Tarot karta dana: simbolika sudbine za 19. decembar 2018. godine

Tarot karta dana - Sedmica diskova!

Tarot karta dana za 19. decembar 2018. godine - Sedmica diskova - ukazuje na strpljenje, razvoj i ostvarenje ambicija. Ova karta dokazuje da se trud uvek isplati, pa vas uskoro očekuje poboljšaje finansijske situacije. Moguće je da ćete na polju karijere naići na prepreke, ali karta vas upozorava da nikako ne odustajete od svojih ciljeva. Budite strpljivi i lako ćete pronaći rešenje za svaki problem.

Na poslu vas očekuju zasluge za trud i rad u prethodnom periodu. Vreme je da se vaši dobri rezultati nagrade, a svaka pozitivna promena na poslu puno će doprineti nastavku vaše karijere.

3 horoskopska znaka koje čeka neverovatna sreća: evo kome kraj 2018. donosi uspeh, a kome novu ljubav (HOROSKOP)3 horoskopska znaka koje čeka neverovatna sreća: evo kome kraj 2018. donosi uspeh, a kome novu ljubav (HOROSKOP)Pred kraj 2018. godine OVA 3 znaka Zodijaka imaće predivne trenutke!

Ovo je karta finansijskog prosperiteta, ali to ne znači da treba da očekujete veliki luksuz, već ćete imati sasvim dovoljno novca da ispunite neke svoje stare želje.

Ako imate problema u ljubavi, razmislite o svojim greškama. Za dobar odnos sa partnerom važno je da nešto sebi oprostite, pronađete spokoj, a tek kada vas ispuni pozitivna energija imaćete snage da se suočite sa svim preprekama. Da li ćete sačuvati ljubav zavisi samo od vaše želje i hrabrosti.

Posvetite se meditaciji, slušajte glas srca i zadovoljite svoje potrebe. Privucite dobru karmu - budite darežljivi, zahvalni i spremni za nove životne mogućnosti.

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.