Tarot karta dana: simbolika sudbine za 2. novembar 2018. godine

Tarot karta dana - Ljubavnici!

Tarot karta dana za 2. novembar 2018. godine - Ljubavnici - ukazuje na nevinost, poverenje i harmoniju. Ova karta predviđa stvaranje jakih intimnih veza, bez obzira da li su ljubavne, prijateljske ili porodične. Za svaku odluku koju treba da donesete slušajte unutrašnji glas koji vodi do samoostvarenja.

Veliki godišnji horoskop za 2019. godinu: astro prognoze za ljubav, posao i zdravljeVeliki godišnji horoskop za 2019. godinu: astro prognoze za ljubav, posao i zdravljeDevicu očekuju problemi na poslu, a Ribe će imati najviše sreće u 2019. godini - proverite šta očekuje vaš znak Zodijaka!

Na poslu sledi period donošenja važnih odluka, ali dobro razmislite i razmotrite sve mogućnost pre zaključka. Nemojte dozvoliti da privatan život utiče na polje karijere. Ovo je karta srećne ljubavi, pa ako ste usamljeni ostvarićete iskrenu romantičnu vezu, a zauzeti će shvatiti da je ljubav koju trenutno imaju može da traje zauvek ako se neguje. Ne odlažite finansijske probleme.

Izvor: Lovesensa

procitajte-jos4

Dnevna doza dobrog horoskopa: svetla enegija Univerzuma vodi vas ka srećnoj ljubavi

Dnevni horoskop - Mesec u Devici u trigonu je sa Uranom u Biku i daje visoke energetke vibracije, ideje i velike ambicije, piše Lovesensa. Pred vama će se danas otvoriti mnogi putevi, a evo koji znak će privući najviše sreće...

Drage Škorpije, vrlo ste zadovoljni svojom vezom i napokon možete da se opustite i uživate zajedno. Vreme je da začarate svoju ljubav magičnim prahom romantike, pobegnete od rutine i zabroravite na sve brige. Svaki znak pažnje doneće bliskost sa partnerom, a ukoliko otvorite srce i pokažete iskrena osećanja, donećete u vaš odnos svetlu energiju.

Horoskop za ljubav koja nam daje krila: evo šta nam donosi moćne Venera u znaku VageHoroskop za ljubav koja nam daje krila: evo šta nam donosi moćne Venera u znaku VageNašim sudbinama vladaju Venera u Vagi, Merkur u Strelcu i poslednje Mesečeva četvrt u Lavu, a evo komae će ova 3 moćna aspekta…

Usamljene Škorpije maštaju o novoj ljubavi, avanturama i romantičnim danima. Možda mislite da više nemate toliko sreće i šarma kao nekada, ali varate se. Danas iskoristite dan za uživanje i izađite iz kuće. Moguće je da ćete na jednom zanimljivom mestu upoznati osobu sa kojom ćete ostvariti magičan kontakt.

Vreme je za novu ljubav, a možda će vam baš ovaj susret doneti veliku radost u budućnosti. Ako želite da promenite posao, pravite male korake, jer vas ishitrene odluke i žurba nigde neće odvesti. Tražite savet od profesionalaca, a vaši kvaliteti su u ovom periodu povećani, a to će doneti šansu za uspeh na novom radnom mestu.

Izvor: Lovesensa

 Gde se u telu nalazi mišić duše: evo kako da ga opustite i rešite se negativnih emocija

 

Depresija, strahovi, anksioznost... sve je to u vašoj glavi! Tako nas bar uče već godinama, piše Lepa & Srećna.

A zapravo, sve to se možda nalazi u tkivu koje nazivaju "mišić duše", a odgovoran je za našu pokretljivost i uspravan položaj čoveka. Njegov latinski naziv je psoas major, a novo istraživanje pokazuje da utiče na opšte blagostanje organizma. Pošto je povezan sa dijafragmom, utiče na disanje i anksioznost. U direktnoj je vezi sa kičmenom moždinom pa vodi do našeg najstarijeg dela mozga - reptilskog mozga.

Zašto je važno da rasteretite vagus: jednostavna vežba za nerv koji nas opušta i obnavljaZašto je važno da rasteretite vagus: jednostavna vežba za nerv koji nas opušta i obnavljaVagus je najveći nerv vegetativnog nervnog sistema koji predstavlja vezu između duha i tela. Poput centrale, on sabira sve bitne…

I zato, ako je psoas major u grču, mi se osećamo loše. Reptilski mozak, koji je zadužen za "borbu ili bekstvo", takođe je napet, pa smo tužni, uplašeni i u strepnji.

"Mišić duše" može se lako opuštati - lezite na leđa i polako dižite jednu pa drugu nogu, savijenu u kolenu, tako da stopalo podignete od poda oko 30 cm. Pri spuštanju stopala, malo okrenite koleno u spoljnu stranu. Kad koleno spustite, malo odignite lumbalni deo kičme od poda, pa spustite

Ponavljajte u serijama, 3 puta po deset podizanja, svake večeri.

Za bolje razumevanje vežbe, pogledajte i video klip!

Izvor: Lepa i srećna

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.