Tarot karta dana: simbolika sudbine za 21. novembar 2018. godine

Tarot karta dana - Obešeni!

Tarot karta dana za 21. novembar 2018. godine - Obešeni - ukazuje na dvoumljenje, žrtvu i nemoć. Ovo je karta ranjivosti, ali nikada se ne predajte i ne odustajte od svojih snova. Iako mnoge stvari neće ići od ruke, ova karta daje važnu lekciju - naučite da budete strpljivi. Savetuje se da sve važne obaveze odložite za bolje dane i posvetite se duhovnom razvoju.

Ljubavni horoskop za danas: kome energija moćnog Marsa donosi šansu za novu ljubavLjubavni horoskop za danas: kome energija moćnog Marsa donosi šansu za novu ljubavLjubavni horoskop - magičan ples planeta skinuće maske mnogim znakovima Zodijaka!

Na poslu osećate da konstantno stagnirate i ne vidite opciju napredovanja. Važno je da budete strpljivi jer će situacija uskoro biti bolja. Razmmislite o promeni radnog mesta. Vaša romantična veza je trenutno na važnoj životnoj raskrsnici.

Ukoliko želite da sačuvate ljubav, važno je da se fokusirate na bitne promene koje će učiniti da romantičan život ponovo vratite u ravnotežu. Ova karta je simbol preljube, pa budite vrlo oprezni. Ako ste trenutno u nepovoljnoj finansijskoj situaciji, ne brinite, točak sreće uskoro će napraviti novi preokret sudbine.

Izvor: Lovesensa

procitajte-jos3

Dnevna doza dobrog horsoskopa: kada romantična oluja vrati veru u staru ljubav

 

Konjukcija Urana i Meseca donosi tenziju i promene koje će nas poremetiti na putu ka blagostanju i sreći, piše Lovesensa. Međutim, jedan znak Zodijaka kanališe energiju u pravom smeru i lako dolazi do odgovora...

Rođene u znaku Strelca planete hrabre i podržavaju na polju ljubavi. Spremni ste da budete uz partnera u svakoj životnoj situaciji, da postanete njegov vetar u leđa i sačuvate njegov mir. Danas ćete uspeti da napravite veliki korak za vaš odnos, jer iskrene emocije čine da budete zadovoljni i razvijate ljubav. Mogući su razgovori o braku, zajedničkom životu i preseljenju.

Veliki horoskop za vladavinu Strelca: šta očekuje vaš znak u ljubavi, poslu i zdravlju (do 21. decembra 2018. godine)Veliki horoskop za vladavinu Strelca: šta očekuje vaš znak u ljubavi, poslu i zdravlju (do 21. decembra 2018. godine)Sunce ulazi u znak Strelca 22. novembra i njegova vladavina traje sve do 21. decembra - pročitajte pšta vam predviđa veliki…

Danas će svaki usamljeni Strelac naučiti važnu lekciju koja će pomoći da povrati izgubljenu romantičnu sreću. To što se zanosite strastima i lako se prepuštate romansi sa osobama koje nisu u vašem srcu, ne znači da ćete tako zaboraviti na staru ljubav. Možda je najbolje da ga pozovete, razgovarate iskreno, a iznenadićete se koliko druga šansa može da donese romantične lepote.

Šta nam anđeli poručuju za ovu nedelju: znakovi i upozorenja anđela do 27. novembra 2018. godineŠta nam anđeli poručuju za ovu nedelju: znakovi i upozorenja anđela do 27. novembra 2018. godineSmernice i poruke anđela za nedelju od 20. do 27. novembra 2018. godine - anđeli podsećaju da će vas voditi stepenik po stepenik…

Na polju karijere očekuje vas važna lekcija o kompromisu i naučićete kako da prihvatite drugo mišljenje. Baš ova promena stava i tolerancija pomažu da razvijate karijeru u pravom smeru. Uspeh vas očekuje uskoro!

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.