Tarot karta dana: simbolika sudbine za 16. novembar 2017. godine

Tarot karta dana: Trojka štapova!

Tarot karta za 16. novembar 2017. godine - Trojka štapova - ukazuje na velike ambicije i spremnost da se rizikuje zbopg uspeha. Trojka u ovoj karti donosi ravnotežu i čini da se osećate optimistično u planovima za budućnost. Samo oni koji pojačaju samopouzdanje imaće šansu da privuku pozitivne vibracije koje ova karta donosi.

besplatna natalna karta.jpg

Danas vam je potrebna avantura, žudite za promenom. Ova tarot karta sa štapovima koji se prepliću poput zmija naziva se i Merkurov štap i asocira na magiju produhovljenih šamana. To znači da danas treba da se posvetite zdravlju svoje duše, da vodite ozbiljan unutrašnji dijalog i pronađete u sebi najveći potencijal. Na polju ljubavi osećate veliku povezanost sa partnerom i svaki romantični trenutak melem je za dušu.

Izvor: Lovesensa

procitajte.jpg

Horoskop novca, tajni i strasti: evo šta nam donosi mlad Mesec u znaku Škorpije

Jednom godišnje mlad Mesec, simbol emocija, podsvesti i promenljivog raspoloženja nađe se u Škorpiji, znaku novca, tajni i strasti, a ove godine će to biti oko 18. novembra. Pored Sunca i Meseca, u osmom zodijačkom znaku, naći će se i asterodi Psiha (čiji je uticaj posebno naglašen na nultom stepenu), Vesta i Karma, kao i konjunkcija Venere i Jupitera, planeta novca i prosperiteta. Zbog toga će akcenat biti na finansijama, pokretanju privanog biznisa, uvećanju zarade, podizanju kredita, investicijama u nove poslove.

besplatna natalna karta.jpg

Mlad Mesec obrazuje harmoničan aspekt sa Saturnom u Strelcu, a izazovan aspekt (inkonjunkciju) sa Uranom u Ovnu, što odgovara onima koji već raspolažu izvesnim kapitalom ili imovinom ali su takođe spremni da rizikuju. Što se ljubavi tiče, u prvom planu su tajne ili paralelne veze, susreti sa starim simpatijama ili obnove veza s njima.

OVAN (21. 3 - 19. 4)

Mlad Mesec sa Venerom i Jupiterom u vašem astrološkom polju novca, pod uticajem Urana iz vašeg znaka, privatnicima donosi priliv novca preko saradnje sa strancima, ukoliko ste spremni da rizikujete.

BIK (20. 4 - 21. 5)

Vladalac astrološke kuće posla, Merkur, simbol biznisa, u harmoničnom aspektu sa vašim vladaocem Venerom blizu Jupitera u sedmoj kući, gde se nalazi i mlad Mesec, nagoveštava mogućnost potpisivanja isplativog ugovora.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Zbog naglašene šeste astrološke kuće, pred vama je poslovni period ispunjen brojnim kontaktima i dogovorima o novim poslovima. Ukoliko se bavite sportom, pazite se povreda. Mogući su problemi sa zglobovima.

Veliki godišnji horoskop za 2018: RAK - astrološke prognoze za ljubav, zdravlje, posao, porodicu i finansije...

RAK (21. 6 - 22. 7)

Mlad Mesec, simbol emocija u vašem astrološkom polju ljubavi, u trigonu sa Saturnom, vladaocem polja partnerstva, donosi vam susret sa starom simpatijom. Ako se bavite zanimanjem zbog koga ste prisutni u javnosti, bićete uspešni.

LAV (23. 7 - 23. 8)

Mlad Mesec, u stvari konjunkcija vašeg vladaoca Sunca i Meseca, upravlja vašom 12. astrološkom kućom, što nagoveštava mogućnost ulaska u tajnu ili paralelnu vezu. Ako ste privatnik, možete da očekujete priliv novca.

DEVICA (23. 8 - 23. 9)

Pozicija mladog Meseca u trećem astrološkom polju opominje da budete oprezniji, ukoliko planirate pokretanje privatnog biznisa ili početak građevinskih radova.

Obratite više pažnje prilikom potpisivanja dokumenata ili ugovora.

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Naglašena astrološka kuća ljubavi i novca, sa mladim Mesecom i vašim vladaocem Venerom blizu Jupitera, može da vam donese iznenadni susret sa šarmantnom, ali zauzetom osobom. Izbegavajte nepotrebne troškove.

ŠKORPIJA (23. 10 - 21. 11)

Mlad Mesec u vašem znaku, zajedno sa Venerom, vladaocem vašeg astrološkom polja partnerstva u konjunkciji sa Jupiterom (vladaocem polja posla) donosi vam uvećanje prihoda, preko posla sa strancima ili kupoprodaje nekretnina.

STRELAC (22. 11 - 21. 12)

Mlad Mesec u astrološkoj kući podsvesti i tajni, zajedno sa jednim od vaših vladalaca, Jupitera u konjunkciji s Venerom, najavljuje mogućnost ulaska u tajnu ili paralelnu vezu sa osobom od koje vas deli veća razlika u godinama.

podznak besplatno

JARAC (22. 12 - 29. 1)

Mlad Mesec, vladalac vašeg astrološkog polja partnerskih odnosa u Škorpiji, pod uticajem Saturna iz vašeg polja ličnosti, na nekom seminaru ili kraćem putu u inostranstvu može da vam donese susret sa harizmatičnom osobom.

Proverite šta njegov znak Zodijaka očekuje od ljubavi: evo kako nam Venera otkriva ljubavne želje i sudbinu partnera (HOROSKOP)...

VODOLIJA (20. 1 - 19. 2)

Mlad Mesec u astrološkoj kući karijere, u izazovnom aspektu sa vašim vladaocem Uranom, donosi neočekivani priliv novca, zahvaljujući kontaktu sa nekadašnjim poslovnim partnerima. Na poslu je moguć ulazak u romansu sa zauzetom osobom.

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Pun Mesec u vašem devetom astrološkom polju pod uticajem jednog od vaših vladalaca Jupitera, donosi vam nove kontakte sa strancima kao i šanse za dobijanje stipendije ili stručno usavršavanje u inostranstvu.

VIŠE UTIČE NA ŽENE

Mlad Mesec u Škorpiji utiče na rad hormona, organe u donjem delu stomaka a može da donese i pad imuniteta. Ova Mesečeva faza utiče na sve znake, ipak, više na žene, posebno Rakove, Bikove i Ribe (jake emocije, požrtvovanost).

Izvor: Novosti

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.