Tarot karta dana: simbolika sudbine za 16. avgust 2018. godine

Tarot karta dana - Vitez štapova!

Tarot karta dana za 16. avgust 2018. godine - Vitez štapova - ukazuje na borbu sa negativnim osećanjima. Ovo je karta snage i samoisceljenja. Negativne emocije iz prošlosti sprečavaju vas da se ostvarite na mnogim životnim poljima. Od danas postajete više svesni svog bića i suprotstavljate se strahovima. Vreme je da dugoročno stajanje u mestu zamenite velikim uspesima.

Dnevna doza dobrog horoskopa: brisanje loše energije iz zone ljubaviDnevna doza dobrog horoskopa: brisanje loše energije iz zone ljubaviDnevni horoskop ukazuje da će jedan znak ponovo osetiti čaroliju ljubavne sreće, a evo šta s eu njegovom životu menja ako bude…

Ako tražite posao, moguće je da ćete dobiti dobru ponudu. Odnos sa partnerom postaje otvoren i spremni ste da rešite sve neglasice i svoju ljubav svakog dana negujete. Ako ste usamljeni, moguće je da ćete upoznati zanimljivu osobu na poslu koja vam lako može ukrasti srce. Pokušajte da uštedite novac!

Izvor: Lovesensa

procitajte.jpg

Ljubavni horoskop za danas: zašto ne smete da propustite magiju srećne zvezde ljubavi

 

Opozicija Merkura i Urana donosi nagle promene sa kojima mnogi neće moći da se izbore i pomire, piše Lovesensa. Moguće je da ćete se osećati kao da gubite kontrolu nad svojim životom, a evo kako će ovaj aspekt uticati na ljubav.

Horoskop otkriva sudbinu do kraja septembra 2018. godine: detaljne astro prognoze za ljubav

Drage Vage, očekuje vas sukob sa partnerom! Pronalazite probleme tamo gde ih nema, a zbog nezadovoljstva drugim životnim poljima očekujete od partnera puno. Započećete konflikt jer smatrate da vam partner ne poklanja dovoljno pažnje. Stavite se u položaj partnera i shvatićete da ga previše ograničavate. Pokušajte da rešite problem zajedničkim izlaskom i novim avanturama. Loš period će brzo proći!

Nažalost, planete neće pružiti podršku rođenima u znaku Vodolije kada je u pitanju ljubav. Iako je jedna osoba odavno u vašim mislima od takve ljubavi nemojte ništa očekivati. Ukoliko započnete vezu, pokazaće se kao odnos koji je teško održati. Nemojte biti razočarani, jednostavno se vaše energije ne poklapaju. Otpustite negativne emocije i potražite romantičnu sreću na drugom mestu.

Kineski horoskop za avgust 2018. godineKineski horoskop za avgust 2018. godineMesec Metalnog Majmuna daruje divan period za privlačenje sreće, ali nas u avgustu stavlja i na važan test od koga zavisi naša…

Dragi Bikovi, ovo je savršen dan za novu ljubav! Međutim, ako budete probirljivi, propustićete veliku šansu za srećnu romansu. Jedna osoba mašta o vama i želi da vas odvede na put do zvezde ljubavi, ali on je potpuno drugačiji od savršenog partnera iz vaših snova. Zapamtite, suprotnosti se privlače, a ne možete da znate da li nešto daruje sreću ako ne probate.

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.