Tarot karta dana: simbolika sudbine za 18. oktobar 2018. godine

Tarot karta dana - Pravda!

Tarot karta dana za 18. oktobar 2018. godine - Pravda - ukazuje na sukob svetle i mračne energije. Sve što danas uradite, odraziće se na vašu bubudćnost. Potrebno je da izbegnete zamke impulsivnosti i pristrasnosti, već svaku odluku koju donosite neka bude apsolutno objektivna. Budite iskreni prema sebi.

Šta nam anđeli poručuju za ovu nedelju: znakovi i upozorenja anđela do 22. oktobra 2018. godineŠta nam anđeli poručuju za ovu nedelju: znakovi i upozorenja anđela do 22. oktobra 2018. godineSmernice i poruke anđela za nedelju od 15. do 22. oktobra 2018. godine - evo od čega morate da se zaštitite u ovoj sedmici!

Na poslu sve ide po planu, ali pokušajte da napravite neophodnu ravnotežu između poslovnog i privatnog života. Neke ljubavne veze uskoro će se okončati kada shvatite da takav odnos više nema svrhe spašavati. Ako ste usamljeni, moguće je da će se u vašoem životu pojaviti osoba koja ima sve ono što očekujete od potencijalnog partnera. Imate sreće sa novcem. Zakon karme motri na svaki vaš korak, zato danas dobro pazite šta mislite i kako delujete, jer se loša energija vraća brzo kao bumerang.

Izvor: Lovesensa

procitajte-jos4

Dnevna doza dobrog horoskopa: srce vam šalje važne signale, poslušajte ga 

 

Dnevni horoskop - konjukcija Marsa i Meseca donosi tenziju i nelagodnost, ali neki znakovi Zodijaka uspeće da pobede iskušenja i impulsivnost, piše Lovesensa. Evo ko se najbolje bori protiv negativnog uticaja planeta...

Dragi Lavovi, spremni ste da žrtvujete slobodu i vreme kako biste partneru poklonili apsolutnu pažnju. Ovaj dan nije toliko povoljan za komunikaciju, ali je savršen da delima pokažete ljubav. Romantične varnice ponovo će zapaliti u vašem srcu vatru ljubavi, ali ne zaboravite da narednog dana razgovarate sa partnerom o velikim promenama koje se odnose na zajedničku budućnost.

Ljubavni horoskop za jesen 2018. godine: Blizance očekuje početak ljubavne veze, a Lav lako osvaja srcaLjubavni horoskop za jesen 2018. godine: Blizance očekuje početak ljubavne veze, a Lav lako osvaja srcaLjubavni horoskop otkriva slatke tajne vašeg srca - evo šta će se na polju romantike promeniti tokom jeseni 2018. godine!

Usamljeni Lavovi ponekad ne znaju šta žele i teško stiču poverenje, a izuzetak su bliski prijatelji. Baš iz jednog takvog prijateljstva može da se rodi divna ljubav. Slušajte tajne poruke svog srca - da li su se varnice pojavile tamo gde niste očekivali? Na poslu želuite sve da uradite po planu, ali to što težite perfekcionizmu često vas čini napetim i nervoznim. Važno je da se malo odmorite i obavite posao rasterećeni. Samo ako negujemo unutrašnji mir, točak sreće ne prestaje da se okreće.

Izvor: Lovesensa

Horoskop za crni Mesec u znaku Vodolije: ova 4 znaka očekuju najveći životni izazovi do kraja oktobra 2018. godine

 

Prolazak Crnog Meseca (Lilit) kroz znak traje trideset dana. On predstavlja sve tamne segmente naše svesti koji su u stanju da se pojave na površini u trenutku kada smo izazvani do te granice da nas savlada bes i osvetoljubivost. Krajem oktobra, Crni Mesec izlazi van znaka Vodolije, a do tada nam nosi značajne promene.

Kada sam gledala godišnju astrološku analizu za ovu godinu, uočila sam nezgodan kvadrat koji je uslovljavao mnogo nezgodnih situacija sa zdravljem, gubitkom posla i novca, opstrukcijom položaja u društvu i sličnoga svima nama.

Ljubavni horoskop za jesen 2018. godine: Blizance očekuje početak ljubavne veze, a Lav lako osvaja srcaLjubavni horoskop za jesen 2018. godine: Blizance očekuje početak ljubavne veze, a Lav lako osvaja srcaLjubavni horoskop otkriva slatke tajne vašeg srca - evo šta će se na polju romantike promeniti tokom jeseni 2018. godine!

Kada sam pre neki dan posmatrala kartu, primetila sam da ulazak Crnog Meseca u Vodoliji sugeriše za većinu nas poslednju borbu iz koje treba da izađemo kao pobednici, ili kao potpuno nova, transformisana verzija sebe koja je mnogo jača i sposobnija nego pređašnja.

Prolazak Crnog Meseca kroz znak traje trideset dana. On predstavlja sve tamne segmente naše svesti koji su u stanju da se pojave na površini u trenutku kada smo izazvani do te granice da nas savlada bes i osvetoljubivost. Tako da, ovaj planetoi govori u tranzitnim kartama o tome kako mi držimo pod kontrolom našu mračnu stranu, ali i kako se mračna strana drugih u našoj okolini odražava na nas.

Krajem oktobra, Crni mesec izlazi van znaka Vodolije, a do tada nam nosi značajne promene. Naime, Crni mesec predstavlja invertnu sliku pravog Meseca u odnosu na Zemlju, baš kao što naše emocije postaju maligne i potpuno drugačije ukoliko smo pod uticajem besa i osvetoljubivosti.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.