Tarot karta dana: simbolika sudbine za 21. avgust 2018. godine

Tarot karta dana - Šestica štapova!

Tarot karta dana za 21. avgust 2018. godine - Šestica štapova - ukazuje na dobre vesti. Ova karta predviđa da ćete uskoro dobiti vrednu nagradu za sav trud iz prošlosti. Vreme je za velike promene, ali sve se menja u dobrom smeru. Budite zadovoljni sobom i uživajte u periodu zadovoljstva koji sledi.

Nedeljni horoskop od 20. do 26. avgusta 2018. godine: kome će energija obilja promeniti životne planoveNedeljni horoskop od 20. do 26. avgusta 2018. godine: kome će energija obilja promeniti životne planoveNedeljni horoskop predviđa veliku sreću na polju novca, ali u ljubavi vas očekuju rizične avanture i hladni odnosi!

Na poslovnom planu moguće je da ćete dobiti dobru priliku za promenu posla ili ćete napredovati i dobiti povišicu. Karta naglašava da konačno možete malo da se opustite. Ovo je period vatrenog zaljubljivanja, a važno je da poslušate glas svog srca i da se slobodno prepustite osećanjima. Vreme je za kraj finansijskih problema!

Izvor: Lovesensa

 procitajte.jpg

 Dnevna doza dobrog horoskopa: za korak bliži ka velikoj sreći

  Trigon Meseca u Jarcu sa Uranom u Biku donosi ambicije i velike planove, pa ćete od danas početi da istražujete nove životne puteve, piše Lovesensa. Očekuje vas period uspeha i dobrih odluka, ali morate proći kroz izazovan period promena...

Veliki horoskop za vladavinu Device: šta očekuje vaš znak u ljubavi, poslu i zdravlju (do 22. septembra 2018. godine)Veliki horoskop za vladavinu Device: šta očekuje vaš znak u ljubavi, poslu i zdravlju (do 22. septembra 2018. godine)Sunce ulazi u znak mudre i analitične Device, a evo kakvu nam sudbinu predviđaju astrolozi do 22. septembra 2018. godine!

Drage Vage, planete vam na ljubavnom planu daruju sigurnost. Sa partnerom donosite važne odluke po pitanju finansija i zajedničkog života, a to što se dobro slažete čini odličan temelj savršene ljubavne veze. Ovo je dan harmonične ljubavi koji će učiniti da vaša veza još više napreduje. Uskoro vas očekuju razgovori o preseljenju, venčanju, pa možda čak i o osnivanju porodice. Srećno!

Usamljene Vage napokon izlaze iz zamka usamljenosti u kojem su već dugo maštali o srećnoj ljubavi. Susret sa jednim strancem uveriće vas da prava ljubav zaista postoji. Na polju karijere neće sve biti tako blistavo, ali sitauacija nije uopšte toliko strašna koliko vama trenutno izgleda. Nećete imati energije da se suočite sa svim problemima i zadacima, ali sutra je novi dan. Ovo je samo znak Univerzuma da što pre treba da se aktivirate ako želite da ostvarite velike ciljeve.

Izvor: Lovesensa

Ljubavni horoskop za sutra: kad ljubav pobedi sve razlike

Konjukcija Meseca i Saturna donosi potrebu za mirom, sigurnošću i odnosima bez sukoba, a za ostvarenje takvih želja neophodne su promene, piše Lovesensa. Zvezde šalju pozitivne vibracije, pa na ljubavnom planu neće biti velikih briga...

Nedeljni horoskop od 20. do 26. avgusta 2018. godine: kome će energija obilja promeniti životne planoveNedeljni horoskop od 20. do 26. avgusta 2018. godine: kome će energija obilja promeniti životne planoveNedeljni horoskop predviđa veliku sreću na polju novca, ali u ljubavi vas očekuju rizične avanture i hladni odnosi!

Dragi Bikovi, kosmos šalje zanimljivu priliku za ljubav. U vaše srce ponovo će se useliti romantične varnice, a zaljubićete se u osobu koja i nije baš vaš tip partnera iz snova. Ne obazirite se na razlike, već dopustite ljubavnoj magiji da vas vodi do ostvarenja želja. Moguće je da će ova veza doneti nešto divno u budućnosti.

Bez razloga ste brinuli, dragi Lavovi, poverenje i iskrenost ponovo ispunjavaju vašu zonu ljubavi. Zbog partnera nećete skidati osmeh sa lica, a moguće je da će vam nešto zanimljivo pokloniti ili vam sprema savršeno iznenađenje. Vaša zajednička budućnost izgleda blistavo, potrudite se da tako i ostane.

Veliki horoskop za vladavinu Device: šta očekuje vaš znak u ljubavi, poslu i zdravlju (do 22. septembra 2018. godine)

Ako ste mislili da nikada nećete pronaći ljubav svojojih snova, drage Vage, uskoro vas očekuje pozitivno iznenađenje. Romantična Venera u vašem znaku donosi susret sa osobom koja će u vama probuditi najlepša osećanja. Ovaj stranac podsetiće vas kako izgleda magija ljubavi, a vi se oprostite od usamljenosti.

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.