Tarot karta dana: simbolika sudbine za 21. jun 2018. godine

Tarot karta dana - Četvorka pehara!

Tarot karta dana za 21. jun 2018. godine - Četvorka pehara - ukazuje na negativna osećanja i neodlučnost. Ova karta vas podseća da ne treba da žalite svoju sudbinu, jer to neće doneti pozitivne promene. Moguće je da ćete želeti da se žrtvujete zarad boljeg sutra, ali razmislite da li je vaš pristup promenama ispravan.

Magična melodija budi hormone sreće: slušajte frekvenciju koja pojačava serotonin, endorfin i dopamin (VIDEO)Magična melodija budi hormone sreće: slušajte frekvenciju koja pojačava serotonin, endorfin i dopamin (VIDEO)Opuštajuća muzika koja pojačava hormone sreće - bez stresa i napetosti uz melodiju za buđenje serotonina, endorfina i dopamina!

Na poslu se situacija ne menja i upali ste u zamku rutine, što vas dodatno demotiviše. Budite zahvalni na svakoj životnoj prilici, a strpljenje je ključ do uspeha. Ovo je period ljubavnih turbulencije, preljuba i nepoverenja. Ako koračate kroz baštu ljubavi otvorenog srca, nemate razlog za brigu. Zdravstveno stanje se poboljšava!

Izvor: Lovesensa

procitajte.jpg

Ljubavni horoskop za danas: evo čije molitve za ljubav Univerzum ispunjava

 

Položaj Merkura i Neptuna budi nežna osećanja, poštovanje prema suprotnom polu i podstiče na ulepšavanje i negovanje, a evo koji znakovi će postati čarobnjaci u zavođenju, piše Lovesensa.

Drage Škorpije, napokon ćete spustiti gard i pokazaćete partneru svoju nežnu i romantičnu stranu. Bili ste uplašeni za budućnost vaše veze kada se u odnos uselila distanca i hladnoća, ali danas se zahvalite Veneri u Lavu. Magična Venera vraća romantičnu čar i strast u vaš odnos, a vi ste sigurni da je baš on ljubav vašeg života.

Mali letnji horoskop za leto 2018. godine: evo šta nam donosi romantična Venera u direktnom hoduMali letnji horoskop za leto 2018. godine: evo šta nam donosi romantična Venera u direktnom hoduVenera će celog leta biti u direktnom hodu, a evo šta nam horoskop predviđa za ljubav, posao i zdravlje u letnjim mesecima 2018.…

Ribe će danas biti žrtve rizične magije Marsa. Ova planeta donosi osećanja koja su toksična po vašu dušu. Moguće je da ćete se zaljubiti u osobu koja je već zauzeta, zavodićete i bićete zavedeni. Međutim, taj odnos nema budućnost i shvatićete da je ova romansa bila velika iluzija. Učite iz grešaka i pronađite nekoga ko vas stvarno zaslužuje.

Horoskop za moćnu erotsku energiju: ova 3 znaka očekuje velika sreća u ljubavi do kraja juna 2018. godineHoroskop za moćnu erotsku energiju: ova 3 znaka očekuje velika sreća u ljubavi do kraja juna 2018. godineMesečni horoskop otkriva koja 3 znaka očekuju nezaboravni ljubavni događaji do kraja juna 2018. godine!

Dragi Strelčevi, anđeli vam daju ključ za otvaranje vrata ljubavi! Svako zaslužuje romantičnu sreću, ali vi kao da već duže čekate na nju. Univerzum ćuje vaše želje i molitve, zato vam danas šalje novu ljubav. Početak ove veze dogodiće se spontano i prirodno, a kako vreme bude prolazilo, biće vam sve lepše.

Izvor: Lovesensa 

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.