Tarot karta dana: simbolika sudbine za 18. maj 2018. godine

Tarot karta dana - Pravda!

Tarot karta dana za 18. maj 2018. godine - Pravda - ukezuje na traganje za istinom. Ova karta podstiče dve sile da se bore u vašoj duši, a od vašeg izbora zavidsi da li ćete krenuti tamnim ili osvetljenim putem. Danas treba da priznate greške i kažete istinu, pokušajte da ispravite sve lažo i loše postupke iz prošlosti, a zakon karme će vas nagraditi.

slikalink-ljubavni-horoskop-2018

Na poslu je situacija pobvoljna, ali ne dozvolite da vam trka za uspehom ugrozi privatan život. Moguće je da će se nestabilne ljubavne veze danas ipak završili, a ukoliko i dalje n eželite kraj onda je važno da kažete partneru sve što vešto skrivate u srcu. Ovo je karta povoljnih finansija i novčanih doitaka, ali nemojte da rasipate novac. Uskoro dolaze iznenadni troškovi!

Izvor: Lovesensa

 

procitajte.jpg

Mesečev horoskop za sve znake Zodijaka: ovo treba da uradimo za sreću dok je pun Mesec u znaku Strelca (do 10. juna 2018. godine)

  

Uz mlad Mesec u Biku, 15. maja, u raskoši boja, mirisa i topline probuđene prirode i mi možemo postići isti uspeh u svojim životima. Za Bika, Škorpiju, Jarca i Raka obilje života dolazi u obliku ljubavi. Intimna ljubav, roditeljska ljubav ili prijateljstvo učvršćuju osećaj sigurnosti.

Ovan, Lav i Strelac su u finansijskom uzletu, ali moraju pronaći više slobodnog vremena kako bi uživali u plodovima svog rada. Ribe i Devica trebaju odmor od svakodnevice. Otputujte negde barem za vikend da biste razbistrili sve nejasnoće koje vas muče. Vaga, Blizanci i Vodolija uvek nešto planiraju, analiziraju, čitaju, nemirni su i često nervozni. Naučite da je ponekad korisno da ne radite ništa, da se prepustite dokolici, da biste se zaštitili od unutrašnjeg pregrevanja.

 Horoskop - šta treba da uradite dok vlada mlad Mesec: evo koga očekuje magično privlačenje ljubavi i novca (do 13. juna 2018. godine)

Prva četvrt u Devici 22. maja, je poput dugačkog popisa malih stvari koje nam mogu život učiniti lakšim, urednijim i zdravijim. Stavimo kočnice pored obavljenih poslova poput: posetiti zubara, frizera, stolara, krojačicu, automehaničara. Pospremiti: radni sto, garažu, kuhinjske ormariće, urediti balkon... Nastavite listu ako bude  potrebno i ne zaboravite da ćete uz ovu produktivnu zemljanu energiju sve to obaviti kao od šale!

Za vreme punog Meseca u Strelcu, 29. maja, potreba da iskoračimo iz poznatog i rutinskog učiniće nas nemirnima. Žudimo za uzbuđenjima i izazovima, maštamo o avanturama i daljinama.

Vodolija i Lav se neće zadovoljiti maštanjem. Budite spontani, prihvatite svaku neočekivanu priliku za izlazak, putovanje, novi posao! Strelac, Blizanci, Devica i Ribe, zahvaljujući svojim poslovnim idejama i dobro sklopljenim partnerstvima, otvaraju zanimljive mogućnosti razvoja.Smisao života se krije u ljubavi

Škorpija, Bik, Ovan i Vaga u ljubavi i svim njenim uzvišenim, kao i senzualnim užicima pronalaze snagu i novi smisao života. Rak i Jarac dostojanstveno će se zadržati na duhovnom nivou i pronaći odgovore na pitanja koja ih već dugo okupiraju. 

Horoskop za revoluciju na nebu: Uran posle 83. godine ulazi u znak Bika, a evo kojim znakovima se menja put sudbine

Uz drugu četvrt u Ribama, 6. juna, mogli bismo da budemo razdražljivi, preterano osetljivi i izuzetno promenjivog raspoloženja. Spasiće nas duge usamljene šetnje, muzika, san, meditacija i voda u svim varijantama. U svemu tome otkrivamo osećaj duboke povezanosti sa svetom i svemirom i tako ponovo postižemo unutrašnju mirnoću i stabilnost.

Tekst: Senka Ljubić

Izvor: Sensa.hr

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.