Tarot karta dana: simbolika sudbine za 16. novembar 2018. godine

Tarot karta dana - Devetka pehara!

Tarot karta dana za 16. novembar 2018. godine - Devetka pehara - ukazuje na celovitost, zadovoljstvo i samoispunjenje. Završava se ceo jedan životni ciklus i počinju lepši dani. Karta predviđa rađanje novih ideja, dobrih promena i šansu za uspeh. Ako tražite odgovor na neko pitanje ili rešenje, znajte da Univerzum odobrava vaše želje.

Horoskop otkriva: ovi znakovi se privlače, ali teško će sačuvati ljubavHoroskop otkriva: ovi znakovi se privlače, ali teško će sačuvati ljubavPronađite znak u kome se nalazi vaše Sunce i proverite da li sa svojim partnerom imate napet odnos pun varnica ali i…

Obratite pažnju na poslove koi se nude, jer je ovo odličan period za promenu profesije. Sa lakoćom ostvarujete ambicije i neiscrpan ste izvor kreativnosti. Vaša veza postaje stabilnija i iskreniji ste prema partneru. Ako tragate za ljubavnom srećom, moguće je da ćete pronaći ljubav na putovanju. Konačno dolazi kraj finansijskim problemima!

Izvor: Lovesensa

procitajte-jos4

Veliki mesečni horoskop za decembar 2018. godine

 

Mesečni horoskop za decebar otkriva šta vas očekuje na polju ljubavi, posla, novca i zdravlja - saznajte svoju sudbinu za kraj godine, piše Stil.

Ovan

Vaš fokus će biti na karijeri tokom ovog meseca. Svesni ste ličnih i socijalnih odgovornosti i preduzećete nešto kako biste ih ispunili. Koncentrišete se na planove za svoju budućnosti i planiranje strategije kako ćete ih ispuniti.

Godišnji ljubavni horoskop za 2019. godinu: Bika očekuje čarobna ljubav, a Blizanci menjaju romantičan životGodišnji ljubavni horoskop za 2019. godinu: Bika očekuje čarobna ljubav, a Blizanci menjaju romantičan životGodišnji horoskop za ljubav - proverite kakva romantična sudbina očekuje vaš znak Zodijaka u 2018. godini!

Vreme je da postanete agresivniji kako biste preduzeli neophodne radnje i dostigli željeno. Nema potrebe da zavisite od drugih i uslova. Ovo je mesec za pozitivnu promenu.

Planete su vam naklonjene i pružiće vam potrebnu snagu kako biste lako dostigli svoje ciljeve. Očekuje vas puno akcije i uspeha.

Fokus će vam biti usmeren na karijeru, duhovnost, unapređenje znanja, putovanja, ljubav, veze i društvene događaje.

Na polju posla će vam biti burno, imaćete više obaveza zbog svojih upravljačkih mogućnosti. Ovo će vam otvoriti mogućnost za napredak.

Imaćete podršku članova porodice kako biste povećali zaradu, rad u javnom sektoru će biti posebno profitabilan. Finansijska situacija će vam se poboljčati ako se odreknete nepotrebnih troškova. Očekujte poboljšanja.

Život sa voljenom osobom će biti harmoničan. Oni koji nisu u vezi imaće šansu za ljubav, ali neka se paze trudnoće. Ljubav ih očekuje na poslu ili društvenim dešavanjima.

Bićete dosta iscrpljeni tokom meseca zbog posla, pobrinite se da se dovoljno odmorite i opustite.

Bik

Briga za karijeru i ambicije imaće prevlast nad porodicom i emocijalnom sigurnošću tokom ovog meseca.

Kako biste ostvarili planirano potrebna vam je naklonost okoline, pa ćete morati da budete fleksibilni kako biste se prilagodili ljudima i situacijama.

Glave tačke interesovanja će vam biti karijara i njen razvoj, finansijska situacija, putovanja i ljubavni život.

Na polju posla očekujte poboljšanje pozicije i prihoda. Ali, budite spremni i za više obaveza.

Tokom decembra dosta ćete brinuti o finansijama, koje će biti dobre. Preispitajte stare planove za zaradu i napravite nove.

Vaš partner će biti umešan u vašu finsnsijsku situaciju i potrudiće se da je poboljša. Pomoći će vam kada vam bude bilo potrebno.

Dobra veza sa porodicom i partnerom poboljšaće vam zdravlje. Molitva ili meditacija će imati pozitivan efekat na vas.

Blizanci

Razvoj karijere biće vam u fokusu tokom ovog meseca. Postavite ciljeve za budućnost i fokusirajte se na njih.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.