Tarot karta dana: simbolika sudbine za 18. oktobar 2017. godine

Tarot karta dana: Sedmica štapova!

Tarot karta za 18. oktobar 2017. godine - Sedmica štapova - ukazuje na rizične ambicije i požudu. Magija ove karte uglavnom začara ljude koji željno i nestrpljivo očekuju uspeh. Danas je moguće da ćete ostvariti prosperitet na poslu, ali ne zaboravite da niste bezgrešni. Danas svaki rizični potez u karijeri može biti koban po vašu budućnost.

besplatna natalna karta.jpg

Dnevna doza dobrog horoskopa: evo za koji horoskopski znak Mesec sprema prsten ljubavi

Ova karta najviše utiče na one koji se bave medijima, ličnim biznisom i politikom. Uživajte u trenutku slave i uspeha, ali ne zanosite se previše, jer pored visoko uzdignute glave najlakše se šunjaju greške, prevare i malverzacije. Probajte da napravite balans iuzmeđu privatnog i poslovnog, jer novac nikada nije mogao da kupi iskrenu ljubav.

Izvor: Lovesensa

procitajte.jpg

Pozitivna psihologija za oslobađanje od prošlosti: ova motivaciona kartica daje snagu za srećnu budućnost

 

OSLOBODITE SE


Objašnjenje kartice: Um nije dizajniran da vas drži u sadašnjem trenutku i da svakodnevno dostavlja sadržaje od kojih ćete se osećati zadovoljno sobom i svojim životom. To je vaš zadatak! Primetite, najpre, kako se stalno klatite između nečega što se već dogodilo i onoga što bi moglo biti. Shvatite da je vaš izbor da iznova ponavljate sebi ista pitanja koja su manje ili više korisna.

VI BIRATE: motivaciona kartica otkriva tajnu srećnih ljudi i vrhunskog života...

Ukoliko želite da vam postane bolje, počnite sebi da postavljate pitanja koja usmeravaju vašu pažnju u pravcu rešenja. Takođe, fokus na događaj iz vaše prošlosti, zbog kojeg se danas kajete, dodatno truje vaše energetsko polje i sprečava prirodnoj sreći da isijava iz vas. Ključno u ovom momentu, pored osvešćivanja svega navedenog, jeste otpuštanje kroz opraštanje, kako biste s lakoćom zakoračili u novu fazu vašeg čudesnog života.

RITUAL ZA ČIŠĆENJE ENERGETSKOG POLJA: evo kako Arhanđel Mihajlo pomaže da zauvek odbacimo negativnu energiju

Afirmacija:

Moja prošlost je završena. Od ovog trenutka pa nadalje, donosim odluke koje su ispravne za mene, koje me podržavaju i koje donose radost u moj život. Prioritet mog iskustva je sreća i tako se sada i ponašam.

oslobodite_se_motivaciona_kartica_otkriva_kako_da_se_oslobodite_iz_lanaca_proslosti_afirmacijaoslobodite_se_motivaciona_kartica_otkriva_kako_da_se_oslobodite_iz_lanaca_proslosti_afirmacija1

Izvor: Lovesensa

procitajte.jpg

VI STE IZVOR IZOBILJA: kartica za privlačenje novca i ostvarenja materijalnih želja

Objašnjenje kartice: Svi mi smo samo produžetak nefizičkog Izvora od kojeg smo potekli, iako ponekad to zaboravljamo, jer nam pažnja biva zaustavljena na nedostatku, odnosno na onome što mislimo da nemamo, samo zato što ga još uvek u fizičkom iskustvu nismo registrovali.

Ova karta vas podseća na ono što duboko u sebi i sami znate, a to je da sve što želite da iskusite u fizičkoj ravni, najpre treba da osetite kao da je već vaše, te da se emocionalno sa tim uskladite. Broj kartice je 12, koji nam govori da se u datom trenutku fokusiramo na ono što želimo, kao i da, za slučaj da je manifestacija kao takva "izostala" treba da ostanemo vibraciono visoko, jer je za ostvarenje naše zamisli potrebno vreme.

Kada se ovaj broj svede na jednocifreni, dobijamo trojku (1+2=3), koja poziva da uključite druge u svoju želju, da komunicirate jasno svoje potrebe i da na taj način osvestite da, bez obzira na to koliko vi imali/nemali, uvek postoji neko kome možete sebe da date i time da osvestite izobilje u vama.

karta_za_pozitivni_fokus_vezba_za_privlacenje_obilja1karta_za_pozitivni_fokus_vezba_za_privlacenje_obilja122

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.