Tarot karta dana: simbolika sudbine za 17. novembar 2017. godine

Tarot karta dana: Mag!

Tarot karta za 17. novembar 2017. godine - Mag - ukazuje da u vašim rukama držite moć da kreirate budućnost. Mag je svaka osoba koja ume želje i iluzije da pretvori u stvarnost, a danas vam se takva šansa ukazuje. Danas vas mnogi neće razumeti i kritike vas očekuju na svakom koraku, ali važno je do kraja dana imati otvorenu maštu.

besplatna natalna karta.jpg

Mašta nam je presudna, jer je ovo magična karta koja zahteva ritual. Zamislite sebe u budućnosti, kako radite posao koji volite, grlite osobu o kojoj maštate i živite vašu zamisao srećnog života. Univerzum ceni iskrenost, pa ako je srce rezervisano za takve želje onda vas možda ispunjenje uskoro iznenadi. Danas je pravo vreme da donesete krupne promene u životu - da li ste dovoljno hrabri?

Izvor: Lovesensa

procitajte.jpg

ČUDESNI RITUAL ZA ISCELJENJE DUŠE I TELA: evo kako da snagom ruku obnovite duhovnu energiju

 

Ljudsko telo je neverovatna kreacija. Čak i sada dok sedite i čitate ovaj članak, stotine hiljada procesa događa se u vašem telu kako bi ono uspešno funkcionisalo.

Tako inteligentan mehanizam zahteva hranu, negu i zaštitu, što znači da mu je potrebna kvalitetna ishrana, vežba, svež vazduh, voda i dobar san. Ali, osim toga imamo i drugu stranu sebe koju ne smemo zanemariti. Duhovnu stranu takođe moramo negovati i čuvati. Šta više, možete se hraniti najkvalitetnijim namirnicama i svakodnevno vežbati, ali ako se ne brinite za svoj duh, nikada nećete biti istinski zdravi.

Ova vežba za dvoje donosi prosvetljenje: čudesna tehnika zen budizma za dostizanje svesnosti...

Vaša duhovna energija zrači iz tela i daje vam blistav sjaj ili auru. Možda ste taj sjaj primetili na sebi ili na drugima, a možda ste čak i osetili kako zrači iz vašeg lica.

Duhovnu energiju moramo negovati, hraniti i štiti jednako kao i svoje fizičko telo, ali je često zanemarujemo ili ignorišemo. Često ne uspevamo da se prilagodimo svom duhovnom ja i istinski cenimo ovu energetsku stranu.

Duhovna energija odgovorna je za intuiciju i naš unutrašnji kompas. Ona nam pomaže da se osećamo povezani s nečim većim od nas i usmerava nas kroz životne odluke.

Ako se osećate iscrpljeno uprkos tome što dobro spavate, ako ne osećate radost uprkos tome što vam sve u životu ide dobro, moguće je da vam treba obnova duhovne energije.

Ostali znakovi koji ukazuju na to da vam treba obnova duhovne energije su sledeći:

  • Osećate se kao da nigde ne pripadate
  • Nedostaje vam životnog entuzijazma uprkos tome što postižete ciljeve
  • Osećate kao da nemate svrhu
  • Želite osetiti, videti i razumjeti život na dubljem, smislenom nivou
  • Pod stalnim ste stresom i osećate nervozu
  • Samoisceljenjem obnovite duhovnu energiju

Delotvoran način obnavljanja duhovne energije je samoisceljenje. Svako to može da učini, a evo i jednostavne vežbe koja će vam u tome pomoći:

1. Pronađite mirno mesto. Lezite ili uspravno sednite na sto.

Zatvorite uči i pet puta duboko udahnite i izdahnite. Dišite iz stomaka, jer trbušno disanje donosi mir i spokoj.

2. Sklopite ruke kao za molitvu, spojite prste i dlanove. Podignite dlanove na čelo tako da su vam palčevi na mestu trećeg oka, između obrva, zatim ih spustite na grudi, u visinu srca. Čelo i grusi sadrže dve važne čakre, čeonu i srčanu, a ovaj će vam pokret pomoći da ih aktivirate.

3. Nežno trljajte dlanom o dlan dok ne osetite toplinu. Stavite desni dlan iznad srca, a levi iznad pupka. Ovo je još jedan odličan način za aktivaciju čakri pomoću sopstvenih ruku.

4. Zaklopite oči, vizualizirajte isceljujuće belo svetlo koje zrači iz dlanova na telo. Posmatrajte kako ta nežna svetlost teče telom i isceljuje, obnavlja i puni sve energetske centre.

MUZIKA ZA PRIVLAČENJE LJUBAVI I SREĆE: ova melodija isceljuje srčanu čakru i otvara dušu...

Sada vizualizujte tu svetlost kako se spušta do vrhova nožnih prstiju, a zatim penje do vrha glave. Zatim posmatrajte kako ta svetlost zrači iz vašeg tela tvoreći zaštitni sloj svetlosti koji vas u potpunosti okružuje.

5. Kada osetite da se primili dovoljno bele svetlosti, otvorite oči i nježno protresite ruke. Ustanite i nežno protresite celo telo ili se lagano istegnite kako biste podstakli cirkulaciju.

6. Popijte veliku čašu vode i celog dana pijte dovoljnu količinu tečnosti. Ovo je brz i jednostavan način da pošaljete isceljujuću energiju svom telu što će vam pomoći napuniti zalihe duhovne energije. Za najbolje rezultate, praktikujte ovu vežbu svakodnevno nedelju dana po 15 minuta.

Izvor: Sensa klub

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.