Tarot karta dana: simbolika sudbine za 19. novembar 2018. godine

Tarot karta dana - Umerenost!

Tarot karta dana za 19. novembar 2018. godine - Umerenost - ukazuje na unutrašji mir, harmoniju i zajedništvo. Ovo je karta koja vraća snagu prijateljskim, ljubavnim ili porodičnim odnosima, pa ćete najviše sreće pronaći u ljubavi i podršci dragih ljudi. Vreme je da se oslobodite tenzije, opustite se i rešenja za mnoge prombleme će se pojaviti.

Ako na poslu imate jasne ciljeve, sve će ići po planu. Da biste imali stabilnu romantičnu vezu važno je da se posvetite sebi. Oprostite sebi greške iz prošlosti, prihvate svoje mane i zavolite vrline. Tek kada unutar svoje duše ostvarite balans, imaćete skladan odnos sa partnerom. Posvetite se meditaciji i poslušajte unutrašnji glas - srce uvek krije prave odgovore.

Izvor: Lovesensa

procitajte-jos4

Dnevna doza dobrog horoskopa: neverovatna energija pokreće ovaj znak Zodijaka 

 

Trigon Merkura i Meseca donosi neverovatnu moć odlučivanja i osećaj za društveni život, a naročito se dobro snalazite u važnim razgovorima, razmeni ideja i savetovanju, piše Lovesensa. Ovo je savršen dan da obnovite i osvežite neke lepe odnose, a evo koji znak će imati najviše dobre energije...

Horoskop - Mars ulazi u Ribe: evo šta treba da izbegnete ako želite da sačuvate srećuHoroskop - Mars ulazi u Ribe: evo šta treba da izbegnete ako želite da sačuvate srećuMoćna planeta Mars ulazi 15. novembra 2018. godine u znak Riba - saznajte gde je Mars u vašoj natalnoj karti i šta vam poručuje!

Drage Device, Merkur u znaku Strelca donosi dobro raspoloženje i želite da dokažete partneru koliko ste zapravo zaljubljeni. Ovo će biti divan romantičan dan u kojem se srca otvaraju i tajne ljubavne želje postaju stvarnost. Moguće je da ćete večeras želeti da iznenadite partnera sa romantičnom večerom ili nekim poklonom. Važno je da znate kako da maksimalno uživate u ljubavi.

Usamljene Device biće danas u centru pažnje. Prija vam lična zavodljivost i spremni ste da se odreknete usamljenog života. Danas možda nećete sresti srodnu dušu, ali svakako će vam nekoliko zanimljivih osoba privući pažnju. Na poslu ste vrlo popularni među kolegama i stvarate pozitivnu atmosferu. Osim što se dobro snalazite u izvrešnju zadataka, vrlo ste inspirativni i širite pozitivnu energiju na poslu. Očekuje vas dobar period na polu karijere.

Izvor: Lovesensa

Horoskop predviđa tajne i rizičan povratak prošlosti: ova 3 znaka su najviše pod uticajem retrogradnog Merkura (do 6. decembra 2018. godine)

 

Retrogradni hod Merkura najviše će pogoditi tri horoskopska znaka, a pod njegovim uticajem biće apsolutno svi pripadnici Zodijaka. Retrodgradno se kreće od 16. novembra pa sve do 6. decembra. Evo ko će izvući najdeblji kraj.

Veliki mesečni horoskop za decembar 2018. godineVeliki mesečni horoskop za decembar 2018. godineDevicu očekuje veća zarada i blagostanje, a Rakove romantična čarolija! Šta vašem znaku predviđa mesečni horoskop za decembar...

Blizanci - Spremite se na dramu u ljubavnom životu

Udahnite duboko jer je Merkur vaša planeta vladar pa će vas retrogradni hod pogoditi više nego bilo koga drugog. Pogodiće vašu sedmu kuću partnerstva ovog puta. Pripremite se na to da se ponovo pojavi stara ljubav, a u trenutnoj vezi će svi problemi isplivati na površinu. Bilo da je reč o braku ili poslovnom dogovoru, vreme je da preispitate kako vaša veza funkcioniše. Nemojte donositi odluke brzopleto, kao što je raskid. Umesto toga, potrudite se da vodite smiren razgovor o tome kako možete poboljšati stvari.

Devica - Stvari se komplikuju u sferi porodice

Iako ste zahvaljujući Merkuru koji vlada vašim znakom pametni, mudri i analitični, sve ove dobrobiti dolaze sa izvesnom cenom koju morate da platite. Ovoga puta, retrogradni hod uzrokuje dramu u vašoj četvrtoj kući, pa će na površinu isplivati traume iz detinjstva i komplikacije sa porodicom koje ste hteli da izbegnete.

Možda vam više neće biti udobno u vašem domu. Ovo je pravo vreme da rešite neke probleme sa porodicom i razmislite o feng šui stvarima u vašem domu. Očistite, organizujete i dekorišite životni prostor kako bi energija počela da se menja i teče.

 

Strelac - Moguće je da ćete biti nesigurni kada je u pitanju vaš izgled

Horoskop otkriva: ovi znakovi se privlače, ali teško će sačuvati ljubavHoroskop otkriva: ovi znakovi se privlače, ali teško će sačuvati ljubavPronađite znak u kome se nalazi vaše Sunce i proverite da li sa svojim partnerom imate napet odnos pun varnica ali i…

Sve smo bliži sezoni Strelca, pa je rizično što je upravo tada Merkur retrogradan. Još veći rizik je to što je retrogradan u vašoj prvoj kući - kući ličnosti.

Kada se pogledate u ogledalo, da li ste srećni zbog osobe koju vidite u ogledalu? Da li osećate stagniranje u vašem identitetu? Da li se trudite da malo prodrmate stvari) Ako niste, Merkur će vas podsetiti zašto to morate da uradite. Ne kažemo da treba da napravite neke drastične promene. Morate da se suzdržite da ne radite ništa "ludo" tokom ovog perioda, ali biste trebali razmisliti o nekim malim promenama koje su vam potrebne.

Prilagođeno sa: Telegraf

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.