Tarot karta dana: simbolika sudbine za 20. jun 2018. godine

Tarot karta dana - Mesec !

Tarot karta dana za 20. jun 2018. godine - Mesec - ukazuje na pojačanu intuiciju i važan životni test. Ovo je karta izoštrenih čula, perioda u kojem ćete lako moći da prepoznate koji put je ispravan i dobar za vašu budućnost. Energija Meseca daje vam šansu da pomerite granice i uradite sve ono što ste do sada mislili da je nemoguće. Vreme je da zaboravite na pravila i rutinu, već napravite dobre promene i radite stvari koji ispunjavaju vašu dušu.

Ljubavni horoskop za danas: kako čudesan sudar energija Meseca i Sunca utiče na ljubavLjubavni horoskop za danas: kako čudesan sudar energija Meseca i Sunca utiče na ljubavLjubavni horoskop otkriva kome je romantična prošlost ostavila trag na duši, a kome će hrabrost doneti sreću u ljubavi!

Moguće je da ćete na poslu biti zbunjeni i da će vas nepredvidive situacije kočiti na putu uspeha. Ali, Mesec vam daje snagu i jača intuiciju, pa budite strpljivi, situacije će se ubrzo preokrenuti. Slobodan duh danas može negativno uticati na ljubavni odnos. Izbegnite teške reči i brze zaključke, jer postoji rizik da napravite grešku i povredite partnera. Posvetite se meditaciji!

Izvor: Lovesensa

procitajte.jpg

Dnevna doza dobrog horoskopa: moćna erotska energija menja ljubavni život iz korena

  

Dnevni horoskop - snažan uticaj kvadrata Meseca i Sunca donosi opasnu energiju koja uzrokuje sukobe i loše raspoloženje, ali ovaj znak pronalazi unutrašnji mir i sreću uprkos negativnom uticaju zvezda i planeta, piše Lovesensa.

Horoskop za otvaranje vrata bogatstva: evo šta nam predviđa mistična Venera u znaku Lava (do 10. jula 2018.)Horoskop za otvaranje vrata bogatstva: evo šta nam predviđa mistična Venera u znaku Lava (do 10. jula 2018.)Venera ulazi u peti zodijački znak, u kome ostaje do 10. jula, a evo šta nam horoskop predviđa na polju posla i novca!

Dragi Rakovi, vi ste danas puni energije! Nakon napornog radnog dana, želite da uživate i da se zabavljate sa partnerom. Nije vam važno da se odmarate ili posvetite vreme samo sebi, jer svaki zajednički trenutok koji provedete raduje vašu dušu. Moćna erotska energija koja vlada među vama učiniće da provedete nezaboravno veče, a izgleda da je vaša srećna zvezda završila posao kada je u pitanju ljubavni život.

Kineski horoskop za jun 2018. godine

Imate kreativnu energiju, sposobnost i ideje da napredujete i ostvarite poslovni uspeh, ali čuvajte se toksičnog okruženja. Nikada ne možete biti sigurni da li su aktuelne kolege zaista iskrene sa vama i da li baš neko od njih postavlja prepreke na putu vašeg uspeha. Radite organizovano i pošteno svoj posao, ali neka vam uvek budu širom otvorene oči.

Neverovatno naučno otkriće: evo kako majčina ljubav utiče na razvoj mozga kod deteta

Istraživanje i poređenje snimaka mozgova dva trogodišnjaka otkrili su šokantne činjenice o tome koliko majčinska ljubav ima uticaj na detetov razvoj.

Neurolozi navode da je razlika u veličini njihovih mozgova primarno izazvana načinom na koji su ih majke tretirale. Na prvi pogled, gledajući snimak mozga jednog deteta reklo bi se da je ono pretrpelo povrede ili bolesti u prošlosti, ali eksperti navode da istina leži u tome da je ono najverovatnije bilo zapostavljano od majke, dok je drugo dete sa većim i bolje razvijenim mozgom odraslo uz mnogo ljubavi i podrške porodice.

U ovom pismu prepoznaće se svaka žena: emotivna poruka odrasle ćerke majciU ovom pismu prepoznaće se svaka žena: emotivna poruka odrasle ćerke majciBiti majka je neraskidiv zavet ljubavi, a ovo pismo će vas podsetiti koja izvinjenja dugujete svojoj mami!

Kako su istraživači naveli za britansko izdanje Nedeljnog telegrafa, dete sa većim mozgom biće inteligentnije i razviće bolje socijalne veštine, za razliku od drugog deteta, koji je u većem riziku da postane zavisnik od droge, kriminalac ili nezaposleno lice, koje je u većini slučajeva zavisno od državne pomoći. Da stvar bude još gora, deca koju su majke zapostavljale u detinjstvu podložna su i većim zdravstvenim problemima.

Profesor Alan Šor, sa Univerziteta Kalifornije, u Los Anđelesu (UCLA) ističe da se u prve dve godine bebe jako oslanjaju na vezu sa svojom majkom prvenstveno zbog razvoja mozga. On je takođe dodao da se 80% moždanih ćelija razvija u prve dve godine života, a problemi u tom razvoju mogu uticati na ljude do kraja njihovih života.

Pismo jedne mame koja je raznežila ceo svet: Drage tate...Pismo jedne mame koja je raznežila ceo svet: Drage tate...Ova mama je poručila nešto važno tatama širom sveta, a evo zašto je njena nežna poruka pogodila pravo u srce mnoge roditelje!

U studiji je navedena i još jedna činjenica. Naime, majke koje zapostavljaju decu u najranijem detinjstvu upravo su isto tako bile tretirane od svojih roditelja i nemaju potpuno razvijen mozak, te ovakvo ponašanje predstavlja začarani krug. Ipak, ono se može prekinuti ukoliko dođe do rane intervencije i uz podršku porodice.

Još jedna studija došla je do saznanja da su deca koja imaju majčinsku ljubav i pažnju u najranijoj fazi života pametnija i bolje reaguju na stres.

Izvor: Super žena

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.