Tarot karta dana: simbolika sudbine za 22. avgust 2018. godine

Tarot karta dana - Paž diskova!

Tarot karta dana za 22. avgust 2018. godine - Paž diskova - podseća da je budućnost samo u našim rukama. Ovo je karta znanja i moćne energije, a ukoliko je usmerite na nešto korisno, očekuje vas velika pobeda u budućnosti. Sledi monoton period, odnosno vreme pripreme za bolje dane, ali ne dozvolite da zbog monotonije napravite grešku koja će ugroziti vaš dosadašnji trud na poslu i na polju ljubavi.

Šta nam anđeli poručuju za ovu nedelju: znakovi i upozorenja anđela do 27. avgusta 2018. godineŠta nam anđeli poručuju za ovu nedelju: znakovi i upozorenja anđela do 27. avgusta 2018. godineSmernice i poruke anđela za nedelju od 20. do 27. avgusta 2018. godine - evo šta svako treba da uradi krajem sedmice za sreću i…

Na poslu vas očekuje previše radnih zadataka, a dobra organizacija je jedino rešenje. Na ljubavnom planu osećate zamor, ali ukoliko uložite kreativnost i maštu, ponovo ćete osetiti romantičnu čaroliju. Imate priliku da zaradite dodatan novac!

Izvor: Lovesensa

procitajte.jpg

Dnevna doza dobrog horoskopa: u sudbini ovog znaka zapisan je veliki uspeh

  

Konjukcija Meseca i Plutona donosi odličan period za planove, maštanje o budućnosti i potragu za ljubavnim čarima, piše Lovesensa. Vreme je za velike promene, a evo koji znak će iskoristiti naklonost zvezda...

Ako želite da privučete novac, ovo treba da promenite: 3 načina da otključate magična vrata bogatstvaAko želite da privučete novac, ovo treba da promenite: 3 načina da otključate magična vrata bogatstvaStručnjaci ističu da smo rođeni bogati i da se magija obilja krije u našim mislima, a evo kako da je aktiviramo i privučemo novac!

Dragi Lavovi, iako ste preokupirani obavezama na poslu, danas pronalazite vreme za partnera, lepe uspomene i trenutke najlepše ljubavi. Iako partner ne želi da se meša u vaše odluke, pokažite mu koliko uvažavate njegovo mišljenje. Partner će vas u svakoj životnoj dilemi ohrabriti, dati vetar u leđa i pomoći da povratite samopouzdanje.

Usamljeni Lavovi sve više počinju da provode vreme sa jednom zanimljivom osobom koju su nedavno upoznali, ali on ne zna da vi sa njim želite nešto više od prijateljstva. Sačekajte da se dobro upoznate i predstavite se u najboljem svetlu, a onda mu otkrijte svoje osećanja. Ne obazirete se na toksične komentare kolega, već vredno radite na završetku jednog velikog poslovnog projekta. Vaša posvećenost neće proći nezapažena, a danas, šta god da uradite, u vašoj sudbini zapisan je uspeh.

Izvor: Lovesensa

 Ljubavni horoskop za danas: romantična prilika kojoj nećete moći da kažete NE

 

Konjukcija Meseca i Plutona donosi savršen period za planiranje i razmišljanje o važnim odlukama za budućnost, naročito kada je u pitanju ljubavni život, piše Lovesensa.

Rođeni u znaku Jarca, nakon perioda monotonije u vašu vezu vraća se romantična strast. Niste dugo čekali, jer je Jupiter u znaku Škorpije odlučio da vam osvetli put do srećne ljubavi. Pojačana erotska energija doneće iskrenija osećanja. Optimizam raste, a tek vas čekaju lepe ljubavne avanture!

Šta nam anđeli poručuju za ovu nedelju: znakovi i upozorenja anđela do 27. avgusta 2018. godineŠta nam anđeli poručuju za ovu nedelju: znakovi i upozorenja anđela do 27. avgusta 2018. godineSmernice i poruke anđela za nedelju od 20. do 27. avgusta 2018. godine - evo šta svako treba da uradi krajem sedmice za sreću i…

Drage Škorpije, vaša ljubavna sudbina doživeće srećan preokret. Magija trigona Sunca i Urana donosi turbulentan period strasti i novih ljubavi, ali vi očekujete samo dobru zabavu i zanimljiva poznanstva. Iako ste otpustili toksična osećanja iz prošlosti, još uvek niste spremni za novu ljubavnu vezu. Uživajte u samoći do kraja leta, jer vam jesen donosi ljubavnu piliku kojoj nećete moći da kažete ne.

Veliki horoskop za vladavinu Device: šta očekuje vaš znak u ljubavi, poslu i zdravlju (do 22. septembra 2018. godine)Veliki horoskop za vladavinu Device: šta očekuje vaš znak u ljubavi, poslu i zdravlju (do 22. septembra 2018. godine)Sunce ulazi u znak mudre i analitične Device, a evo kakvu nam sudbinu predviđaju astrolozi do 22. septembra 2018. godine!

Lavovi će napokon upoznati srodnu dušu! Novi prijatelj sa kojim često provodite vreme zrači neverovatnom energijom, ima savršen smisao za humor i potpuno je osvojio vaše srce. On ne zna da sa njim želite nešto više od prijateljstva, ali još uvek ne otvarajte srce. Sačekajte da se još upoznate, ostvarite blizak odnos, a onda mu bez straha otkrijte svoja osećanja.

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.