Tarot karta dana: simbolika sudbine za 18. jun 2018. godine

Tarot karta dana - Ljubavnici!

Tarot karta dana za 18. jun 2018. godine - Ljubavnici - ukazuje na potragu za srećnom i vatrenom ljubavlju. Energija ove karte podseća nas koliko izazova i testova treba da prođemo da bismo doživeli onu iskrenu i najlepšu ljubav. Ovo je karta teških romantičnih odluka i izbora, a duhovni razvoj očistiće vaše energetsko polje i učiniti vas zrelijim i spremnim da prestanete previše da očekujete od partnera. Ova karta ukazuje na unutrašnju borbu i nesporazume, ali nećete pogrešiti ako poslušate svoj unutrašnji glas.

Dnevna doza dobrog horoskopa: strasna ljubav se vraćaDnevna doza dobrog horoskopa: strasna ljubav se vraćaRomansa na pomolu...

Karta vas podseća da ste sami odgovorni za svoju sudbinu, a ne dozvolite da vas ljubavna iluzija odvuče sa pravog puta. Oni koji su u vezi danas će blistati od sreće i napokon će imati onaj osećaj da je možda baš trenutna veza suđena da traje zauvek. Ovo je savršeno vreme za duhovni razvoj, pa se posvetite zdravlju svoje duše. Ne odlažite finansijske obaveze!

Izvor: Lovesensa

procitajte.jpg

Šta sve leči čudesna reiki terapija: ovo je tajna isceljujuće kosmičke energije

 

Reiki je isceljujuća kosmička energija i sistem holističkog lečenja koji se na toj energiji zasniva. Tokom tretmana terapeut/isceljitelj polaže ruke na pacijenta i time prenosi ovu blagotvornu energiju na njegovo bioelektromagnetno polje.

Koje su legalizovane metode tradicionalne medicine u Srbiji - pročitajte OVDE!

Prema klasifikaciji Nacionalnog centra za komplementarnu i alternativnu medicinu pri američkom Nacionalnom institutu za zdravlje, Reiki spada u medicinu biopolja. Savremena primena Reikija počinje 20-tih godina prošlog veka u Japanu kada Mikao Usui, osnivač Reikija, formuliše i prvi uspešno primenjuje i podučava ovaj sistem prirodnog lečenja.

Naslednik Usuija, Cujiro Hayaši otvara prvu Reiki kliniku u Tokiju i uspostavlja saradnju sa zdravstvenim institucijama. Posle Drugog svetskog rata, Reiki se proširio po celom svetu i danas je, osim u Japanu i drugim zemljama Dalekog Istoka, najrasprostranjeniji u Sjedinjenim Državama, Kanadi, skoro svim evropskim zemljama, Južnoj Americi i Australiji.

Širom sveta postoje mnoge Reiki organizacije i udruženja Reiki terapeuta i instruktora. Postoji više naučnih hipoteza o mehanizmu dejstva Reikija, mada jedinstvena teorija još uvek nije usaglašena. Poznato je da polje Reiki energije indukuje bioelektromagnetne tokove unutar ćelija i tkiva i time pojačava sposobnosti organizma za samolečenje i otpornost prema stresu.

Reiki učitelj Žarko Ilić: Bez duhovne promene, bolest se ne može izlečitiReiki učitelj Žarko Ilić: Bez duhovne promene, bolest se ne može izlečitiBolest savremenog doba je, pre svega, bolest duha, a ne tela i uma kaže reiki konsultant Žarko Ilić.

Od mnogobrojnih pozitivnih efekata, najpoznatiji su: smanjenje napetosti, stresa, opšte psihofizičko opuštanje, povećanje samoisceljujućih sposobnosti organizma, smanjenje bola, pružanje pomoći pacijentu prilikom pripreme za operaciju i skraćenje i olakšanje postoperativnog oporavka, jačanje imunog sistema, poboljšavanje fizioloških procesa u organizmu (npr. krvnog pritiska i rada srca), smanjenje psihosomatskih problema. Istraživanja sprovedena poslednjih dvadesetak godina potvrđuju efikasnost primene Reikija i u slučaju teških hroničnih bolesti i stanja organizma.

U zemljama u kojima je Reiki rasprostranjen, veliki broj lekara i ostalog medicinskog osoblja koristi Reiki kao komplementarnu metodu lečenja.

Reiki se primenjuje i kod, sa medicinskog stanovišta gledano, potpuno zdravih osoba radi poboljšanja njihovog psihofizičkog stanja, relaksacije, jačanja imuniteta itd.

Nuspojave Reiki tretmana nisu poznate. Reiki se može primenjivati i za opšte poboljšanje psihofizičkog zdravlja i kao komplementarna metoda lečenja svim metodama klasične i alternativne medicine.

Izvor: Ministarstvo zdravlja

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.