici znaka u povoljniji period će ući krajem nedelje kada će biti više novih kontakata i šansi za nove veze.

JARAC

Jarčevi ove nedelje ulaze u povoljniji ljubavni period, što će uticati da kod zauzetih Jarčeva odnos sa partnerom postati emotivniji, a u vezi se oseća veća stabilnost. Slobodni pripadnici znaka imaće više šansi da se zaljube u neku osobu, ili da započnu novu ljubavnu vezu.

Veliki horoskop za vladavinu Vodolije: šta očekuje vaš znak u ljubavi, poslu i zdravlju (do 20. februara 2019. godine)Veliki horoskop za vladavinu Vodolije: šta očekuje vaš znak u ljubavi, poslu i zdravlju (do 20. februara 2019. godine)Veliki horoskop do 20. februara 2019. godine - šta nam donosi vladavina ekscentrične Vodolije...

VODOLIJA

Vodolije će ove nedelje sa partnerom moći da uspostave pozitivniju komunikaciju, a neki nesporazumi mogli bi konačno da budu rešeni. Slobodni pripadnici znaka imaće više šansi za nova poznanstva. Nekima može da se dopadne osoba koja je već zauzeta.

RIBE

Ribe će ove nedelje imati veću potrebu da provode vreme sa prijateljima preko kojih bi mogli i da upoznaju osobu koja će privući njihovu pažnju. Moguća je nova veza koja može biti i tajna. Zauzeti pripadnici znaka u vezi mogu osećati nedostatak razumevanja.

Izvor: Conoplja news

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.