Tarot karta dana: simbolika sudbine za 17. oktobar 2018. godine

Tarot karta dana - Paž mačeva!

Tarot karta dana za 17. oktobar 2018. godine - Paž mačeva - ukazuje na potragu za srećom. Ovo je karta životne radosti i podseća vas da treba uživati u svakom novom danu, svakom trenutku, bez obzira na izazove sa kojim se svakodnevno suočavamo. Energični ste, imate želju za novim avanturama, donosite radost, a svaka prepreka je za vas nova lekcija koja vas čini jačim i hrabrijim. Vreme je da se posvetite sebi!

Dnevna doza dobrog horoskopa: zvezde čuvaju vaše snove od negativnih udara sudbineDnevna doza dobrog horoskopa: zvezde čuvaju vaše snove od negativnih udara sudbineDnevni horoskop otkriva ko će uprkos izazovima sudbine pronaći svoju srećnu zvezdu!

Moguće je da ćete na poslu naići na nerazumevanje, ali vaša pojačana kreativna energija treba da se iskoristi. Ne odustajte od svojih ideja. Mnogi koji trenutno nisu u vezi još uvek nisu spemni da se žrtvuju za ljubav, ali sve se menja kada ugledate oči koje nećete dugo moći da "izbacite" iz misli. Ako ste u vezi, nedostajaće vam više slobode i prostora. Ne pravite greške zbog nezadovoljstava ili nagle zaključke, već otvoreno razgovarajte sa partnerom. Ova karta nagoveštava novčani dobitak i napredovanje.

Izvor: Lovesensa

procitajte-jos3

Ljubavni horoskop za danas: ovaj znak će maksimalno uživati u iskrenoj ljubavi i strastima

 

Kvadrat Urana i Meseca donosi promenu planova i razočaranja, ali vreme će pokazati da nema potrebe da brinete, piše Lovesensa. Svaki problem lako će se rešiti, a evo šta nas očekuje na polju ljubavi...

Dragi Lavovi, imate neverovatne ideje i vrlo ste autentični, a to naročito privlači pažnju suprotnog pola. Lako tumačite karaktere ljudi i tako sprečavate da ponovo naiđete na pogrešnog partnera. Vreme je da osvojite neko novo srce, a zvezde će maksimalno pomoći u vašoj ljubavnoj misiji.

Horoskop - kome će se život promeniti u 2019. godini: otkrivamo tajne planove zvezda

Rođeni u znaku Škorpije okreću novi list kada je u pitanju ljubav! Prethodni period bio je pun sukoba sa partnerom i nerazumevanja, ali sada ste odlučili da prihvatite međusobne razlike. Vaša veza polako postaje stabilna i ljubavne varnice su opet tu, ali neće sve odmah biti kao pre, budite strpljivi. Ako svakog dana negujete stablo ljubavi, ono će vam podariti najlepše plodove!

Nedeljni horoskop do 21. oktobra 2018. godine: Rak čezne za romantičnom srećom, a Devica će napredovatiNedeljni horoskop do 21. oktobra 2018. godine: Rak čezne za romantičnom srećom, a Devica će napredovatiNedeljni horoskop otkriva ko ne sme da ritzikuje, ko treba da se posveti karijeri i kome će ljubav promeniti život - evo na kakve…

Drage Vage, starst vas ponovo pokreće. Neverovatna erotska energija zbližiće vas sa partnerom, a Mars u znaku Vodolije podstiče vas da maksimalno uživate u ljubavi i strasti, zaboravljajući na sve granice. Iako vam je lepo u društvu partnera, ne zaboravite da neko vreme provedete malo sami kako uskoro ne biste osetili da vam je sloboda ugrožena.

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.